Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Quansah két meccsre eltiltva. Miért nem három? Már akar haza utazhatna akkormegkapta Balogun eltiltását extrába 😀
csebi
1 hónapja
Meg Messit is.Quansah két meccsre eltiltva. Miért nem három? Már akar haza utazhatna akkorFélnek hogy megfogna Haalandot
csebi
remontada
Kicsit soknak érzem a kettőt, egy elég lett volna
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Quansah két meccsre eltiltva. Miért nem három? Már akar haza utazhatna akkorFélnek hogy megfogna Haalandot
csebi
1 hónapja
Quansah két meccsre eltiltva. Miért nem három? Már akar haza utazhatna akkorÉpp akartam linkelni
csebi
news.sky.com/story/world-cup-live-england-argentina-messi-latest-13535760?postid=12028402#liveblog-body
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Quansah két meccsre eltiltva. Miért nem három? Már akar haza utazhatna akkor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nézzetek már rá a topic nevére pls. A nem ide vonatkozó viták meg folytatódjanak az arra kijelölt helyeken.Vegyes Bizottság.
Dánke, ahogy a művelt spanyol mondja.
alatriste
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Azért milyen érdekes az általad nem kedvelt emberek csapatait kérdőjelezed meg de Realnak hány BL címébe lehet belekötni akkor? Mindig minden tiszta volt ott csak máshol csalás? Véletlenül se ilyen balfaszok világszerte a sporik ugye? A kedvenceidnek sose "csalnak" csak akiket utálsz. Valahogy nem láttalak itt csápolni az elsők között hogy egyiptomi fault után Argentínának jàrt volna a tizi de bezzeg Egyiptomnak fixen jàrt volna egy teljesen ártalmatlan szituban ahol megfogják valakinek a mezét majd akkoràt homorít mint akit egy villám baszott telibe. Akkor se adnék ilyenre tizenegyest ha közvetlen a fejére szállna a labda de dobja magát mint egy rossz..Úgy értem Messi VB címébe számos ponton beletud kötni az ember, elég ha a holland meccsre emlékszünk.Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.az önerőbőlt hogy kell értelmezni, mert top 8-nál nem volt rosszabb védelme, amikor Super Bowlt nyert.
KeyG
deyell
Külső befolyás nélkül nyert BradyBrady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.mit nyert és mikor brady önerőből?
KeyG
vagy jobban önerőből?
Negritis, a vajda
Nem nem az, ez a véleményem, Mahomes mindhárom Super Bowl meccsébe bele tud kötni bárki aki akar is látni.Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.Ez gondolom valami trollkodás, mert ha komolyan írtad, akkor te kipöckölted magad a társalgási szint kategóriájából.
KeyG
topin
A VB-t leírtam.
KeyG
1 hónapja
Random fantasy update / gondolatok- a 15 főből van a csapatban 5 francia, 4 spanyol és 4 argentin - ha közülök kettő kiesik, bajban leszek elődöntőre/döntős körre, de valszeg mások is. Ha meg bejutnak, mindenkinek ugyanaz lesz a csapata (bár ez már most is kb igaz)
-0.1 millió hiányzott Gordonhoz, ami bosszantó... így marad valamelyik argentin középpályás...
-Dinnye az egyetlen bizonytalan emberem, remélem kezd.... a -3 pontot nem tudom megéri-e bevállalni, csak akkor ha ellövöm a CS-t..
-a CS shield és max captain maradt meg, utóbbit biztos az utolsó két kör valamelyikén lövöm majd el, CS shield-en még filózom...
Ez a nyolcaddöntős kör jól jött ki, illene megtartani az előnyt innentől, de most h leírtam, nyilván lesz 37 pontom ezen a gameweeken.
A két tippversenyben sajnos elszálltam, maradt ez az egyetlen játék, ahol van esély.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
en paks-ot olvastam elsoreHa már a Pats szóba jött, akkor jól mutatja hogy a szurkolóik szerint meg Manningnek csaltak.ennyi a lenyeg.
