Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 086
Én mióta az eszemet tudom argentín szurkoló voltam. Messi kecske, ez nem kérdés és pont ezért nagyon idegesít a mostani helyzet. Faszért kell tolni a bíróknak, így hogy szurkoljon az ember jó szájízzel? Nem is tudom már megtenni.
Meg az se segít, hogy egy kezemen megtudom számolni a szimpatikus játékosokat... Ennyi hentest egy rakáson ritkán látni.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 480
nem lennek ma zsebkendo keyg lakasaban…. 😅

mate93
Remélem boldogan konstatálod az elemzői szemeddel az újabb fantasztikus, megérdemelt Messi sikert.

Sokan látják csak ebbe a topicba is, hogy ma is mi történt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Salah elleni nagyobb szabálytalanság volt, mint amiért elvették a 2. góljukat. Hihetetlen hogy egy meccsen belül sem konzisztensek.
Jerico
És ez tulajdonképpen a lényeg.
Nincs csalas, meg összeesküves, meg tolas, se iranyított tovabbjutás, hanem koherensen inkoherens játekvezetés van.
Occam borotvája. Ez az a vegtelenül egyszerű és logikus magyarázat, ami lefedi és magyarázza az összes történést.
Őszentsége Sobri Jóska
Ès ezen a vébén is az argentinok jönnek jól ki belőle, màr a harmadik meccsen.
1 hónapja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Nemar srscokr Salah nem tudta betolni a labdat a vedot elerte a labdat Salah mar homoritott labai mogott a lasztival 😀
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 623
nem lennek ma zsebkendo keyg lakasaban…. 😅

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 096
Na akkor előre a copa döntő rematchért
1 hónapja
Az 1990-es olaszországi világbajnokságon az argentin válogatott az egész torna legszabálytalanabb, legagresszívabb csapataként híresült el. Miután legfőbb sztárjuk, Diego Maradona sérülésekkel bajlódott, Carlos Bilardo szövetségi kapitány egy rendkívül defenzív, romboló és kíméletlen taktikát választott, amely végül a döntőig menetelés során rengeteg sárga lapot és súlyos belépőt eredményezett.

A legemlékezetesebb és legsúlyosabb argentin szabálytalanságok, illetve sportszerűtlenségek a következők voltak:
A hírhedt vb-döntő (NSZK – Argentína 1–0)
Az argentinok durvasága ezen a mérkőzésen csúcsosodott ki, és ők lettek a futballtörténelem első csapata, amelyből két játékost is kiállítottak egy világbajnoki döntőben:

Pedro Monzón brutális belépője (65. perc): A csereként beállt védő nyújtott lábbal, kíméletlenül rácsúszott a megiramodó Jürgen Klinsmannra. Klinsmann hatalmasat repült, majd látványosan pörgött a földön. Monzón azonnali, egyenes piros lapot kapott, amivel ő lett a vb-döntők történetének legelső kiállított futballistája.

Gustavo Dezotti „birkózása” (87. perc): Miután a játékvezető büntetőt ítélt a németek javára, az argentinok elveszítették a fejüket. Dezotti egy játékmegszakítás során, professzionális birkózókat idéző mozdulattal, nyakon ragadva rántotta földre a labdát magánál tartó Jürgen Kohlert. Második sárga lapja után azonnal kiállították.

Diego Maradona sportszerűtlensége: A döntő lefújása után Maradona a pályán és a médiában is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, „rablással” vádolta meg Edgardo Codesal játékvezetőt és a FIFA-t. A bíró évtizedekkel később elárulta, hogy Maradonát már a meccs előtt ki kellett volna állítania, mert a himnuszok alatt végig obszcén szavakkal szidta a fütyülő olasz szurkolókat

Taktikai faultok és rombolás a torna során
A döntőig vezető út durvaságai: Az argentin válogatott követte el a legtöbb szabálytalanságot a tornán (a döntőben egymaguk 25-ször faultoltak). A középpályán és a védelemben Pedro Troglio, José Serrizuela és Juan Simón szisztematikusan, sárga lapos belépőkkel tördelték a játékot az egyenes kieséses szakaszban.

