Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 19., vasárnap
21:00 Spanyolország - Argentína (döntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 órája
Biztos voltam benne, hogy most meg az lesz a baj némelyeknél, hogy sok gól volt....legyen ilyen a VB döntő is kb mindegy ki nyer (na jó egy picit azért inkább nekem az argók) és akkor egy szavunk nem lehet.Ha olyan játékkal lett volna a sok gól végig mint a 2. félidő, vagy keményebben nézve a 70. perctől akkor fantasztikus szórakozás valóban, de azért az első félidő sörmeccs volt max ilyen szinten. De sokkal inkább ilyen bronzmeccs persze mint egy letojjuk 0-0.
Mikor berúgták az első gólt, akkor mondták az volt a 300. a vbn, na mondom akkor már buktuk a 3-as gól átlagot, erre tessék, ki tudja: D bár ahhoz még kb 9 gól kellene ha jól számolom.
Nekem nincs bajom ezzel. 😀
dande2
Szerkesztette: zavi27
3 órája
haver alig ismeri a focitNagyon nagyon sok ember jól szórakozott / nekik ez volt a vb meccse, állítólag FB kommentek, meg ismerősök akik társaságban nézték, ott is ez volt a konszenzus.... gondolom a riporter is úgy gondolta, hogy ezt a közönséget kell kiszolgálni, nem a szakmázgatós embereket.Worst-nek nem titulálnám, sok NB1-et meg más marhaságot néztem fiatalabb koromban.... de a mazochizmus ehhez is kellett."Minden idők egyik legjobb vébé mérkőzése", a riporternek nagyon elmentek otthonról.
Szerencsére a második félidőt már végigröhögtem... lehet addigra hatott az alkohol.
Igor
Dzsokijuing
Igor
gloomhaven után néztük, kb a 20 perctől
neki tetszett és valszeg ő az a közönség akiket ez még akár be is tudna vonzani
olyan mint az NFLben hogy ha van egy 50-49es meccs az több embert elégít ki mint egy 12-10es védelmi darálás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Szórakoztató, jó kis meccs volt ez, ha trollkodni szeretnék, azt mondanám, amint kivették a Bayernes féket, egyből tudtak focizni az angolok...Grat a bronzhoz Anlgia!
Ma lesze egy kis igazi foci, aztán hál'Istennek vége, pedig jó kis vb volt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 órája
Scorigami eredmény, ilyen még sosem volt vébén szerintem.Na ja, az USA-ban US Openen szokott ilyen lenni, esetleg NHL, vagy baseball....
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 órája
Olise akkor ha jól számolom megdöntötte Pelé rekordját az egy vbn kiosztott gólpasszokat illetően, Mbappé meg legalább a mai napig a legtöbb gólt lőtte a vb történetében

6 órája
Régi idők vizilabdaja
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 órája
Biztos voltam benne, hogy most meg az lesz a baj némelyeknél, hogy sok gól volt....legyen ilyen a VB döntő is kb mindegy ki nyer (na jó egy picit azért inkább nekem az argók) és akkor egy szavunk nem lehet. Mikor berúgták az első gólt, akkor mondták az volt a 300. a vbn, na mondom akkor már buktuk a 3-as gól átlagot, erre tessék, ki tudja: D bár ahhoz még kb 9 gól kellene ha jól számolom.
Nekem nincs bajom ezzel. 😀
6 órája
Jobb lett volna ha tie-break-ben dől el az első szett.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 órája
Remélem lesz valami sport 21-től amit lehet nézni helyette, vagy mit tudom kirakják a virágboltba a Supergirl filmet.Darts World Matchplay 🙂
KeyG
10 órája
Így nehezen lesz gólkirály Messi, akkor marad a VB cím “megszerzése”.Perui másodosztály és brazil területi bajnokságok meccsei lesznek ha feltétlenül soccert akarsz.
Remélem lesz valami sport 21-től amit lehet nézni helyette, vagy mit tudom kirakják a virágboltba a Supergirl filmet.
KeyG
De persze megy az MLB is.
11 órája
Így nehezen lesz gólkirály Messi, akkor marad a VB cím “megszerzése”.Remélem lesz valami sport 21-től amit lehet nézni helyette, vagy mit tudom kirakják a virágboltba a Supergirl filmet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 órája
Nagyon nagyon sok ember jól szórakozott / nekik ez volt a vb meccse, állítólag FB kommentek, meg ismerősök akik társaságban nézték, ott is ez volt a konszenzus.... gondolom a riporter is úgy gondolta, hogy ezt a közönséget kell kiszolgálni, nem a szakmázgatós embereket."Minden idők egyik legjobb vébé mérkőzése", a riporternek nagyon elmentek otthonról.
Worst-nek nem titulálnám, sok NB1-et meg más marhaságot néztem fiatalabb koromban.... de a mazochizmus ehhez is kellett.
Szerencsére a második félidőt már végigröhögtem... lehet addigra hatott az alkohol.
Igor
Dzsokijuing
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11 órája
"Minden idők egyik legjobb vébé mérkőzése", a riporternek nagyon elmentek otthonról.
Worst-nek nem titulálnám, sok NB1-et meg más marhaságot néztem fiatalabb koromban.... de a mazochizmus ehhez is kellett.
Igor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
Scorigami eredmény, ilyen még sosem volt vébén szerintem.5 meccs volt, amin 10+ gól volt eddig... ebből ugye a híres 10-1-ünk az ami egyedül 1958 után volt. De ha beleveszem a 9 gólosokat, akkor is 2/10 az arány.
Kampman
1st) Austria 7-5 Switzerland in 1954
2nd) Brazil 6-5 Poland (AET) in 1938
2nd) Hungary 8-3 West Germany in 1954
2nd) Hungary 10-1 El Salvador in 1982
5th) France 7-3 Paraguay in 1958
6th) Argentina 6-3 Mexico in 1930
6th) Hungary 9-0 Korea Republic in 1954
6th) West Germany 7-2 Turkey in 1954
6th) France 6-3 West Germany in 1958
6th) Yugoslavia 9-0 Zaire in 1974
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 órája

