Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...Ès akkor nem szabálytalanul indult az akció?
Stez
1 hónapja
Főleg ha be is tartják.Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...Szerencsére a szabálykönyv egyértelmű...
Stez
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Ugyanúgy rúgtàk fel Salaht, kis kontakt-nagy kontakt, megállapíthatatlan
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Vajon visszanezike hogy MacAllister eltüntetett egy egyiptomi támadót a tizenhatoson belül?Igen, még mindig mindent visszanéznek (vb-n a 3.). Sőt már nézték vissza régebben.
csebi
Viszont ha nem abból a labdavesztésből jött a gól, nem veszik el (mert így szól a szabály).
Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Ez is lehetett volna 11-es oda....🤦🥺
1 hónapja
Hopp egy pár lapocska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...Szerencsére a szabálykönyv egyértelmű...
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...Salaht is vizsgálják
Stez
1 hónapja
Egy dolgot megadok az argentínoknak, hogy az ő meccseik egészen más szórakoztató faktort képviselnek, mint bárki másé, de egy orbitális vicc ez a sport

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...Lerantas az lerantas
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Vicces lenne, ha elvennék és jönne egy egyiptomi tizenegyes
1 hónapja
Én vagyok a hülye hogy nem hiszek eléggè a script/konteó dolgombaPedig a konteók közül is van, ami igaz 😊
KeyG
1 hónapja
Lerantas volt az argentin vedonel, de erre tizit...
1 hónapja
Legyen inkább Salah 11-es
1 hónapja
Ez 11-es, ez egyértelmű!!! 😀 Volt kontakt
1 hónapja
Vajon visszanezike hogy MacAllister eltüntetett egy egyiptomi támadót a tizenhatoson belül?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Egyiptomi tizi lesz ebből
1 hónapja
Ott azért volt egy szolid kontakt
1 hónapja
Remélem az összes mákjukat ellövik ma az argentinok.Mondjuk ma mindkét csapat darálja rendesen
Matthew99
1 hónapja
Vazze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Szomszéd szerencsére nézi és hangot ad neki, így tudom, mikor kell benézni.
1 hónapja
Én vagyok a hülye hogy nem hiszek eléggè a script/konteó dolgomba
1 hónapja
Zseni
1 hónapja
Nem hiszem el
1 hónapja
Djoko tie-break is izgi amúgy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."