Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Mahomes majd megveri őket!
1 hónapja
Ilyen játékkal Kolumbia ellen kiesnek tutiCsak akkor a 93. percben kell gólt rúgni nekik, hogy ne legyen idejük válaszolni...
Pep71
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Leszarom... Ez kis majomparádé csak ehhez ért....Hú ez mondjuk egy rohadt erős párossírjatok, síírjatooook😃Parasztkodj , parasztkodj neked csak az megy
remontada
Sajnos ennyi az agyi kapacitásod.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ertek mindent en se szeretem de itt most mi volt csalas? Nem kene 3 golt kapni 20 perc alatt, ennyi tortent.
1 hónapja
hát én se. Már jó ideje hányok a mentalitásuktól, persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem úgy általában a dél-amerikaiakra - de az övék elég kirívó sok iránybaAhogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Mentségemre szolgáljon, hogy soha, de tényleg soha nem szerettem őket.
shagi0206
Kampman
1 hónapja
Proxyi
236
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Is, de főleg 'he is a good boy' Messit. Már amikor nem tapos embereket, vagy bikazza az ellenfél szurkolóinak a labdát 2 méterről.
shagi0206
1 hónapja
én Messi miatt utálom az argentinokat, de azért ma ők játszották a focit, Egyiptom tolt 4-5 piszok jó kontrát, de számomra fontos, hogy jó foci és hangulat legyen, így örülök, hogy a gauchók mentek tovább
1 hónapja
Hú ez mondjuk egy rohadt erős párossírjatok, síírjatooook😃Parasztkodj , parasztkodj neked csak az megy
remontada
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Szerintem sokan azt utaljak, hogy nyomnak egy amugy is bombaeros csapatot/embert, nem pedig az argentinokat. Mondjuk en sosem kedveltem oket igazan, allandoan patkany valogatottjuk volt. Kiveve Batistuta. 😀
shagi0206
1 hónapja
22 ember van a pályán de mindig az argentínoknak csalnak 😔
1 hónapja
sírsz mint egy kislány állandóan az rendben van🤡sírjatok, síírjatooook😃Parasztkodj , parasztkodj neked csak az megy
remontada
1 hónapja
Hat ez penetrans volt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
A gólkülönbséggel nem vagyok elégedett, de végső soron a továbbjutás a lényeg.
1 hónapja
nana Ana de Armas-t nem utáljuk!Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Mindenkit utálunk.
shagi0206
warr_b
1 hónapja
Jó, továbbjutottak. Remélem a kiesésük az kegyetlen lesz. Egy 6-ost kapjanak csak
1 hónapja
Undorító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀nekem nincs bajom az argentínokkal, ha rendesen fújnának a meccseiken. De így nehéz szimpatizálni velük...
shagi0206
1 hónapja
Lautaro cigany, de ezt tudjuk, hiszen az Interben vagja a fat. 😋
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Mentségemre szolgáljon, hogy soha, de tényleg soha nem szerettem őket.
shagi0206
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Mindenkit utálunk.
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
sírjatok, síírjatooook😃Parasztkodj , parasztkodj neked csak az megy
remontada
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀Nem az argentinok utaltattak meg velem.
shagi0206
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀
1 hónapja
sírjatok, síírjatooook😃