Ilyen ez, amikor valaki nem kedvel valakit és rá lehet mutatni valamire, hogy miért az nyer akit nem ismerünk el. Össznépien csal az egész világ és minden játékos ezen a VB-n is az argentínoknak, azok is akik ellen játszanak. Máskülönben ez nem történhetne meg zsinórban a 2. vébén. Gátlástalanok ezek mind.
topin
mate93
😀
1 hónapja
Szar a VB!
1 hónapja
Nézzetek már rá a topic nevére pls. A nem ide vonatkozó viták meg folytatódjanak az arra kijelölt helyeken. Dánke, ahogy a művelt spanyol mondja.

Liverpool Fc
1 hónapja
nincs 40 fok egyből hülyék vagyunk 😀fú gyerekek, szerintem mindenki szívjon egy kis friss levegőt, különben bannolva lesz mindenki a picsábaPont akartam írni, hogy vége lehetne már ennek a fos vébének, mert mindenki meggárgyul tőle 😀
Löfli
Zárd be a topikot este fél 10-ig 😀
warr_b
1 hónapja
fú gyerekek, szerintem mindenki szívjon egy kis friss levegőt, különben bannolva lesz mindenki a picsábaPont akartam írni, hogy vége lehetne már ennek a fos vébének, mert mindenki meggárgyul tőle 😀
Löfli
Zárd be a topikot este fél 10-ig 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
fú gyerekek, szerintem mindenki szívjon egy kis friss levegőt, különben bannolva lesz mindenki a picsába

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Önerőből kivédekezte Lynch futását, majd elkapta Wilson passzát a vonalon.Úgy értem Messi VB címébe számos ponton beletud kötni az ember, elég ha a holland meccsre emlékszünk.Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.az önerőbőlt hogy kell értelmezni, mert top 8-nál nem volt rosszabb védelme, amikor Super Bowlt nyert.
KeyG
deyell
Külső befolyás nélkül nyert BradyBrady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.mit nyert és mikor brady önerőből?
KeyG
vagy jobban önerőből?
Negritis, a vajda
Nem nem az, ez a véleményem, Mahomes mindhárom Super Bowl meccsébe bele tud kötni bárki aki akar is látni.Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.Ez gondolom valami trollkodás, mert ha komolyan írtad, akkor te kipöckölted magad a társalgási szint kategóriájából.
KeyG
topin
A VB-t leírtam.
KeyG
Önerőből létrehozta a Tuck Rule-t.
Simán levédekezte a The Greatest Show on Turf előadását
És leszedte McNabb labdáját is a végén
Ahogy sackelte Ryant is a kritikus helyzetben
Ahogy Welkernek is tűpontosan odadobta a Giants ellen a meccset lezáró zsugát
És véletlenül sem dobott a redzoneban interceptiont egyik SB-n sem.
És bírói ítéleteket is lehet keresni egy fizikai sportban, amivel az adott meccsen kérdéses szitut generálhattak a sporik. Pl Edelman OPI-t követett el a Seahawks elleni TD-nél vagy sem? Valszeg kevésvé voltál kihegyezve a patsre mert még nem nézted az elejétől a menetelést, miközben Mahomes már veled született.
1 hónapja
Úgy értem Messi VB címébe számos ponton beletud kötni az ember, elég ha a holland meccsre emlékszünk.Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.az önerőbőlt hogy kell értelmezni, mert top 8-nál nem volt rosszabb védelme, amikor Super Bowlt nyert.
KeyG
deyell
KeyG
vagy jobban önerőből?
