Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Galarza és a Getafe erőteljesen közeledik egymáshoz, meg sem lepődök. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
‼️BREAKING‼️Salah még mindig nem hajlandó elhagyni a stadiont, teljesen zavart és valami újrajátszásról motyog.
1 hónapja
Azert ez az argentin spori kuldes a francia meccsre is egy olyan bicskanyitogato huzas a Fifatol, amit ha nem latsz, kb el sem hiszed, hogy ilyen tortenhet. Es ez ugy rendben van ezekszerint, a Fifa nem erzi ezt osszeferhetetlensegnek.
1 hónapja
David Luiztól kéne tanulniFantasztikus rúgótechnikája volt, a Kolumbia elleni szabadrúgásgólja az egyik legszebb, amit láttam a műfajból, persze Juninho után.
Löfli
1 hónapja
Egyfelől a francicákat utáljuk ez Trianon miatt alap,.nem tudtat😉 ?(irony) másfelől nincs magasan a lèc ami a szèp játèkot illeti sajnos. Inkább a hatèkonyság a lènyeg....Franciákat mondjuk nem tudom hogy lehet utálni ezen a vbn, kb legszebb focit játsszákKi nyeri-nél senki nem mondta Belgiumot és SvájcotMert Belgium és Svájc a két leggyengébb a nyolcból, a csigaevőket és az arab csigaevőket pedig mindenki utálja.
Ki nyerjénél meg senki nem írta Franciaországot, Marokkót, Belgiumot és Svájcot 😊
warr_b
Dzsokijuing
kapitnono
1 hónapja
Franciákat mondjuk nem tudom hogy lehet utálni ezen a vbn, kb legszebb focit játsszákKi nyeri-nél senki nem mondta Belgiumot és SvájcotMert Belgium és Svájc a két leggyengébb a nyolcból, a csigaevőket és az arab csigaevőket pedig mindenki utálja.
Ki nyerjénél meg senki nem írta Franciaországot, Marokkót, Belgiumot és Svájcot 😊
warr_b
Dzsokijuing

1 hónapja
én utálom az argentinokat, de a Salah nem volt tiziA MacAllister lerántás inkább az volt, valóban.
NB2
De azért nehéz azt mondani, hogy a Salah elleni eset nem volt szabálytalan v azt hogy egyenesen szabályos labdaszerzés lenne, ami 20 mp múlva gólhoz vezetett - épp mint az elvett egyiptomi gólnál.
Én sem adném tizit ilyen kontaktra, hanem szabadrúgást.
Igen tizenhatoson belül különbözetetni kellene valahogy a faultok között, mert vicc, h milyen büntetők vannak.
Persze szabálytalan labdaszerzés ne vezessen már gólhoz, ha itt elvettek hasonlóért gólt.
A helyes döntés vagy 2-2 vagy 3-3 lett volna.
1 hónapja
modnjuk brazilok sztem gyengébbek mint a belgák és svájc, és utóbbinál a megítélésük is lejjebb volt mégis volt aki őket mondtaKi nyeri-nél senki nem mondta Belgiumot és SvájcotMert Belgium és Svájc a két leggyengébb a nyolcból, a csigaevőket és az arab csigaevőket pedig mindenki utálja.
warr_b
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
én utálom az argentinokat, de a Salah nem volt tizi
1 hónapja
Az a baj, hogy èrzelemvezèrelten viszonyolunk ehhez az egèsz kèrdèshez ès aszerint ítèlünk....nehèz ettől elvonatkoztatni ha őszintèk vagyunk magunkhoz.Az elvett egyiptomi gólig egyèbkènt nagyjából rendben volt a meccs ès a bíráskodás (nèhány mezőnybeli szurka piszkát "elnèzve" attól eltekintve)
Alvarez ellen valóban szabálytalanok voltak, de ahogy meccs közben is jeleztem, ezt ilyen formában gáz volt elvenni, hagyni kellett volna. Pláne hogy más meccsen meg az argentínoktól vehettek volna el hasonló okból gólt. Igaz ott a labda, a tamadás, nem onnan indult ha jól emlékszem (ha rosszul akkor bocsi)
A MacAllister szitu egyfelől kvázi kívül esett a játèkon ès lehet ezèrt nem vettèk figyelembe, másfelől ott nekem!!! nem egyèrtelmű abból a kamerából ahonnan láttam, hogy tènyleg megrántotta-e vagy "csak" hozzáèrt az egyiptomihoz aki aztán dobdta is hozzá magát. Ha megrántotta, elfogadom hogy ott annak 11-esnek kellett vona lennie.
Az èrzelemvezèreltsèget talán leginkább a "Salah 11-esnèl" lehet èszre venni. Aki argentín drukker annak nem kèrdès hogy semmi nem volt, aki pedig ellendrukker annak meg 11-es bárhogy magyarázzuk. Pedig ott szvsz egyèrtelmű hogy a vèdő is bekepöckölte a labdába ès utána Salah mèg tovább topogott kettőt ès kb beletopogott a vèdő lábádba ès esett (homorított) egyet. Azèrt hiba lett volna elvenni a gólt.