Los Angeles Times
A „Szenteltvíz-botrány” (Agua Bendita): Bár nem közvetlen fizikai szabálytalanság, az egyik legsúlyosabb sportszerűtlenség a Brazília elleni nyolcaddöntőben történt. Az argentin orvosi stáb olyan kulacsot adott a sérülést ápoló brazil hátvédnek, Branco-nak, amelybe előre nyugtató hatású szert (Rohypnolt) kevertek. Branco a meccs után szédülésre és rosszullétre panaszkodott, évekkel később pedig maga Maradona is elismerte egy televíziós műsorban, hogy valóban bedrogozták az ellenfelet.
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
fél szemmel néztem telefonról. szóval megnyomta a spori az argentínokat vagy sem? mert kis képernyőn úgy tűnt, hogy amit lehet jupiternek nem szabad a kis ökörnek. vagy fordítva. de érthető gondolom 😊
peach
ok. mostmár értem, vissza olvastam kicsit. amúgy az előre megszervezett csalásban nem hiszek, a $ által vezérelt érdekekben viszont igen. mi a nagyobb story, messi utolsó vb-je vagy csóró egyiptom továbbjutása? olyan ez mint a box. az öv birtokosát nagyon meg kell verni, de a legjobb ki ütni. az ilyen részlehajló döntések 90%-ban a kisebbeket és esélytelenebbeket súlytják.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Amúgy Ian Wright mondja jól:
Azzal h az egyiptomi gólt elvettek, kinyitottak pandora szelencéjét és így érthetetlen h Salah megrugasat meg nem fújják le.
csebi
Csodálom, h az egyiptomiak nem vonultak le a pályáról, az olyan afrikanischer habit
Willie Parker
Amúgy én vártam de sztem torna előtt elmondtak az Afrika kupa miatt h bki megteszi akkor örökre el vannak tiltva a vbtol
csebi
Ismerve a saját habitusom (hirtelen fellángolásból tudok furcsa dolgokat csinálni), lehet én levonultam volna, csak előtte még pofán köpöm a bírót 😀
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Azzal h az egyiptomi gólt elvettek, kinyitottak pandora szelencéjét és így érthetetlen h Salah megrugasat meg nem fújják le.
csebi
Csodálom, h az egyiptomiak nem vonultak le a pályáról, az olyan afrikanischer habit
Willie Parker
Amúgy én vártam de sztem torna előtt elmondtak az Afrika kupa miatt h bki megteszi akkor örökre el vannak tiltva a vbtol

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Hánynék egy spanyol-argentin döntőn. Akkor már inkább egy francia-angol/norvég.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
fél szemmel néztem telefonról. szóval megnyomta a spori az argentínokat vagy sem? mert kis képernyőn úgy tűnt, hogy amit lehet jupiternek nem szabad a kis ökörnek. vagy fordítva. de érthető gondolom 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 480
Nem hisztek nekem, ugyanazok az emberek nézték ma is a VAR-t, mindig egy esetre kedveztek. Nem azért mert full hülyék, hanem mert így akarják.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Salah elleni nagyobb szabálytalanság volt, mint amiért elvették a 2. góljukat. Hihetetlen hogy egy meccsen belül sem konzisztensek.
Jerico
És ez tulajdonképpen a lényeg.
Nincs csalas, meg összeesküves, meg tolas, se iranyított tovabbjutás, hanem koherensen inkoherens játekvezetés van.
Occam borotvája. Ez az a vegtelenül egyszerű és logikus magyarázat, ami lefedi és magyarázza az összes történést.

1 hónapja
csebi
1 hónapja
Ertek mindent en se szeretem de itt most mi volt csalas? Nem kene 3 golt kapni 20 perc alatt, ennyi tortent.
JéBé
Az elvett egyiptomi gól fényében azért érthető a 2. és 3. gólt megelőző szituk miatti aggály
Gergőbácsi
Ja, el kellene már dönteni, h elnézzük a szabálytalan labdaszerzést vagy nem, mert ez gàz, h csak az egyik oldalra.
Meg a tizenegyes is fura, h az angoloknak nem fújtàk be ugyanolyan szabályrendszer mentén. Itt se kellett volna.
Willie Parker
Épp ez a baj.
Mert biztis vagyok benne h Kane esetet szarra mutattak a sporiknak, VAR szobában ülőknek azóta h ez nem tizi.

És épp emiatt jöhetnek a konteok mert vhol azt gondolnám b ennyire hülye ndm lehet 5 ember. De úgy látszik mégis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
topin New England Patriots 2 505
Most az argentinok nyerték a vébét vagy mi van?

