NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
eh... na jön a bunker.
több mint 10 éve
Jajj ne beindul a bekkelés
több mint 10 éve
Dogoljetek meg, szart se csinaltok, azt talaltok egy golt. Tudtam, hogy ez lesz
több mint 10 éve
zseniális! ezt a mi variációnkról másolták.(Dzsudzsi/Rudi)
több mint 10 éve
Innentől jöhet a cattanacio. 😀
több mint 10 éve
Alig várom a 24 csapatos eb-t!baggioszörnyű lesz...
Bolgár-Skót rangadó... 😀
több mint 10 éve
Alig várom a 24 csapatos eb-t!baggioHorvátország - Bosznia-Herczegovina - Szerbia - Montenegró csoportbeosztással! 😀
több mint 10 éve
Szerintem is angol gol kell.StezCsak ne Hart kapujába kerüljön a laszti egy angol lábról.
több mint 10 éve
Alig várom a 24 csapatos eb-t!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mezei szerint unalmas a meccs. Na ja aki a Mennyeihez van szokva, annak ez a találkozó csalódás... 😀
több mint 10 éve
Szerintem is angol gol kell.
több mint 10 éve
Húúúúúha, nyomnak az angolok, jobbak is.
több mint 10 éve
Basszus, ez is jó meccs. Mi az isten van itt?SchleckHazatért a futball. 😀
több mint 10 éve
"Sztöridzs"?DuffTeljesen fogalmatlan. Most is azzal fiatalítottak az angolok szerinte, hogy nincs itt a 25 éves Andy Carroll és a 24 éves Kyle Walker...
több mint 10 éve
Duff
3 133
"Sztöridzs"?
több mint 10 éve
Basszus, ez is jó meccs. Mi az isten van itt?SchleckSztrájkolnak a focisták ! xD
több mint 10 éve
Valaki elmondhatná Mezeinek, hogy Paletta olyannyira játszott Argentínában, hogy ott is született olasz szülők gyermekeként. Apró részletek...mustaineGyakran előfordul ez az olaszoknál, nagy kedvencem Camoranesi is így tolta.