Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 210 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 19., vasárnap
21:00 Spanyolország - Argentína (döntő, New York)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
3 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 761 — Amerikai sportok rajongója
Biztos voltam benne, hogy most meg az lesz a baj némelyeknél, hogy sok gól volt....legyen ilyen a VB döntő is kb mindegy ki nyer (na jó egy picit azért inkább nekem az argók) és akkor egy szavunk nem lehet.

Mikor berúgták az első gólt, akkor mondták az volt a 300. a vbn, na mondom akkor már buktuk a 3-as gól átlagot, erre tessék, ki tudja: D bár ahhoz még kb 9 gól kellene ha jól számolom.

Nekem nincs bajom ezzel. 😀
dande2
Ha olyan játékkal lett volna a sok gól végig mint a 2. félidő, vagy keményebben nézve a 70. perctől akkor fantasztikus szórakozás valóban, de azért az első félidő sörmeccs volt max ilyen szinten. De sokkal inkább ilyen bronzmeccs persze mint egy letojjuk 0-0.

Szerkesztette: zavi27
3 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 679 — The Mathematician
Worst-nek nem titulálnám, sok NB1-et meg más marhaságot néztem fiatalabb koromban.... de a mazochizmus ehhez is kellett.
Szerencsére a második félidőt már végigröhögtem... lehet addigra hatott az alkohol.
Igor
"Minden idők egyik legjobb vébé mérkőzése", a riporternek nagyon elmentek otthonról.
Dzsokijuing
Nagyon nagyon sok ember jól szórakozott / nekik ez volt a vb meccse, állítólag FB kommentek, meg ismerősök akik társaságban nézték, ott is ez volt a konszenzus.... gondolom a riporter is úgy gondolta, hogy ezt a közönséget kell kiszolgálni, nem a szakmázgatós embereket.
Igor
haver alig ismeri a focit
gloomhaven után néztük, kb a 20 perctől
neki tetszett és valszeg ő az a közönség akiket ez még akár be is tudna vonzani

olyan mint az NFLben hogy ha van egy 50-49es meccs az több embert elégít ki mint egy 12-10es védelmi darálás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 473 — Bears & Illinois fan
Szórakoztató, jó kis meccs volt ez, ha trollkodni szeretnék, azt mondanám, amint kivették a Bayernes féket, egyből tudtak focizni az angolok...

Grat a bronzhoz Anlgia!

Ma lesze egy kis igazi foci, aztán hál'Istennek vége, pedig jó kis vb volt

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 473 — Bears & Illinois fan
Scorigami eredmény, ilyen még sosem volt vébén szerintem.
Kampman
Na ja, az USA-ban US Openen szokott ilyen lenni, esetleg NHL, vagy baseball....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 004
IMG 0096

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 507 — WHO DAT!!!!
Olise akkor ha jól számolom megdöntötte Pelé rekordját az egy vbn kiosztott gólpasszokat illetően, Mbappé meg legalább a mai napig a legtöbb gólt lőtte a vb történetében

6 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 416 — Lucas Scott
Régi idők vizilabdaja

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 551 — Így remélem megfelelek nektek.....
Biztos voltam benne, hogy most meg az lesz a baj némelyeknél, hogy sok gól volt....legyen ilyen a VB döntő is kb mindegy ki nyer (na jó egy picit azért inkább nekem az argók) és akkor egy szavunk nem lehet.

Mikor berúgták az első gólt, akkor mondták az volt a 300. a vbn, na mondom akkor már buktuk a 3-as gól átlagot, erre tessék, ki tudja: D bár ahhoz még kb 9 gól kellene ha jól számolom.

Nekem nincs bajom ezzel. 😀
6 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 715
Jobb lett volna ha tie-break-ben dől el az első szett.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 043
Remélem lesz valami sport 21-től amit lehet nézni helyette, vagy mit tudom kirakják a virágboltba a Supergirl filmet.
KeyG
Darts World Matchplay 🙂
10 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 844
Így nehezen lesz gólkirály Messi, akkor marad a VB cím “megszerzése”.

Remélem lesz valami sport 21-től amit lehet nézni helyette, vagy mit tudom kirakják a virágboltba a Supergirl filmet.
KeyG
Perui másodosztály és brazil területi bajnokságok meccsei lesznek ha feltétlenül soccert akarsz.

