Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 532 — Bears & Illinois fan
Eskü, készültem homokot szórni a fejemre, de ezek szerint legalább még egy fordulóig várni kell rá...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Az argentinok beindították az M-1et is!
steelwolf
Inkább tessék akasztani
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
steelwolf
A tanúncímű filmmel ha jól látom 😄😄😄😄
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀
shagi0206
Valaki inkább azt magyarázza el, hogyan és miért lehet őket szeretni? Mi bennük a szimpatikus? Finomak a steakjeik oké, ezenkívül?
r.baggio
Nekem az a vèdekezèsem hogy 36 ève szerettem meg őket 10 èvesen, fiatalság bolondság 😏 meg azèrt Messit lehet utálni de azèrt na, focizni tud...
dande2
Ez mondjuk borzalmas védőbeszéd, mert akkor még prosztóbb volt ez a csapat, mint most. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha a 78-as "menetelésükre" hivatkoznál
r.baggio
Ok csak 10 èvesen mèg rohadtul nem láttam hogy tudnak prosztók lenni, akkor csak Goicoachea zseniális vèdèseit láttam meg persze Maradonát, aztán jött Canniga Batistuta soroljam.... az ember pedig akit megszeret a hülyesègeivel együtt is megpróbálja...èn legalábbis így vagyok vele.... ettől mèg most is elismertem amit
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Játszok inkább Alien vs Predator-t, levezetem a feszkót egy kis trancsírozással
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Ertek mindent en se szeretem de itt most mi volt csalas? Nem kene 3 golt kapni 20 perc alatt, ennyi tortent.
JéBé
Ők is kaptak, csak hàt más szabàlyok vonatkoztak a felekre
1 hónapja
topin New England Patriots 2 505
Most az argentinok nyerték a vébét vagy mi van?

Nagyon hosszú még az út ám
gamerkr
Úgyis megnyeretik azzal kerti törpével.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

de kik?
az ellenfelek vagy edzőik?
mert itt Salah-t már a 70.percben le kellett volna hozni, csak az ilyen kivénhedt szarokat akik már árnyékuk önmaguknak nem lehet mozdítani. Nettó emberhátrány volt az utolsó 20 percben.
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 211 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1 hónapja
Proxyi 236
Amúgy Ian Wright mondja jól:
Azzal h az egyiptomi gólt elvettek, kinyitottak pandora szelencéjét és így érthetetlen h Salah megrugasat meg nem fújják le.
csebi
"Érthetetlen" 🙄
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
na, ez a mcdonalds reklám tetszett 😀
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀
shagi0206
Mindenkit utálunk.
warr_b
nana Ana de Armas-t nem utáljuk!
Toto21
Ő semlegesen kubai.
Gondolom szereti a szivart
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

gamerkr
Úgyis megnyeretik azzal kerti törpével.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
shagi0206
Valaki inkább azt magyarázza el, hogyan és miért lehet őket szeretni? Mi bennük a szimpatikus? Finomak a steakjeik oké, ezenkívül?
r.baggio
Nekem az a vèdekezèsem hogy 36 ève szerettem meg őket 10 èvesen, fiatalság bolondság 😏 meg azèrt Messit lehet utálni de azèrt na, focizni tud...
dande2
Ez mondjuk borzalmas védőbeszéd, mert akkor még prosztóbb volt ez a csapat, mint most. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha a 78-as "menetelésükre" hivatkoznál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Amúgy Ian Wright mondja jól:
Azzal h az egyiptomi gólt elvettek, kinyitottak pandora szelencéjét és így érthetetlen h Salah megrugasat meg nem fújják le.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 767
Én még megvárom Drumb úr véleményét.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
És kurvára utálom ezt a felszopást a studióban.
zinedine5
Az ott mind buzi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998

gamerkr
Nyilván, csak most felcsillant az esély, aztán elszállt.
1 hónapja
Jobb lett volna egy 3-3 és Messi lőhetett volna egy sorsdöntő büntetőt a 127.perben forgatókönyv
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

1 hónapja
Proxyi 236
Nem vagyok alusisakos, de azért az belátható, hogy egy francia argentín döntő szólna messze a legnagyobbat. Revans, címvédés, kecske(k) minden lenne itt.
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 767
azért ez jobb volt mint a esp por

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
shagi0206
Én nem utàlom őket, hanem a következetlenség bosszant.
Itt meccsen belül.
Willie Parker
Meg az egész sorozatban
Pl osztrákok elleni gólt megadták pedig ott is először Schagler lábát rúgtak meg
csebi
Jatényleg, az volt az a meccs
1 hónapja
shagi0206
r.baggio
1 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 995 — Pfizer & Moderna fan
Lassan Messi eselyes lesz az aranylabdara. (Ha megnyerik foleg)

1 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 469 — Packers Suicide Squad
Ertek mindent en se szeretem de itt most mi volt csalas? Nem kene 3 golt kapni 20 perc alatt, ennyi tortent.
JéBé
Az elvett egyiptomi gól fényében azért érthető a 2. és 3. gólt megelőző szituk miatti aggály

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.