Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Az egyiptomi edző kemény dolgokat mondott, igazából sajnos egyet kell értenem vele.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Már lehetett tegnap is tudni... de 1-2 napos hír. Nem tudom ki hozta le, de fantasy körökön kívül nyilván nem ment nagyott.A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..Kb egy órája amikor kihirdették a kezdőt
Hanni
Akcidens
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..ma derült ki, az utolsó edzésen sérült meg 5v5-ben, non contact térdsérülés volt. fel is háborodtunk miatta, mert fantasyban kezd.
Hanni
built for this shit
1 hónapja
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..Délelőtt már olvastam itt is meg Skyon is
Hanni
1 hónapja
Akcidens
312
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..Kb egy órája amikor kihirdették a kezdőt
Hanni
1 hónapja
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..
1 hónapja
Akcidens
312
Kevés időt vett az életünkből?🙃Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.Ez az én fő gondom.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.Ez az én fő gondom.
Kampman
1 hónapja
Akcidens
312
Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.Mondjuk az előző meccsen versenyt futottak az idővel
Kampman
1 hónapja
Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.
1 hónapja
Ez a meccs az igazi nagy sansz a tizenegyespárbajra. El ne basszák.
1 hónapja
ahogy nézem Kolumbiában az egyik legnépszerűbb férfi név a Jhon.
built for this shit
1 hónapja
asszem jobb hogy Skara Braeztünk közben 😀Milyen kár, hogy lemaradtam az eredménykövetőről. Biztos nagyon színvonalas volt 😃Prime proliskodás és konteók
Hanni
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Itt viszont mintha nyitva hagyták volna a stadion tetejét.
1 hónapja
Milyen kár, hogy lemaradtam az eredménykövetőről. Biztos nagyon színvonalas volt 😃Prime proliskodás és konteók
Hanni
1 hónapja
The winner of every Round of 16 game so far has been the country with the highest unemployment rate for men aged 15-24 pic.twitter.com/2k2zXdZB0D
— Fredrik (@F_Edits) July 7, 2026
1 hónapja
amiért elvették egyiptom meg nem adott gólját azért vegyék el az argentínokét is. vagy egyiket sem. egy ideális világban ez így történne. ennyit mondtam nem többet.Tehát valaki rúgott Egyiptomnak titokban gólokat az argentinokat segítve? vagy nem értem..mert ha láttad volna a meccset, akkor azt látod hogy szarrá dominálták a találkozót és a kapusnak volt köszönhető hogy nem volt előbb előnyük. Senki nem tiltotta meg Egyiptomnak, hogy 2-0-nál focizzanak, cseréljenek. És akkor nincs vita hogy van 11-es vagy nincs 11-es, meg mindegy ki mit akar a háttérhatalomban..fél szemmel néztem telefonról. szóval megnyomta a spori az argentínokat vagy sem? mert kis képernyőn úgy tűnt, hogy amit lehet jupiternek nem szabad a kis ökörnek. vagy fordítva. de érthető gondolom 😊ok. mostmár értem, vissza olvastam kicsit. amúgy az előre megszervezett csalásban nem hiszek, a $ által vezérelt érdekekben viszont igen. mi a nagyobb story, messi utolsó vb-je vagy csóró egyiptom továbbjutása? olyan ez mint a box. az öv birtokosát nagyon meg kell verni, de a legjobb ki ütni. az ilyen részlehajló döntések 90%-ban a kisebbeket és esélytelenebbeket súlytják.
peach
peach
topin
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Milyen kár, hogy lemaradtam az eredménykövetőről. Biztos nagyon színvonalas volt 😃
1 hónapja
Egy 21. századi válogatott összedobálva, akiket láttam is játszani, és a posztokra csak nagyjából (se) figyelve nálam így nézne ki:viera középpályás volt, nem hátvéd
Kahn - Lahm, Maldini, Viera, R. Carlos - Zidane, Ronaldinho, Messi, Mbappe - CR, Ronaldo.
Igaz, az összes hátvéd balhatvéd, nincs védekező középpályas, de ez ilyen. Miközben Ibrat, Makalelet, vagy Haalandot, Beckhamet jobban kedvelem és többre tartom, mint a legtöbb tehetségből zseniális játékost. Ezért értelmetlen az ilyen GOAT vita, mint lejjebb is írtam.
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Hosszú távon ezek kiegyenlítődnek.De hát nem tudtad, hogy a világban csak logikusan magyarázható események történnek?Ès ezen a vébén is az argentinok jönnek jól ki belőle, màr a harmadik meccsen.Salah elleni nagyobb szabálytalanság volt, mint amiért elvették a 2. góljukat. Hihetetlen hogy egy meccsen belül sem konzisztensek.És ez tulajdonképpen a lényeg.
Jerico
Nincs csalas, meg összeesküves, meg tolas, se iranyított tovabbjutás, hanem koherensen inkoherens játekvezetés van.
Occam borotvája. Ez az a vegtelenül egyszerű és logikus magyarázat, ami lefedi és magyarázza az összes történést.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
szaba
Mondjuk 4 éve sem történt meg.
1 hónapja
Egy 21. századi válogatott összedobálva, akiket láttam is játszani, és a posztokra csak nagyjából (se) figyelve nálam így nézne ki:Kahn - Lahm, Maldini, Viera, R. Carlos - Zidane, Ronaldinho, Messi, Mbappe - CR, Ronaldo.
