Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Európa ide vagy oda, elbizonytalanodtam, hogy képes leszek-e ennek a Svájcnak drukkolni.gyújtsd fel a tévét és olvasd ki a lángokból
nagylaza, főpohárnok
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Európa ide vagy oda, elbizonytalanodtam, hogy képes leszek-e ennek a Svájcnak drukkolni.Akkor már inkább Messi és latinszerb barátai, őket legalább utálni lehet, illetve ébren maradsz, amíg ellenük szurkolsz.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Európa ide vagy oda, elbizonytalanodtam, hogy képes leszek-e ennek a Svájcnak drukkolni.Szurkolj az iksznek.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Európa ide vagy oda, elbizonytalanodtam, hogy képes leszek-e ennek a Svájcnak drukkolni.
1 hónapja
Az biztos, hogy a 120 perces döntetlent a legidegörlőbb kiszurkolni.De néha sikerül.
És még van 8 meccs, ahol párszor összejöhet.
1 hónapja
ezt azoknak az agyhalottaknak mond.. ezeknél kihagyott tizi se biztos hogy belefércsak nehogy lepuffantsák megint azt aki hibázott KolumbiánálTizit ki lehet hagyni. Csóri Escobar öngólt lőtt anno.
remontada
iktriad
1 hónapja
Amúgy egy nap szünet csakszólok 🙂"végre foglalkozhatsz a saját dolgaiddal"
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Amúgy egy nap szünet csakszólok 🙂
1 hónapja
csak nehogy lepuffantsák megint azt aki hibázott KolumbiánálTizit ki lehet hagyni. Csóri Escobar öngólt lőtt anno.
remontada
1 hónapja
csak nehogy lepuffantsák megint azt aki hibázott Kolumbiánál
1 hónapja
Svajc vb nyolc kozott. Ez igazabol szanalmas, nevetseges es elkepeszto egyben. Es siralmas is. 😀Kovács Kálmánnak igaza lett!
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Messi biztos bever egyet 90 perc alatt.Azért nem mondom, hogy az argentínok rommá verik a svejciakat, mert Egyiptomra is ezt mondták, aztán mi lett a vége...Egyetlen mikroszkopikus méretű esély, hogyha Svájc elaltatja őket ezzel a borzalommal.
slowmotion
Kampman
1 hónapja
Azért nem mondom, hogy az argentínok rommá verik a svejciakat, mert Egyiptomra is ezt mondták, aztán mi lett a vége...Egyetlen mikroszkopikus méretű esély, hogyha Svájc elaltatja őket ezzel a borzalommal.
slowmotion
1 hónapja
Még a tizipárbaj is szar volt 😂Kobel szépet védett és volt egy sikeres svájci mezőnygól is. 😀
warr_b
1 hónapja
Svajc vb nyolc kozott. Ez igazabol szanalmas, nevetseges es elkepeszto egyben. Es siralmas is. 😀toronymagasan nekik volt a legkönnyebb sorsolásuk
Stez
1 hónapja
ezek a feketék nem tudnak koncentrálni állítólag
1 hónapja
Na ennek örülök Kolumbia ellen nagy hentelès lett volna...
1 hónapja
Azért nem mondom, hogy az argentínok rommá verik a svejciakat, mert Egyiptomra is ezt mondták, aztán mi lett a vége...
1 hónapja
Argentina elődöntős.
1 hónapja
Európa annyira szar hogy 8bol 6 és fixen 4bol 2 legalább
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Még a tizipárbaj is szar volt 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Svajc vb nyolc kozott. Ez igazabol szanalmas, nevetseges es elkepeszto egyben. Es siralmas is. 😀
1 hónapja
6 európai a legjobb 8 közöttaz elején lehetett picsogni, de azért Európa megmutatta az erejét
1 hónapja
Argentína az első elődöntős.