Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Második félidőben tűzijáték lesz!Miért Máltán játsszák a meccset?
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
én szerettem a 8at a hibái ellenére vagy pont a hibái miattNem láttam 😀Hazaértem, mennyire fos a meccs?Star Wars Episode IX szint
warr_b
iktriad
Svájc-Kolumbia skálán?
warr_b
de a 9 óta nem néztem SW kontentet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Loptam a poént...biztos poén?
Quansah 2 meccses eltiltása eltörölhető ha az angolok beszállnak Irán bombázásába
gyurczi
Burnham nyilatkozott már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Loptam a poént...Quansah 2 meccses eltiltása eltörölhető ha az angolok beszállnak Irán bombázásába
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Második félidőben tűzijáték lesz!
1 hónapja
Hazaértem, mennyire fos a meccs?A hasmenésnél keményebb, a fosnál lassabb, a szorulàsnál pedig váratlanabb
warr_b
1 hónapja
Picivel jobb.Nem láttam 😀Hazaértem, mennyire fos a meccs?Star Wars Episode IX szint
warr_b
iktriad
Svájc-Kolumbia skálán?
warr_b
1 hónapja
Nem láttam 😀Hazaértem, mennyire fos a meccs?Star Wars Episode IX szint
warr_b
iktriad
Svájc-Kolumbia skálán?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hogy a 4 támadóból mind a 4-nek szar napja legyen... Doue is kb. hazagurítja kapuval szemben.Majd jön Barcola a helyére, oszt ő jó lesz.
eaglesmcnabb
1 hónapja
Hogy a 4 támadóból mind a 4-nek szar napja legyen... Doue is kb. hazagurítja kapuval szemben.Kolo Muani hiányzik 😛
eaglesmcnabb
1 hónapja
Hogy a 4 támadóból mind a 4-nek szar napja legyen... Doue is kb. hazagurítja kapuval szemben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
franciák picit olyan mintha félvállról vennéktúlcseleznek, lötyögnek, kihagyott tizi
meccsről meccsre gyengül a játékuk, értem, hogy nincs terület, de csak toszogatják a labdát, hátha lesz valami
1 hónapja
Hazaértem, mennyire fos a meccs?Star Wars Episode IX szint
warr_b
1 hónapja
Hazaértem, mennyire fos a meccs?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mondjuk Marokko evek ota ezt nyomja. Azt hiszed, meghalnak, aztan a semmibol golt rugnak.Franciák vért fognak így hugyozni. Be kéne lőni már egy helyzetetSzerintem nem fogják végig bírni, elől eddig semmi veszélyt nem jelentenek, kapura lövési kísérletük sem volt.
Toto21
kapitnono
1 hónapja
Franciák vért fognak így hugyozni. Be kéne lőni már egy helyzetetSzerintem nem fogják végig bírni, elől eddig semmi veszélyt nem jelentenek, kapura lövési kísérletük sem volt.
Toto21

1 hónapja
Jinxelni probalt a mester, remeljuk bejon... kene egy korai gol, akkor lazulnának a dolgok.1 gólos meccs, hacsak nem lesz több, vagy egy sem.faszom, így nem lesz 2-21 gólos meccs, hacsak nem lesznek tizik.
Negritis, a vajda
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Franciák vért fognak így hugyozni. Be kéne lőni már egy helyzetet
1 hónapja
Teljesen tiszta szerelés volt. Legalábbis a szemből mutatott ismétlés alapjána hakimi elleni falt miatt miért nem fújta vissza? amúgy 11-es sem voltSztem ott Due szabályos volt
peach
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
1 gólos meccs, hacsak nem lesz több, vagy egy sem.faszom, így nem lesz 2-21 gólos meccs, hacsak nem lesznek tizik.
Negritis, a vajda
iktriad
1 hónapja
a hakimi elleni falt miatt miért nem fújta vissza? amúgy 11-es sem voltSztem ott Due szabályos volt
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
a hakimi elleni falt miatt miért nem fújta vissza? amúgy 11-es sem volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Stadionban lászott pont már jóval hamarabb hogy vége a var vizsgálatnak mielőtt kirakták a képernyőre isSzarul rúgta teki, de amúgy a bíró mire várt vagy 2 percig mikor már rég lezárult a var vizsgálat?elvben amikor kiírták, hogy VAR over, utána rögtön fújt a bíró
kapitnono
NB2

1 hónapja
Szarul rúgta teki, de amúgy a bíró mire várt vagy 2 percig mikor már rég lezárult a var vizsgálat?Jaja szánalom volt. Még arra is várni kellett h a bíró megszaritja a homlokát, aztán a labda helye meg miegymás.
kapitnono