Igaz, az összes hátvéd balhatvéd, nincs védekező középpályas, de ez ilyen. Miközben Ibrat, Makalelet, vagy Haalandot, Beckhamet jobban kedvelem és többre tartom, mint a legtöbb tehetségből zseniális játékost. Ezért értelmetlen az ilyen GOAT vita, mint lejjebb is írtam.
1 hónapja
Értem az ultimate team dolgot, de le is írtam hogy R9.R9 meg rohog a hatterben. Nistelrooy cipojet be nem kotheti 9esben a top R9-nekElférnek igen, ez kétségtelen.Nálam is Zidane az örök kedvenc de azért na 😏 maradjunk annyiban hogy mivel más poszton játszottak befèrnek mindketten a Top 11-be, talán 😏 de egyèbkènt ha Messinèl számon kèrjük a "magatartást" akkor már Zidane se patyolat tiszta...csak az objektívias kedvèèrt 😉Bocs, hogy szerintem Zidane jobb focista volt.ha nem igy latod, akkor nincs mirol beszelnunk a labdarugassal kapcsolatban. 😅 tiszteletben tartom a velemenyed.Nem így látom, de mi köze ehhez a mai meccshez?a kulonbozo korszakok temajaban teljesen egyertetek.minden idok legjobb jatekosa, fogadd el, ugy egyszerubb 🥰 ne szomorkodj ezen felnott emberkent.Van olyan szempontrendszer amiben ő az.
mate93
Vannak egyéni erzetek, amiben meg bárki lehet az.
A valóságban meg nem lehet összevetni más korszak zsenijevel(Orthtal, Puskással, Pelével, di Stefanoval, stb.), de egy másik poszton jatszóval sem. Egy kapussal, védővel pláne lehetetlen. Szerintem Thorsten Legat jobb védő volt, pláne Uli Borowka.
De a tehetséget vagy a munkamorált se lehet egyazon koordinátarendszerben értékelni, akinek az utóbbi többet nyom a latban, annak még CR is jobb nála. És így tovább.
Felnőttként gondolom ezt nem nehéz belátni.
Őszentsége Sobri Jóska
de aki nem latja, hogy a 21. szazad kimagasloan legjobb futballistaja messi, az egyszeruen nem erti ezt a sportot. mindegy melyik koordinata rendszer alapjan szeretned eldonteni, mert egy szinttel van barki felett.
mate93
KeyG
mate93
KeyG
dande2
Zidanet akkor is leküldték amikor a szabályok nem tették ezt lehetővé, de ebbe nem akarok belemenni.
Nálam elől a hármas Messi-Ronaldo-CR lenne. Ha már ennyire ez a futballtudás alapja hogy ha nem Messi a legjobb akkor ignorálva vagy a témában.
De én speciel ha csapatot kéne építenem győzelemre egy prime van Nistelrooyt nem tudnék kihagyni a 9-es poziból.
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Kedvenc érvelési módszeremHa nem úgy látod ahogy én, akkor nem értesz hozzá
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
R9 meg rohog a hatterben. Nistelrooy cipojet be nem kotheti 9esben a top R9-nekElférnek igen, ez kétségtelen.Nálam is Zidane az örök kedvenc de azért na 😏 maradjunk annyiban hogy mivel más poszton játszottak befèrnek mindketten a Top 11-be, talán 😏 de egyèbkènt ha Messinèl számon kèrjük a "magatartást" akkor már Zidane se patyolat tiszta...csak az objektívias kedvèèrt 😉Bocs, hogy szerintem Zidane jobb focista volt.ha nem igy latod, akkor nincs mirol beszelnunk a labdarugassal kapcsolatban. 😅 tiszteletben tartom a velemenyed.Nem így látom, de mi köze ehhez a mai meccshez?a kulonbozo korszakok temajaban teljesen egyertetek.minden idok legjobb jatekosa, fogadd el, ugy egyszerubb 🥰 ne szomorkodj ezen felnott emberkent.Van olyan szempontrendszer amiben ő az.
mate93
Vannak egyéni erzetek, amiben meg bárki lehet az.
A valóságban meg nem lehet összevetni más korszak zsenijevel(Orthtal, Puskással, Pelével, di Stefanoval, stb.), de egy másik poszton jatszóval sem. Egy kapussal, védővel pláne lehetetlen. Szerintem Thorsten Legat jobb védő volt, pláne Uli Borowka.
De a tehetséget vagy a munkamorált se lehet egyazon koordinátarendszerben értékelni, akinek az utóbbi többet nyom a latban, annak még CR is jobb nála. És így tovább.
Felnőttként gondolom ezt nem nehéz belátni.
Őszentsége Sobri Jóska
de aki nem latja, hogy a 21. szazad kimagasloan legjobb futballistaja messi, az egyszeruen nem erti ezt a sportot. mindegy melyik koordinata rendszer alapjan szeretned eldonteni, mert egy szinttel van barki felett.
mate93
KeyG
mate93
KeyG
dande2
Zidanet akkor is leküldték amikor a szabályok nem tették ezt lehetővé, de ebbe nem akarok belemenni.
Nálam elől a hármas Messi-Ronaldo-CR lenne. Ha már ennyire ez a futballtudás alapja hogy ha nem Messi a legjobb akkor ignorálva vagy a témában.
De én speciel ha csapatot kéne építenem győzelemre egy prime van Nistelrooyt nem tudnék kihagyni a 9-es poziból.
KeyG