Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Írjátok be a gugliba, hogy Erling Haaland 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
de pont nem hajnali 2-kor kellett volna 😊ebben most egyetértek veled, hogy innentől szerintem egész jók az időpontok nekünk is, nekem a csoportmeccsekkel volt bajom, ott azért jó lett volna egy kis rugalmasságDe nem érted hogy nem tud rugalmas lenni és a helyieknek hajnalban kezdeni, hogy mi itt kényelmesen este nézzük? Napi 4 meccs, azt nem tudod úgy elosztani, hogy jó legyen, és a helyieknek kell jó legyen. Te se mennél örömködve hajnal kettőkor meccsre hogy valahol este nyolckor nézhessék a világ másik végén. Ehhez nem kell diploma.
NB2
topin
mivel 4 meccs van, ezért kb délben el kell kezdeni, én amikor hisztiztem, akkor az volt, hogy a 4 meccsből 3 meccs is éjfélkor vagy utána kezdődött, annyiban lehettek volna rugalmasabbak, hogy 2 legalább nekünk emberi időben legyen
de kb mindegy, túléltük, most már tényleg viszonylag kedveztek Európának, simán rakhatták volna az utolsó 8 meccset este 9-re helyi idő szerint, ami hajnali 3 nekünk 😊
1 hónapja
ebben most egyetértek veled, hogy innentől szerintem egész jók az időpontok nekünk is, nekem a csoportmeccsekkel volt bajom, ott azért jó lett volna egy kis rugalmasságDe nem érted hogy nem tud rugalmas lenni és a helyieknek hajnalban kezdeni, hogy mi itt kényelmesen este nézzük? Napi 4 meccs, azt nem tudod úgy elosztani, hogy jó legyen, és a helyieknek kell jó legyen. Te se mennél örömködve hajnal kettőkor meccsre hogy valahol este nyolckor nézhessék a világ másik végén. Ehhez nem kell diploma.
NB2
1 hónapja
Martinelli 7 MÉn mondjuk inkább ott kerestem volna az okát, hogy most toltak bele korábbinál kétszer-háromszor több pénzt.Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
topin
Mert volt Saka meg Ben White kb, meg Martinelli már ezer éve, és ehhez megvették Timbert, Hincapiet, Salibát, Gabrielt (utóbbi kettőt mondjuk még időben és olcsón), Calafiorit, Zubimendit, Merinot, Odegaardot, Trossard-t, Gyökerest, Rice-t. A spanyolok kb 60 milka per darab, Rice 120 milka, Gyöki 70, a többire nem emlékszem. Ja meg ott van Havertz is. Meg Raya.
Szóval inkább azt mondanám, hogy az Emirates-kölcsön lejárta után elkezdtek igazolni, akkor még nem adta ki, aztán csavartak egyet a potméteren, és ezekkel az újabb és drágább igazolásokkal már állandó top3 contender lettek, és visszatértek a nagycsapatok közé, és onnantól megkapják a fújást.
Mondjuk más nagycsapatok meg még nagycsapat létükre sem kapják meg, meg nem is kapták. Tetszettek volna jobb kapcsolatot kialakítani a szövetséggel.
slowmotion
Saliba 30 M
Gabriel 26 M
Odegaard 35 + 2 M
White 58.5 M
Trossard 24 M
Jesus 52 M
Timber 40 M
Havertz 75 M
Rice 166.6 M
Raya 35.4 M
Calafiori 43.7 M
Merino 32 M
Norgaard 11.6 M
Kepa 5.8 M
Zubimendi 70 M
Eze 69.3 M
Gyökeres 66.9 M
Madueke 56 M
Mosquera 15 M
Hincapie 45 M
966,8 millió euro, átlag 46 m/játékos a komplett keret
1 hónapja
Igen, a tulaj költekezési lehetőségein és hajlandóságán sok múlik.Én mondjuk inkább ott kerestem volna az okát, hogy most toltak bele korábbinál kétszer-háromszor több pénzt.Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
topin
Mert volt Saka meg Ben White kb, meg Martinelli már ezer éve, és ehhez megvették Timbert, Hincapiet, Salibát, Gabrielt (utóbbi kettőt mondjuk még időben és olcsón), Calafiorit, Zubimendit, Merinot, Odegaardot, Trossard-t, Gyökerest, Rice-t. A spanyolok kb 60 milka per darab, Rice 120 milka, Gyöki 70, a többire nem emlékszem. Ja meg ott van Havertz is. Meg Raya.
