NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Csak hogy folytassuk: Immobilénél nem állíthatjuk, hogy nomen est omen 😀
több mint 10 éve
Wilshere végre.
több mint 10 éve
és elhangzott a tolódás szó. Pinyő halkan zokog a meghatottságtólpeteyA görög meccs után már rég kikapcsolta a tévét.
több mint 10 éve
Olvass vissza. 😀Mennyi "Sziporka szívem" van ma itt 😀dandeépp azt akartam kérdezni, hogy egész nap ez ment, vagy csak angol - olasz meccset tisztelitek meg? 😀lol
több mint 10 éve
és elhangzott a tolódás szó. Pinyő halkan zokog a meghatottságtól
több mint 10 éve
Mennyi "Sziporka szívem" van ma itt 😀dandeMelegítünk a futballszezonra. 😀
több mint 10 éve
Mennyi "Sziporka szívem" van ma itt 😀dandeépp azt akartam kérdezni, hogy egész nap ez ment, vagy csak angol - olasz meccset tisztelitek meg? 😀
több mint 10 éve
Mennyi "Sziporka szívem" van ma itt 😀
több mint 10 éve
Őt (szerencsére) nem ismerem. Szintén zenész?iktriadZenésznek nem nevezném,
több mint 10 éve
Mikrofon a kezébe nem gyanus? 😀Őt (szerencsére) nem ismerem. Szintén zenész?iktriadnem, AdametLambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.eaglesmcnabbA Hegylakót?iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Egy Juvést lecselez , egy mellett elhúzza, a harmadik mellett meg beadja, nem szimpi ez a Sterling.
több mint 10 éve
Őt (szerencsére) nem ismerem. Szintén zenész?nem, AdametLambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.eaglesmcnabbA Hegylakót?iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Rooney a faszba, ezeket be kell loni..
több mint 10 éve
Nah most nem előztek meg 😀Lambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.eaglesmcnabbA Hegylakót?iktriad
több mint 10 éve
nem, AdametLambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.eaglesmcnabbA Hegylakót?iktriad
több mint 10 éve
10 over szögletem elmegy, mer nem találnak kaput az angolok 😕
több mint 10 éve
Ejjj, a sok kihagyott helyzetből baj lesz...
több mint 10 éve
hááát bassza meg....
több mint 10 éve
Lambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.eaglesmcnabbA Hegylakót?
több mint 10 éve
jön Barkley, faszaEzt elszúrtad mert ross(z) 😀
Hart egy kalap szar, nincs ebben semmi divatlol
Rooney már nagyon megérdemelné, hogy belője
több mint 10 éve
befújható tizi lett volna.VrijbloedMax a braziloknak
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lambertet csak behoznám, mert az olaszok megint bemákolják, hihetetlen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
vártam melyikőtök süti el először 😀Nem, Charles.iktriadjön Barkley, faszalolMatt?mustaine
több mint 10 éve
Nem, Charles.jön Barkley, faszalolMatt?mustaine