Azèrt is sajnálatos hogy így alakult mert ez elveszi a lehetőséget az elől hogy közben arról beszèlgessünk hogy az egyiptomiakat mèltassuk milyen komoly vèdőmunkát vègeztek ès közben ügyesen kontráztak ès az argentínok pedig így is hogyan dominálták vègig a meccset ès bizony voltak helyzeteik, ès ha az egyiptomiak megpróbálnak kicsit többet "játszani" ès nem jön a szèpítő ès egyenlítő gól, akkor hiába minden "bírói FIFA stb" összeesküvés, akkor kiesnek az argók, ès ezèrt tènyleg óriási csoda ès akaraterő is hogy ez így összejött, ami szintén elismerést èrdemelne. Messi pedig hozzáteszi játèkban is a magáèt bárki bármit mond.
Szívem szerint bemennèk az argentín öltözőbe, hogy fiúk, tudnátok ezt "tisztábban" is de tartok tőle nem használna 🥺
Scaloni reakciója is azèrt mindent elárult abban minden emberi benne volt (ès egy kicsit beismerèse is szerintem annak hogy nem èrdemeltèk meg)
Bízom benne a továbbiakban nem ez lesz ès vagy tisztán kiesünk vagy "tisztán" nyerünk (bár a múlt miatt ez utóbbi már lehetetlen ès levegő vètel is gyanús, tudom 😏)
Bocs megint hosszú lett....
1 hónapja
Ki nyeri-nél senki nem mondta Belgiumot és SvájcotMert Belgium és Svájc a két leggyengébb a nyolcból, a csigaevőket és az arab csigaevőket pedig mindenki utálja.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ki nyeri-nél senki nem mondta Belgiumot és SvájcotKi nyerjénél meg senki nem írta Franciaországot, Marokkót, Belgiumot és Svájcot 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
Iderakom a threadbe.Lisandro Martinez sem birtokolta, a fault előtt nem is ő ért hozzá utoljára, hanem az egyiptomi.Tiltakozom birour feltetelezes.Ez mondjuk azt pont nem mutatja, csak azt, hogy utána összerúg Salahhal. Az öreg butus volt, tudhatta volna, hogy ha egy csapatot tolnak, akkor egy ilyet ebben a relációban nem fújnak le.twitter.com/LMDiddy14/status/2074640021248766017Ez mondjuk pont jol mutatja hogy mielott Salah homorit a vedo eleri es eltolja a labdat.
Matthew99
Ettol persze egy budos turho az Argentin csapat nagy resze.
Blevi
De inkább ne erőlködj, csak egy valamire válaszolj: ha az ott nem a piros tízes lába, hanem a fehéré, akkor lesz belőle tizi, vagy nem?
slowmotion
Nyilvan egy adekvat kerdest feszegetsz. Nem allitom hogy nem volt reszrehajlas, de a ket eset kozt amire egyenloseg jelet tesznek a mediaban kozel sem ugyanaz az eset. Az argentin srac birtokolta a lasztit es ralepnek a labara. Salah elhegyja a lasztit es homorit.
Blevi
Illetve a labda messzebb volt Martineztől a fault előtt, mint a másik, nem a labdát végül megszerző egyiptomihoz.
Willie Parker
nem a salahas esetet kritizaljak. azzal parhuzaosan volt egy fault a tizipontnal. Macallister volt a ludas
sehol nem mutattak
1 hónapja
Lisandro Martinez sem birtokolta, a fault előtt nem is ő ért hozzá utoljára, hanem az egyiptomi.Tiltakozom birour feltetelezes.Ez mondjuk azt pont nem mutatja, csak azt, hogy utána összerúg Salahhal. Az öreg butus volt, tudhatta volna, hogy ha egy csapatot tolnak, akkor egy ilyet ebben a relációban nem fújnak le.twitter.com/LMDiddy14/status/2074640021248766017Ez mondjuk pont jol mutatja hogy mielott Salah homorit a vedo eleri es eltolja a labdat.
Matthew99
Blevi
De inkább ne erőlködj, csak egy valamire válaszolj: ha az ott nem a piros tízes lába, hanem a fehéré, akkor lesz belőle tizi, vagy nem?
slowmotion
Nyilvan egy adekvat kerdest feszegetsz. Nem allitom hogy nem volt reszrehajlas, de a ket eset kozt amire egyenloseg jelet tesznek a mediaban kozel sem ugyanaz az eset. Az argentin srac birtokolta a lasztit es ralepnek a labara. Salah elhegyja a lasztit es homorit.
Blevi
Illetve a labda messzebb volt Martineztől a fault előtt, mint a másik, nem a labdát végül megszerző egyiptomihoz.
