NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
most fogadtam a bwinen 1.01-es szorzóval hogy ma már nem lesz kapuralövés.... 😀
több mint 10 éve
Az erőnléti edzőjükből kiindulva nem lennék nyugodt. 😀Nah, még mindig szar a meccs? Gyökér Mezei...SchleckAz első 10 perc jól indult, aztán semmi, most meg gyors gólváltás, és még így is kíváncsi vagyok mennyire bírja ezt a tempót Angliabaggio
több mint 10 éve
Nah, még mindig szar a meccs? Gyökér Mezei...SchleckAz első 10 perc jól indult, aztán semmi, most meg gyors gólváltás, és még így is kíváncsi vagyok mennyire bírja ezt a tempót Anglia
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Balotelliről vajon ki vette le a megkülönböztető mezt?? 😀
több mint 10 éve
Az eronleti edzo nem birta erovel.
több mint 10 éve
Nem azé, de Buffon ezt simán fogta volna.Sixo67Ebben én azért nem vagyok biztos.
több mint 10 éve
Nem azé, de Buffon ezt simán fogta volna.Sixo67vagy a tolódás
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Chiellini mikor felejtett el focizni?Előnyből ilyen gólt kapni, eh, méghogy catenaccio :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mekkora gól ez! Sztöridzs!ulpianusAmíg ne lesz Sztanics, addig belefér. 😀
több mint 10 éve
Mekkora papírt kiosztott Rúni. Ez igen! Hajrá!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
mekkora gól ez! Sztöridzs!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
na ne már.... 😀
több mint 10 éve
1-1. 😀
több mint 10 éve
ezazzzz
több mint 10 éve
Kezdődhet minden elölről. 😀
több mint 10 éve
olaszok elhitték 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Dogoljetek meg, szart se csinaltok, azt talaltok egy golt. Tudtam, hogy ez leszStezJó lesz ez 😀
több mint 10 éve
mit várunk a magyar válogatottól ha egy angol csapat folyamatosan süllyed minden egyes világeseménnyel egyre lejjebb???most komolyan!!!!
több mint 10 éve
Dogoljetek meg, szart se csinaltok, azt talaltok egy golt. Tudtam, hogy ez leszStezezért utálják sokan őket, elképesztő, nem volt benne meccsben...