Szóval inkább azt mondanám, hogy az Emirates-kölcsön lejárta után elkezdtek igazolni, akkor még nem adta ki, aztán csavartak egyet a potméteren, és ezekkel az újabb és drágább igazolásokkal már állandó top3 contender lettek, és visszatértek a nagycsapatok közé, és onnantól megkapják a fújást.
Mondjuk más nagycsapatok meg még nagycsapat létükre sem kapják meg, meg nem is kapták. Tetszettek volna jobb kapcsolatot kialakítani a szövetséggel.
slowmotion
A Barca-Real - maga szintjén a Juve, Inter - aztán más szinten a PSG, City, Chelsea meg hajlítgatja/hajlítgatta a szabályokat.
A MU, Liverpool, Arsenal, Bayern sztem alapvetően tisztességesen gazdálkodik a top-top szintjén.
1 hónapja
Hülyék az amcsik és minket is belekevernek:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
fú gyerekek, szerintem mindenki szívjon egy kis friss levegőt, különben bannolva lesz mindenki a picsábaJogállamisági kifogást jelentek be!!!
Löfli
1 hónapja
ebben most egyetértek veled, hogy innentől szerintem egész jók az időpontok nekünk is, nekem a csoportmeccsekkel volt bajom, ott azért jó lett volna egy kis rugalmasságHelyi idő szerint:Eddig még nem is lett volna annyira zavaró, dehogy ebben a szakaszban is 23 meg 3 órakor kezdődnek meccsek az elég gáz.Egyre rosszabb, de azert a korulmenyek is meg rosszabba tudjak tenni. Engem peldaul felelmetes modon idegesit, hogy nem emberi idoben latok meccseket. Talan mindennel jobban idegesit ez a resze a vilagbajnoksagnak. Nagyjabol allandoan vegignezem ezeket a tornakat, es zavar, hogy ezt ha akarnam sem tudnam, egesz egyszeruen nem lehet birni rendesen ezt a menetrendet. Az a baj, hogy ez akkora minusz szamomra, ami mellett nehez elmenni.Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba
Ami a jatekvezetest illeti, egy ideje mar jobban varom az Eb-ket, mert ott legalabb nem tudjak tolni Argentinat. De ez csak a szokasos, ha Fifa, a biroskodas mindig hulladek. De hat a fejetol buzlik a hal.
Stez
Matthew99
Boston 16:00
LA 12:00
Miami 17:00
Kansas 20:00
Nem látom azért hogy nagyon elszarták volna.
Ha Budapest rendezné, akkor dél és 17 között kellene kezdeni munkanapokon vagy később? Mert szerintem pont hogy előbb kezdődnek ott ezek, mintha Európában lenne. Itt ugyanis 18 előtt esélytelennek érezném a kezdést. Ami tőlünk keletre okoznak nézhetetlen időpontokat, nyugatra meg nagyon korait.
Ezt továbbra sem értem miért nehéz felfogni. Persze értem szar, de hát azt tudtuk akkor is, amikor kiderült ki a rendező ország.
topin
1 hónapja
Én mondjuk inkább ott kerestem volna az okát, hogy most toltak bele korábbinál kétszer-háromszor több pénzt.Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
topin
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
Csaltak nekik is, egyértelmű!Làthatod, a Nuggets, Rams és az Avs is néhány éven belül nyertek.Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
topin
Kellenek hozzá jó létesítmények, edzők, eü központ, analitikai bàzis és bitang játékosok persze.
Aztán megjön az áttörés.
Willie Parker
1 hónapja
Làthatod, a Nuggets, Rams és az Avs is néhány éven belül nyertek.Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
topin
Kellenek hozzá jó létesítmények, edzők, eü központ, analitikai bàzis és bitang játékosok persze.