Szerkesztette: Igor
12 órája
Egy ilyet a ket kapuhoz is ki lehet rakni a halora, hogy onbizalmat adjon a sracoknak.Gyurut is kerunk, nem csak ermet. Ha nincs mas, jo lesz a Hawks bajnoki gyuruje.Legyen banner is majd a Wembley-ben, valami "megint elbuktunk a cél előtt 2026" vagy hasonló felirattal
Stez
Kampman
12 órája
Gyurut is kerunk, nem csak ermet. Ha nincs mas, jo lesz a Hawks bajnoki gyuruje.Legyen banner is majd a Wembley-ben, valami "megint elbuktunk a cél előtt 2026" vagy hasonló felirattal
Stez
12 órája
Gyurut is kerunk, nem csak ermet. Ha nincs mas, jo lesz a Hawks bajnoki gyuruje.
12 órája
Gibbs-White, akit Tuchel a nagy eszével otthon hagyott.Kissé kommerszebbre gondoltam.Van sztarjatekos, a legvegen be is allt, Chalobah.Jó, hát szarból nem lehet várat építeni.Jó volt ez. Legalább Bödőcs marad 😁Stez nagy bánatára....
petey
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Majd akkor nyernek az angolok VB-t, ha lesz egy igazi szátjátékosuk, mert a sok jó iparostól ez a maximum.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
12 órája
Leigazoljuk a vorost, jo otlet.Ha Trump lenne az angol miniszter ezt holnap beis nyújtana a fifanak 😆😆Messi megbukik a novekedesi hormonnal, Yamalrol kiderul, hogy 31 eves es hamis igazolassal jatszott a vb-n, megy az ovas es Angliae az arany.Mint a mi Trianyony fájásunk kb.Vb-gyoztes Anglia!Ez olyan, mint a 3. legjobb kerekes a Touron Pogacar és Vingegaard után? 😀
Stez
iktriad
petey
Stez
Raider89
12 órája
Csak baszás semmi kapcsolat😂Olise hogy basszam meg a barátnődetNem társkereső topik, jelezném.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
Ha Trump lenne az angol miniszter ezt holnap beis nyújtana a fifanak 😆😆Messi megbukik a novekedesi hormonnal, Yamalrol kiderul, hogy 31 eves es hamis igazolassal jatszott a vb-n, megy az ovas es Angliae az arany.Mint a mi Trianyony fájásunk kb.Vb-gyoztes Anglia!Ez olyan, mint a 3. legjobb kerekes a Touron Pogacar és Vingegaard után? 😀
Stez
iktriad
petey
Stez

Just Win Baby!
12 órája
Kane remélem a végén leoltotta Olisét, hogy kösz te balfasz 😁Remélem bőrgatyában közösen nyitják a szezont
petey