1 hónapja
Nem érte el a labdát, inkább Salah bal lába sodorja tovább, így mögé kerül a labdán, túlfut azon, de még megszerezhetné, csak az argo belerúg a jobb lábába.twitter.com/LMDiddy14/status/2074640021248766017Ez mondjuk pont jol mutatja hogy mielott Salah homorit a vedo eleri es eltolja a labdat.
Matthew99
Blevi
Nyilván homorít Salah.
Edit: kikockáztam, Alvarez valóban rápöccinti a labdát Salah bal lábára, ami Salah oldalára pattan, és ekkor rúgta meg a jobb lábàt.
Szerintem a Macallister lerántás, mezhúzás még durvább szabálytalanság is volt középen.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
A faraok"a sok "szakértő" figyelmébe ajánlom, hogy az egyiptomiak nem a Szalah elleni esetet vitatják. A kontra során, korábban középen Alexis Mac Allister lerántotta Hamdi Fathit a 16-oson belül. - ez van a hivatalos panaszban is. ...és tényleg, az egyértelmű tizi volt ,
Zweistein
Zweistein2026. 07. 08. 11:19
Végre valaki, aki látta a meccset magát! Lol
Két eset volt, és csak azt vizsgálták ami nem volt szabálytalan, a másikról mély hallgatás..."
1 hónapja
David Luiztól kéne tanulniWild stat 🤯
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) July 7, 2026
10 center backs have been called to take a spot kick during penalty shootouts at the 2026 World Cup...
SIX have missed with FIVE of them going over or hitting the bar ⬆️ pic.twitter.com/d6GlQo1ne0
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Salah esetére gondoltamAjánlom mindenkinek megnézni a Real Madrid-Arsenal mérkőzés első tizenegyesét. A labdához köze nem volt ott sem sem a támadónak sem a védőnek. Ugyanúgy lerántás mint a tegnapi Salah esetnél a másik.Miért kellett volna őt lefújni? Biztos csípte volna a szemét.......
UGYANAZ A BÍRÓ ugyanaz az eset, teljesen más végkimenetellel.
Megjegyzem, Salaht le kellett volna fújni.
For Messi.
KeyG
csi77
1 hónapja
Manuel Akanji is one of only three players to have missed a penalty in shoot-outs at both the UEFA European Championships and FIFA World Cup.The other two players are...
🇳🇱 Philip Cocu at the 1998 World Cup (v Brazil) and EURO 2004 (v Sweden)
🇪🇸 Sergio Busquets at EURO 2020 (v Switzerland) and the 2022 World Cup (v Morocco)
1 hónapja
Ajánlom mindenkinek megnézni a Real Madrid-Arsenal mérkőzés első tizenegyesét. A labdához köze nem volt ott sem sem a támadónak sem a védőnek. Ugyanúgy lerántás mint a tegnapi Salah esetnél a másik.Miért kellett volna őt lefújni? Biztos csípte volna a szemét.......
UGYANAZ A BÍRÓ ugyanaz az eset, teljesen más végkimenetellel.
For Messi.
KeyG
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Senki sem foglalkozik a legnagyobb kerdessel: Salah vegigvitte az elkapas mozdulatot az end zone-ban, mielott a vedo kiverte a kezebol a labdat, vagy nem is birtokolta? NFL forumon vagyunk, keretik aszerint kezelni a temat.Interception
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ajánlom mindenkinek megnézni a Real Madrid-Arsenal mérkőzés első tizenegyesét. A labdához köze nem volt ott sem sem a támadónak sem a védőnek. Ugyanúgy lerántás mint a tegnapi Salah esetnél a másik. UGYANAZ A BÍRÓ ugyanaz az eset, teljesen más végkimenetellel.
For Messi.
1 hónapja
Senki sem foglalkozik a legnagyobb kerdessel: Salah vegigvitte az elkapas mozdulatot az end zone-ban, mielott a vedo kiverte a kezebol a labdat, vagy nem is birtokolta? NFL forumon vagyunk, keretik aszerint kezelni a temat.
1 hónapja
Pont lemaradtam a meccs elejéről nem láttam kik a bírók, akkor oda vissza trollkodtakAzért a FIFA is komoly troll, a francia-marokkó meccsre összerak egy full argentínokból állób bírói gárdát, főleg úgy hogy ezen a vb-n még nem is volt olyan hogy mind a bírók mind a var szobában ülők is egy nemzetből legyenek 😀Tegnapi Argentín meccsen 1 varos spori volt belga többi francia
kapitnono
remontada

1 hónapja
Igen de 2022-ben is le volt beszelve a franciakkal hogy kihagyjak a tiziket, hogy Argentina nyerjen.Azért a FIFA is komoly troll, a francia-marokkó meccsre összerak egy full argentínokból állób bírói gárdát, főleg úgy hogy ezen a vb-n még nem is volt olyan hogy mind a bírók mind a var szobában ülők is egy nemzetből legyenek 😀Tegnapi Argentín meccsen 1 varos spori volt belga többi francia
kapitnono
remontada