Aztán megjön az áttörés.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett megÉrtem, köszi. Adott a recept akkor, hogy kell nyerni.
Willie Parker
1 hónapja
Kroenke megvett minket, akinek elismerten jó kapcsolatai vannak az FA-vel. Pl kutató-és egészségügyi központokat meg up bàzisokat finaszíroz, amit a korábbi tulaj Cheswick nem tett meg.Én annyit mondok, hogy a topcsapatoknak rendszerszinten kedveznek, a kicsiket meg sújtják a bírók.Ez ott bukik, hogy mitől lett nagy csapat az Arsenal? Elkezdtek nem csalni ellenü azokban a szitukban amikor még kiscsapat volt és ettől tudott nagy lenni? Mert akkor megdől a nagycsapatnak csalnak teória, hiszen kicsi volt és így lett nagy.
Az Arsenal végre nagycsapat lett, ennek örülök, mert tizenévig a farok rossz végén voltunk, a legtöbb kétes szituációból rosszul jöttünk ki.
A fociban pedig elég 1-2 kulcsszituban félrenézni, és teljesen más az eredmény, különösen egyenes kieséses szakaszban.
Egyszerűen olyan a bírói felfogás adott meccsen, h nincs objektív mérce.
Ez önmagában nem csalás, hanem a játék élvezetének, a fair playnek az elrontása.
Vannak ugyanis határeset szituációk, amik döntően befolyásolnak végeredményeket. Elég ezeket elnézni egyik oldalra, nem elnézni a másikra.
A box hasonlat tényleg jó: a regnáló bajnokot ki kell ütni, csak fociban még egy 0-2 sem lehet elég, hiszen az a legveszélyesebb eredmény.
Willie Parker
Ha meg már nagy csapat volt, de nincs köze a félrenézésnek, akkor hogy lett az?
Illetve akkor a sok nagy csapat között kinek néznek félre? Vagy ott van egyenlőség?
Ezeket a recency biasokat a legnehezebb elengedni egy szurkolónak..
topin
A sporik jobban tartanak a nagyobb csapatok szurkolótáboraitól főleg a közösségi média korában.
A nagy csapatok között is van erősorrend, hülye, aki nem látja
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Én annyit mondok, hogy a topcsapatoknak rendszerszinten kedveznek, a kicsiket meg sújtják a bírók.Ez ott bukik, hogy mitől lett nagy csapat az Arsenal? Elkezdtek nem csalni ellenü azokban a szitukban amikor még kiscsapat volt és ettől tudott nagy lenni? Mert akkor megdől a nagycsapatnak csalnak teória, hiszen kicsi volt és így lett nagy.
Az Arsenal végre nagycsapat lett, ennek örülök, mert tizenévig a farok rossz végén voltunk, a legtöbb kétes szituációból rosszul jöttünk ki.
A fociban pedig elég 1-2 kulcsszituban félrenézni, és teljesen más az eredmény, különösen egyenes kieséses szakaszban.
Ez önmagában nem csalás, hanem a játék élvezetének, a fair playnek az elrontása.
Vannak ugyanis határeset szituációk, amik döntően befolyásolnak végeredményeket. Elég ezeket elnézni egyik oldalra, nem elnézni a másikra.
A box hasonlat tényleg jó: a regnáló bajnokot ki kell ütni, csak fociban még egy 0-2 sem lehet elég, hiszen az a legveszélyesebb eredmény.
Willie Parker
Ha meg már nagy csapat volt, de nincs köze a félrenézésnek, akkor hogy lett az?
Illetve akkor a sok nagy csapat között kinek néznek félre? Vagy ott van egyenlőség?
Ezeket a recency biasokat a legnehezebb elengedni egy szurkolónak..