Nagyon hosszú még az út ám
gamerkr
Úgyis megnyeretik azzal kerti törpével.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

de kik?
az ellenfelek vagy edzőik?
mert itt Salah-t már a 70.percben le kellett volna hozni, csak az ilyen kivénhedt szarokat akik már árnyékuk önmaguknak nem lehet mozdítani. Nettó emberhátrány volt az utolsó 20 percben.
topin
Pont ot aki kiharcolta a sorsdöntő tizenegyest csakhat nem adjak meg?
csebi
Ha más van ott, lehet tényleg 11-es. De lehet nincs is szükség 11-esre, mert nem emberhátárnyban próbálják beparkolni a buszt.
1 hónapja
Ertek mindent en se szeretem de itt most mi volt csalas? Nem kene 3 golt kapni 20 perc alatt, ennyi tortent.
JéBé
Az elvett egyiptomi gól fényében azért érthető a 2. és 3. gólt megelőző szituk miatti aggály
Gergőbácsi
Ja, el kellene már dönteni, h elnézzük a szabálytalan labdaszerzést vagy nem, mert ez gàz, h csak az egyik oldalra.
Meg a tizenegyes is fura, h az angoloknak nem fújtàk be ugyanolyan szabályrendszer mentén. Itt se kellett volna.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
csebi
"Érthetetlen" 🙄
Proxyi
Dehogy érthetetlen. Salah soha sehol nem kapta meg a tizedét sem annak a bírói... jóindulatot akartam mondani, de igazából nem is ez a megfelelő kifejezés. De Salah volt az mindig is, akivel gyakorlatilag bármit, bárhol, bárkinek el lehetett követni, akkor sem fújtak semmit.

Ő csak egy kis arab marad, azok csak ne ugráljanak soha. Tetszett volna európainak vagy del-amerikainak születni...
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 532 — Bears & Illinois fan

gamerkr
Korrekt

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Salah miért lassult be ennyire az utóbbi 1, másfél évben? Olyan mozgásra mintha 40 lenne.
esanders10
Beütött a menopausa
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀
shagi0206
Valaki inkább azt magyarázza el, hogyan és miért lehet őket szeretni? Mi bennük a szimpatikus? Finomak a steakjeik oké, ezenkívül?
r.baggio
Kulturáltan, technikásan, nagy eltökéltséggel játszottak. Nem elég?
nagylaza, főpohárnok
Romero és Macallister meg a kulturáltság, ne röhögtess
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 096
Salah miért lassult be ennyire az utóbbi 1, másfél évben? Olyan mozgásra mintha 40 lenne.
1 hónapja
Ahogy látom a jelenlevők közül 10-ből 9 ember kibaszottul utálja az argentinokat 😀
shagi0206
Valaki inkább azt magyarázza el, hogyan és miért lehet őket szeretni? Mi bennük a szimpatikus? Finomak a steakjeik oké, ezenkívül?
r.baggio
Nekem az a vèdekezèsem hogy 36 ève szerettem meg őket 10 èvesen, fiatalság bolondság 😏 meg azèrt Messit lehet utálni de azèrt na, focizni tud...
dande2
Ez mondjuk borzalmas védőbeszéd, mert akkor még prosztóbb volt ez a csapat, mint most. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha a 78-as "menetelésükre" hivatkoznál
r.baggio
Ok csak 10 èvesen mèg rohadtul nem láttam hogy tudnak prosztók lenni, akkor csak Goicoachea zseniális vèdèseit láttam meg persze Maradonát, aztán jött Canniga Batistuta soroljam.... az ember pedig akit megszeret a hülyesègeivel együtt is megpróbálja...èn legalábbis így vagyok vele.... ettől mèg most is elismertem amit
dande2
Hát figyelj, én a 2002/03-mas szezon óta vagyok Atlético szurkoló. Van sejtésed hova akarok kilyukadni? 😀
1 hónapja

gamerkr

de kik?
az ellenfelek vagy edzőik?
mert itt Salah-t már a 70.percben le kellett volna hozni, csak az ilyen kivénhedt szarokat akik már árnyékuk önmaguknak nem lehet mozdítani. Nettó emberhátrány volt az utolsó 20 percben.
topin
Pont ot aki kiharcolta a sorsdöntő tizenegyest csakhat nem adjak meg?