NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Csak góllá érett a hatalmas fölény. De nem szabad 1nél megállni.
több mint 2 éve
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees
több mint 2 éve
Jött is a gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Messit miért utálja az Origo?Jah ez nekem sincs meg, miért utálják az argentínokat?😀
Beszólt volna valamikor bárkinek is a Nerből?
Arra sem emlékszek, hogy valaha nyomott volna szivárványpropagandát.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Szczesny
— David Wall (@1DavidWall) November 30, 2022
5.3 xGOT conceded (most at this WC)
0 goal conceded
zacknorb
több mint 2 éve
twitter.com/1DavidWall/status/1598042064465584128
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Messit miért utálja az Origo?Felcsút helyett a PSG-t választotta.
Beszólt volna valamikor bárkinek is a Nerből?
Kampman
több mint 2 éve
Argentin fejesgolra erdekelne az odds
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Messit miért utálja az Origo?Beszólt volna valamikor bárkinek is a Nerből?
több mint 2 éve
Nagyot mennek ma is
Negritis, a vajda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
sporttv, es nem fideszközeli (szerintem)Ki ez a fogalmatlan csaj? Magyarisztánban tényleg ennyire nincs studiókompatibilis focihoz értő szakember?M4-et sok embernek nem veszi be a gyomra, inkább elmegy kereskedelmibe, ami igazából szintén Fidesz közeli
Hanni
Plusz itt NB1 lenne, igaz BL-EL meg ilyenek, de egy stabil PL vagy La Liga vonzóbb opció lehet
zacknorb
több mint 2 éve
Ki ez a fogalmatlan csaj? Magyarisztánban tényleg ennyire nincs studiókompatibilis focihoz értő szakember?M4-et sok embernek nem veszi be a gyomra, inkább elmegy kereskedelmibe, ami igazából szintén Fidesz közeli
Hanni
Plusz itt NB1 lenne, igaz BL-EL meg ilyenek, de egy stabil PL vagy La Liga vonzóbb opció lehet
több mint 2 éve
Amúgy ez lehet a formula az argentinoknak ha továbbmennek, hogy Julian Alvarez meg Enzo Fernandez marad a kezdőben. Sokkal jobban megy velük. Az első 2 meccsen összesen nem volt annyi helyzetük, mint amit most az első félidőben ki tudtak dolgozni.
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Iran player Saeid Ezatolahi has shared on his Instagram story that his childhood teammate Mehran Samak was killed by Iranian authorities last night after the USA match:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 30, 2022
"After last night's bitter defeat, the news of your passing has set my heart on fire." 💔#IRN #FIFAWorldCup pic.twitter.com/ccrraXLTbY
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Ki ez a fogalmatlan csaj? Magyarisztánban tényleg ennyire nincs studiókompatibilis focihoz értő szakember?Valami Fanni.
Hanni
Nincs.
több mint 2 éve
Akkora felüdülés nekem Henriket hallgatni a stúdióban öltönyben
több mint 2 éve
ott mind2 szar 😀Ne a mexikoi meccset nezd😀kb mint a dánok korábban ...ma azért nyomnak becsülettelszörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
ráadásul ahogy nézem az arabok nem tudják hozni az argentinok elleni jó teljesítményt
NB2
Negritis, a vajda
NB2
Negritis, a vajda
esanders10
Ezek szerint más meccset nézünk. Amit én nézek ott az argentinok letolják a lengyelek a pályáról. Csak a csatkai szűz máriának köszönhetik ,hogy még 0-0 az állás 8 kaput talált lövés mellett egy félidőben. Volt már egyáltalán több a vb-n az első félidőben?lőnek, de igazán komoly helyzetet nem sokat láttam
Sixo
a 8ba benne van gondolom a bünti meg a kapura szánt szöglet is, mind2 kurva nagy helyzet
több mint 2 éve
Ki ez a fogalmatlan csaj? Magyarisztánban tényleg ennyire nincs studiókompatibilis focihoz értő szakember?
több mint 2 éve
Official. Ben White has left the England squad for ‘personal reasons’ — he’s not expected to return to the World Cup. 🚨🏴 #Qatar2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 30, 2022
The statement requests that White’s privacy is respected. pic.twitter.com/dvPVw00m8L
több mint 2 éve
jaaa hogy a logikát gondoltad érvényesnek 😀Azért mert én úgy gondolkodtam egymás elleni jobban számít mint a gólkülönbség, de akkor rosszul emlékeztem. Akkor jó 😊Azt számolom ha mind a kèt meccs X akkor nekünk pápá 😒 szóval nyerni kell mimdenkèppaz hogy jött ki?
dande2
nektek +1, szaudnak -1 a gk
Negritis, a vajda
dande2
több mint 2 éve
esanders10
544
Ne a mexikoi meccset nezd😀kb mint a dánok korábban ...ma azért nyomnak becsülettelszörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
ráadásul ahogy nézem az arabok nem tudják hozni az argentinok elleni jó teljesítményt
NB2
Negritis, a vajda
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Azért mert én úgy gondolkodtam egymás elleni jobban számít mint a gólkülönbség, de akkor rosszul emlékeztem. Akkor jó 😊Azt számolom ha mind a kèt meccs X akkor nekünk pápá 😒 szóval nyerni kell mimdenkèppaz hogy jött ki?
dande2
nektek +1, szaudnak -1 a gk
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ezek szerint más meccset nézünk. Amit én nézek ott az argentinok letolják a lengyelek a pályáról. Csak a csatkai szűz máriának köszönhetik ,hogy még 0-0 az állás 8 kaput talált lövés mellett egy félidőben. Volt már egyáltalán több a vb-n az első félidőben?szörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
kb mint a dánok korábban ...ma azért nyomnak becsülettelszörnyű ez a lengyel csapat, de a másik kettő (mex-saud) sem jobbargentína is szar
NB2
Negritis, a vajda
NB2