De persze megy az MLB is.
11 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 004
Így nehezen lesz gólkirály Messi, akkor marad a VB cím “megszerzése”.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 órája
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan

Worst-nek nem titulálnám, sok NB1-et meg más marhaságot néztem fiatalabb koromban.... de a mazochizmus ehhez is kellett.
Szerencsére a második félidőt már végigröhögtem... lehet addigra hatott az alkohol.
Igor
"Minden idők egyik legjobb vébé mérkőzése", a riporternek nagyon elmentek otthonról.
Dzsokijuing
Nagyon nagyon sok ember jól szórakozott / nekik ez volt a vb meccse, állítólag FB kommentek, meg ismerősök akik társaságban nézték, ott is ez volt a konszenzus.... gondolom a riporter is úgy gondolta, hogy ezt a közönséget kell kiszolgálni, nem a szakmázgatós embereket.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 240 — Saturday Night Lights

Igor

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
Scorigami eredmény, ilyen még sosem volt vébén szerintem.
Kampman
5 meccs volt, amin 10+ gól volt eddig... ebből ugye a híres 10-1-ünk az ami egyedül 1958 után volt. De ha beleveszem a 9 gólosokat, akkor is 2/10 az arány.

1st) Austria 7-5 Switzerland in 1954
2nd) Brazil 6-5 Poland (AET) in 1938
2nd) Hungary 8-3 West Germany in 1954
2nd) Hungary 10-1 El Salvador in 1982
5th) France 7-3 Paraguay in 1958
6th) Argentina 6-3 Mexico in 1930
6th) Hungary 9-0 Korea Republic in 1954
6th) West Germany 7-2 Turkey in 1954
6th) France 6-3 West Germany in 1958
6th) Yugoslavia 9-0 Zaire in 1974

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 órája

Szerkesztette: Igor

12 órája
Stez SMU Mustangs 49 821 — Whoops, looks like something went wrong.
Gyurut is kerunk, nem csak ermet. Ha nincs mas, jo lesz a Hawks bajnoki gyuruje.
Stez
Legyen banner is majd a Wembley-ben, valami "megint elbuktunk a cél előtt 2026" vagy hasonló felirattal

Kampman
Egy ilyet a ket kapuhoz is ki lehet rakni a halora, hogy onbizalmat adjon a sracoknak.

12 órája
Gyurut is kerunk, nem csak ermet. Ha nincs mas, jo lesz a Hawks bajnoki gyuruje.
Stez
Legyen banner is majd a Wembley-ben, valami "megint elbuktunk a cél előtt 2026" vagy hasonló felirattal

12 órája

12 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 297 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó volt ez. Legalább Bödőcs marad 😁
petey
Stez nagy bánatára....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Jó, hát szarból nem lehet várat építeni.
Majd akkor nyernek az angolok VB-t, ha lesz egy igazi szátjátékosuk, mert a sok jó iparostól ez a maximum.
Őszentsége Sobri Jóska
Van sztarjatekos, a legvegen be is allt, Chalobah.
Stez
Kissé kommerszebbre gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Gibbs-White, akit Tuchel a nagy eszével otthon hagyott.
12 órája
Wikipedián valaki már humoránál van, pedig nem is Belgium lett a negyedik

12 órája
Vb-gyoztes Anglia!
Stez
Ez olyan, mint a 3. legjobb kerekes a Touron Pogacar és Vingegaard után? 😀
iktriad
Mint a mi Trianyony fájásunk kb.
petey
Messi megbukik a novekedesi hormonnal, Yamalrol kiderul, hogy 31 eves es hamis igazolassal jatszott a vb-n, megy az ovas es Angliae az arany.
Stez
Ha Trump lenne az angol miniszter ezt holnap beis nyújtana a fifanak 😆😆
Raider89
Leigazoljuk a vorost, jo otlet.

12 órája
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 677 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Olise hogy basszam meg a barátnődet
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem társkereső topik, jelezném.
Kampman
Csak baszás semmi kapcsolat😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
Raider89 Las Vegas Raiders 906 — C-lver'N'Blacc
Vb-gyoztes Anglia!
Stez
Ez olyan, mint a 3. legjobb kerekes a Touron Pogacar és Vingegaard után? 😀
iktriad
Mint a mi Trianyony fájásunk kb.
petey
Messi megbukik a novekedesi hormonnal, Yamalrol kiderul, hogy 31 eves es hamis igazolassal jatszott a vb-n, megy az ovas es Angliae az arany.
Stez
Ha Trump lenne az angol miniszter ezt holnap beis nyújtana a fifanak 😆😆

Just Win Baby!
12 órája
gamerkr Green Bay Packers 12 025 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kane remélem a végén leoltotta Olisét, hogy kösz te balfasz 😁
petey
Remélem bőrgatyában közösen nyitják a szezont