NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
ma azért nyomnak becsülettelszörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
ráadásul ahogy nézem az arabok nem tudják hozni az argentinok elleni jó teljesítményt
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Amúgy, ha itt marad a döntetlen, akkor Mexikónak 4 góllal kellene nyernie a továbbjutáshoz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 366
szörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbKicsit Tunéziát másoljuk sajnos.
ráadásul ahogy nézem az arabok nem tudják hozni az argentinok elleni jó teljesítményt
NB2
több mint 2 éve
szörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
szörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbráadásul ahogy nézem az arabok nem tudják hozni az argentinok elleni jó teljesítményt
több mint 2 éve
Azt számolom ha mind a kèt meccs X akkor nekünk pápá 😒 szóval nyerni kell mimdenkèppaz hogy jött ki?
dande2
nektek +1, szaudnak -1 a gk
több mint 2 éve
Azt számolom ha mind a kèt meccs X akkor nekünk pápá 😒 szóval nyerni kell mimdenkèppHa mindkét meccs X, akkor 2.Argentína
dande2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Azt számolom ha mind a kèt meccs X akkor nekünk pápá 😒 szóval nyerni kell mimdenkèppNem, akkor argentin-lengyel továbbjutás lesz
dande2
több mint 2 éve
Scenes in Australia when they scored. It's 3.30am over there. 🇦🇺pic.twitter.com/gWlnLu7F3m
— FIFA World Cup 2022 (@2022_QatarWC) November 30, 2022
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Attol fugg mim neziinem nézed véletlenül időcsúszással?ball dont lieHallod te hol a faszomba nézed?
NB2
Nekem még most beszélgetnek a 11es pontnál.
Hanni
én jártam úgy hétfőn, hogy visszatekertem a portugál gólt és elfelejtettem élőbe rakni
NB2
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Vlahovic meghúzta az egyik szerb cserekapus feleségét. Lehet ezért nem játszik ?
több mint 2 éve
Valszeg a VPN miatt vagyok lemaradvanem nézed véletlenül időcsúszással?ball dont lieHallod te hol a faszomba nézed?
NB2
Hanni
én jártam úgy hétfőn, hogy visszatekertem a portugál gólt és elfelejtettem élőbe rakni
NB2
több mint 2 éve
jóval több kamu faszságot fújnak vissza mint ami apróságon fennakadunkÍgy ahogy van, NEM! De ez már 2000x kibeszèltük ès hogy újra ès újra előkerül ez igazolja ezt....sajna én egyre jobban utálom ezt a VAR-t :/A legjobb dolog, ami a futballal történt a kilencvenes évek elejének nagy szabályváltoztatásai óta.
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
több mint 2 éve
Kampman
28 366
ez a mexikó - saud beillik egy champo 3as zúzásnakSajnos Mexikó jobban játszik, inkább van bennük a gól, mint bennünk.
Negritis, a vajda
Esetleg még egy nagy félidei beszédben bízhatunk.
több mint 2 éve
Így ahogy van, NEM! De ez már 2000x kibeszèltük ès hogy újra ès újra előkerül ez igazolja ezt....sajna én egyre jobban utálom ezt a VAR-t :/A legjobb dolog, ami a futballal történt a kilencvenes évek elejének nagy szabályváltoztatásai óta.
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 2 éve
ez a mexikó - saud beillik egy champo 3as zúzásnak
több mint 2 éve
Messi kiégett, ennyi! 🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Nem ez volt az utolso faszsag...Biztos vagyok benne hogy dontoen fogjak befolyasolni meg ilyen szar iteletek a vb egesz kimenetelet...
Erthetetlen az egesz!
több mint 2 éve
nem nézed véletlenül időcsúszással?ball dont lieHallod te hol a faszomba nézed?
NB2
Hanni
több mint 2 éve
Same. Gondolom ők nem streamen nézik.ball dont lieHallod te hol a faszomba nézed?
NB2
Hanni
több mint 2 éve
Szczesnynek a meccs előtt is 2.8-as volt a psxG +/-, vagyis 2,8-al kevesebb gólt kapott, mint kellett volna azok után a lővések után.Noppertnek a tegnapi meccsen ment fel 1,4-ről 1,8-ra, és ő a második
Csak egy kis érdekesség
Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
Kamu tizi, tudta Messi is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sztem is, a var jó dolog, de ha kretének használják akkor nem.sajna én egyre jobban utálom ezt a VAR-t :/A legjobb dolog, ami a futballal történt a kilencvenes évek elejének nagy szabályváltoztatásai óta.
Zsellértelkes Vrij
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
már én is láttam pedig én is kb fél perccel vagyok lemaradvaball dont lieHallod te hol a faszomba nézed?
NB2
Hanni