1 hónapja
Helyi idő szerint:Eddig még nem is lett volna annyira zavaró, dehogy ebben a szakaszban is 23 meg 3 órakor kezdődnek meccsek az elég gáz.Egyre rosszabb, de azert a korulmenyek is meg rosszabba tudjak tenni. Engem peldaul felelmetes modon idegesit, hogy nem emberi idoben latok meccseket. Talan mindennel jobban idegesit ez a resze a vilagbajnoksagnak. Nagyjabol allandoan vegignezem ezeket a tornakat, es zavar, hogy ezt ha akarnam sem tudnam, egesz egyszeruen nem lehet birni rendesen ezt a menetrendet. Az a baj, hogy ez akkora minusz szamomra, ami mellett nehez elmenni.Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba
Ami a jatekvezetest illeti, egy ideje mar jobban varom az Eb-ket, mert ott legalabb nem tudjak tolni Argentinat. De ez csak a szokasos, ha Fifa, a biroskodas mindig hulladek. De hat a fejetol buzlik a hal.
Stez
Matthew99
Boston 16:00
LA 12:00
Miami 17:00
Kansas 20:00
Nem látom azért hogy nagyon elszarták volna.
Ha Budapest rendezné, akkor dél és 17 között kellene kezdeni munkanapokon vagy később? Mert szerintem pont hogy előbb kezdődnek ott ezek, mintha Európában lenne. Itt ugyanis 18 előtt esélytelennek érezném a kezdést. Ami tőlünk keletre okoznak nézhetetlen időpontokat, nyugatra meg nagyon korait.
Ezt továbbra sem értem miért nehéz felfogni. Persze értem szar, de hát azt tudtuk akkor is, amikor kiderült ki a rendező ország.
1 hónapja
Én annyit mondok, hogy a topcsapatoknak rendszerszinten kedveznek, a kicsiket meg sújtják a bírók.Az Arsenal végre nagycsapat lett, ennek örülök, mert tizenévig a farok rossz végén voltunk, a legtöbb kétes szituációból rosszul jöttünk ki.
1 hónapja
Eddig még nem is lett volna annyira zavaró, dehogy ebben a szakaszban is 23 meg 3 órakor kezdődnek meccsek az elég gáz.Egyre rosszabb, de azert a korulmenyek is meg rosszabba tudjak tenni. Engem peldaul felelmetes modon idegesit, hogy nem emberi idoben latok meccseket. Talan mindennel jobban idegesit ez a resze a vilagbajnoksagnak. Nagyjabol allandoan vegignezem ezeket a tornakat, es zavar, hogy ezt ha akarnam sem tudnam, egesz egyszeruen nem lehet birni rendesen ezt a menetrendet. Az a baj, hogy ez akkora minusz szamomra, ami mellett nehez elmenni.Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Naaa. Van ez a fos VB, meg az olyan csemegék, mint az albán 2, a belorusz liga, a karib-térség csapatai, az Isthmian League vagy a Vasas.Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Egyre rosszabb, de azert a korulmenyek is meg rosszabba tudjak tenni. Engem peldaul felelmetes modon idegesit, hogy nem emberi idoben latok meccseket. Talan mindennel jobban idegesit ez a resze a vilagbajnoksagnak. Nagyjabol allandoan vegignezem ezeket a tornakat, es zavar, hogy ezt ha akarnam sem tudnam, egesz egyszeruen nem lehet birni rendesen ezt a menetrendet. Az a baj, hogy ez akkora minusz szamomra, ami mellett nehez elmenni.Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba
1 hónapja
PL-t imádom nézni. Nekem nincs bajom a focival. A legutóbbi VB se volt rossz. A 2006-os és 2014-es is nagyon tetszettLegyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
szaba
1 hónapja
Legyetek magatokhoz őszinték, valljátok be, hogy maga a soccer szar. Ha ez megtörténik, utána már nem fog csalódást okozni a termék, hiszen előre lehet tudni, mire kell számítani.Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
1 hónapja
sztem nem szar a vb, de "death by a thousand cuts"A katari is jobb volt ennél, bár lehet azért tetszett mert télen voltNem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
Toto21
annyi sok apró faszság van ami rossz szájízt hagy hogy a pozitívumokat teljesen elnyomja hiába van abból több
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A katari is jobb volt ennél, bár lehet azért tetszett mert télen voltNem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
csebi
1 hónapja
Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀Az egész VB szar
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nem tudom mi volt rosszabb a VB-n egyébként a meccsek, a bíráskodás vagy a FIFA <3 Trump házasság 😀