Negritis, a vajda
KeyG
topin
A VB-t leírtam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Ezzel nem fogok tudni egyetérteni. Ha így lett volna, akkor pl a Broncos ellen az ordas nagy holdingot Gronkon befújták volna és még akkor sem csalnak, csak a valóságot ítélik meg. A Denver meg nem megy SB-be Manninggel sem. Vagy ott akkor jobban kellett tolni PM-et? Összezavarsz...Ezek szerint megvan mikor kit kell tolni és ez évente változhat.több bírói tévedés történt a javukra mint ellenük, nem kicsitAttól hogy alusisakkal megegyeztek még nem lesz valóság, de igazoljátok vele a magatok fájdalmát. Ilyen ez 😊Ha már a Pats szóba jött, akkor jól mutatja hogy a szurkolóik szerint meg Manningnek csaltak.Mondjuk abba hogy végig a Peccnek fújtak a bírók a 2000-es években egészen máig, szerintem itt ezen a fórumon elég könnyen meg fogunk tudni egyezni 😉
Ilyen ez, amikor valaki nem kedvel valakit és rá lehet mutatni valamire, hogy miért az nyer akit nem ismerünk el. Össznépien csal az egész világ és minden játékos ezen a VB-n is az argentínoknak, azok is akik ellen játszanak. Máskülönben ez nem történhetne meg zsinórban a 2. vébén. Gátlástalanok ezek mind.
topin
Heisman nádor
topin
Negritis, a vajda
Vagy csak szimplán a hiba benne van a kontakt sportokban és a szubjektív ítéletekben? Rád bízom melyiket választod..
1 hónapja
Ez bias jelenség, hiszen az jobban megmarad benned, mert teszel mögé teóriát. Amikor meg a másik oldalra tévednek az normális. Ezzel el is billented magad 55-45-re.az hogy tolják a sztárokat nem azt jelenti hogy nyerni is fognak, hanem hogy 55-45ben az ő csapatuk kapja a döntéstOké, akkor hogy estek ki a németek?Ha már a Pats szóba jött, akkor jól mutatja hogy a szurkolóik szerint meg Manningnek csaltak.A sztárokat tolják és a bírók hulyek
topin
Negritis, a vajda
Miért estek ki a brazilok?
Miért nem nyerte a csoportot ronaldo? Várj, őt valszeg meg akarta buktatnia világ, vagy a csapattársai..
topin
de az sem azért mert direktbe lenne hanem mert tudat alatt is elfogült a bíró
aki hülye
nem azt mondom hogy csalás van, hanem szimplán emberi tévedések történnek
Negritis, a vajda
1 hónapja
Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.Ez gondolom valami trollkodás, mert ha komolyan írtad, akkor te kipöckölted magad a társalgási szint kategóriájából.
KeyG
1 hónapja
több bírói tévedés történt a javukra mint ellenük, nem kicsitAttól hogy alusisakkal megegyeztek még nem lesz valóság, de igazoljátok vele a magatok fájdalmát. Ilyen ez 😊Ha már a Pats szóba jött, akkor jól mutatja hogy a szurkolóik szerint meg Manningnek csaltak.Mondjuk abba hogy végig a Peccnek fújtak a bírók a 2000-es években egészen máig, szerintem itt ezen a fórumon elég könnyen meg fogunk tudni egyezni 😉
topin
Heisman nádor
topin
1 hónapja
Az argentín elnök az a láncfűrészes, Trump haverja?Nincs több kérdésem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.mit nyert és mikor brady önerőből?
KeyG
vagy jobban önerőből?
1 hónapja
az hogy tolják a sztárokat nem azt jelenti hogy nyerni is fognak, hanem hogy 55-45ben az ő csapatuk kapja a döntéstOké, akkor hogy estek ki a németek?Ha már a Pats szóba jött, akkor jól mutatja hogy a szurkolóik szerint meg Manningnek csaltak.A sztárokat tolják és a bírók hulyek
topin
Negritis, a vajda
Miért estek ki a brazilok?
Miért nem nyerte a csoportot ronaldo? Várj, őt valszeg meg akarta buktatnia világ, vagy a csapattársai..
topin
de az sem azért mert direktbe lenne hanem mert tudat alatt is elfogült a bíró
aki hülye
nem azt mondom hogy csalás van, hanem szimplán emberi tévedések történnek
1 hónapja
Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.az önerőbőlt hogy kell értelmezni, mert top 8-nál nem volt rosszabb védelme, amikor Super Bowlt nyert.
KeyG
built for this shit
1 hónapja
Brady nyert önerőből, Mahomes és Messi ( VB-t ) nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers