Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 480
Az egyiptomi edző kemény dolgokat mondott, igazából sajnos egyet kell értenem vele.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..
Hanni
Kb egy órája amikor kihirdették a kezdőt
Akcidens
Már lehetett tegnap is tudni... de 1-2 napos hír. Nem tudom ki hozta le, de fantasy körökön kívül nyilván nem ment nagyott.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 022 — Sworn to the Dark
A Mamzambi out is mikor derült ki? Hogy nincs ezeknek nagyobb híre? Azért nem egy kurva kő alatt élek haló..
Hanni
ma derült ki, az utolsó edzésen sérült meg 5v5-ben, non contact térdsérülés volt. fel is háborodtunk miatta, mert fantasyban kezd.

built for this shit

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Hanni
Délelőtt már olvastam itt is meg Skyon is
1 hónapja
Akcidens 312
Hanni
Kb egy órája amikor kihirdették a kezdőt
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
1 hónapja
Akcidens 312
Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.
Kampman
Ez az én fő gondom.
Őszentsége Sobri Jóska
Kevés időt vett az életünkből?🙃
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Mind a 7 nyolcaddöntő véget ért eddig a rendes játékidőben, nemhogy büntetőpárbaj, de még hosszabbítás se volt.
Kampman
Ez az én fő gondom.

1 hónapja
Akcidens 312
Kampman
Mondjuk az előző meccsen versenyt futottak az idővel
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
1 hónapja
Ez a meccs az igazi nagy sansz a tizenegyespárbajra. El ne basszák.

1 hónapja
ahogy nézem Kolumbiában az egyik legnépszerűbb férfi név a Jhon.

built for this shit

1 hónapja
vamos narcos

built for this shit

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 392 — The Mathematician
Milyen kár, hogy lemaradtam az eredménykövetőről. Biztos nagyon színvonalas volt 😃
Hanni
Prime proliskodás és konteók
zacknorb
asszem jobb hogy Skara Braeztünk közben 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Itt viszont mintha nyitva hagyták volna a stadion tetejét.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Milyen kár, hogy lemaradtam az eredménykövetőről. Biztos nagyon színvonalas volt 😃
Hanni
Prime proliskodás és konteók
1 hónapja
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
fél szemmel néztem telefonról. szóval megnyomta a spori az argentínokat vagy sem? mert kis képernyőn úgy tűnt, hogy amit lehet jupiternek nem szabad a kis ökörnek. vagy fordítva. de érthető gondolom 😊
peach
ok. mostmár értem, vissza olvastam kicsit. amúgy az előre megszervezett csalásban nem hiszek, a $ által vezérelt érdekekben viszont igen. mi a nagyobb story, messi utolsó vb-je vagy csóró egyiptom továbbjutása? olyan ez mint a box. az öv birtokosát nagyon meg kell verni, de a legjobb ki ütni. az ilyen részlehajló döntések 90%-ban a kisebbeket és esélytelenebbeket súlytják.
peach
Tehát valaki rúgott Egyiptomnak titokban gólokat az argentinokat segítve? vagy nem értem..mert ha láttad volna a meccset, akkor azt látod hogy szarrá dominálták a találkozót és a kapusnak volt köszönhető hogy nem volt előbb előnyük. Senki nem tiltotta meg Egyiptomnak, hogy 2-0-nál focizzanak, cseréljenek. És akkor nincs vita hogy van 11-es vagy nincs 11-es, meg mindegy ki mit akar a háttérhatalomban..
topin
amiért elvették egyiptom meg nem adott gólját azért vegyék el az argentínokét is. vagy egyiket sem. egy ideális világban ez így történne. ennyit mondtam nem többet.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
Egy 21. századi válogatott összedobálva, akiket láttam is játszani, és a posztokra csak nagyjából (se) figyelve nálam így nézne ki:
Kahn - Lahm, Maldini, Viera, R. Carlos - Zidane, Ronaldinho, Messi, Mbappe - CR, Ronaldo.
Igaz, az összes hátvéd balhatvéd, nincs védekező középpályas, de ez ilyen. Miközben Ibrat, Makalelet, vagy Haalandot, Beckhamet jobban kedvelem és többre tartom, mint a legtöbb tehetségből zseniális játékost. Ezért értelmetlen az ilyen GOAT vita, mint lejjebb is írtam.
Őszentsége Sobri Jóska
viera középpályás volt, nem hátvéd

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Salah elleni nagyobb szabálytalanság volt, mint amiért elvették a 2. góljukat. Hihetetlen hogy egy meccsen belül sem konzisztensek.
Jerico
És ez tulajdonképpen a lényeg.
Nincs csalas, meg összeesküves, meg tolas, se iranyított tovabbjutás, hanem koherensen inkoherens játekvezetés van.
Occam borotvája. Ez az a vegtelenül egyszerű és logikus magyarázat, ami lefedi és magyarázza az összes történést.
Őszentsége Sobri Jóska
Ès ezen a vébén is az argentinok jönnek jól ki belőle, màr a harmadik meccsen.
Willie Parker
De hát nem tudtad, hogy a világban csak logikusan magyarázható események történnek?
szaba
Hosszú távon ezek kiegyenlítődnek.
Mondjuk 4 éve sem történt meg.
1 hónapja
Egy 21. századi válogatott összedobálva, akiket láttam is játszani, és a posztokra csak nagyjából (se) figyelve nálam így nézne ki:
Kahn - Lahm, Maldini, Viera, R. Carlos - Zidane, Ronaldinho, Messi, Mbappe - CR, Ronaldo.
Igaz, az összes hátvéd balhatvéd, nincs védekező középpályas, de ez ilyen. Miközben Ibrat, Makalelet, vagy Haalandot, Beckhamet jobban kedvelem és többre tartom, mint a legtöbb tehetségből zseniális játékost. Ezért értelmetlen az ilyen GOAT vita, mint lejjebb is írtam.

1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 480
minden idok legjobb jatekosa, fogadd el, ugy egyszerubb 🥰 ne szomorkodj ezen felnott emberkent.
mate93
Van olyan szempontrendszer amiben ő az.
Vannak egyéni erzetek, amiben meg bárki lehet az.
A valóságban meg nem lehet összevetni más korszak zsenijevel(Orthtal, Puskással, Pelével, di Stefanoval, stb.), de egy másik poszton jatszóval sem. Egy kapussal, védővel pláne lehetetlen. Szerintem Thorsten Legat jobb védő volt, pláne Uli Borowka.
De a tehetséget vagy a munkamorált se lehet egyazon koordinátarendszerben értékelni, akinek az utóbbi többet nyom a latban, annak még CR is jobb nála. És így tovább.
Felnőttként gondolom ezt nem nehéz belátni.
Őszentsége Sobri Jóska
a kulonbozo korszakok temajaban teljesen egyertetek.
de aki nem latja, hogy a 21. szazad kimagasloan legjobb futballistaja messi, az egyszeruen nem erti ezt a sportot. mindegy melyik koordinata rendszer alapjan szeretned eldonteni, mert egy szinttel van barki felett.
mate93
Nem így látom, de mi köze ehhez a mai meccshez?
KeyG
ha nem igy latod, akkor nincs mirol beszelnunk a labdarugassal kapcsolatban. 😅 tiszteletben tartom a velemenyed.
mate93
Bocs, hogy szerintem Zidane jobb focista volt.
KeyG
Nálam is Zidane az örök kedvenc de azért na 😏 maradjunk annyiban hogy mivel más poszton játszottak befèrnek mindketten a Top 11-be, talán 😏 de egyèbkènt ha Messinèl számon kèrjük a "magatartást" akkor már Zidane se patyolat tiszta...csak az objektívias kedvèèrt 😉
dande2
Elférnek igen, ez kétségtelen.
Zidanet akkor is leküldték amikor a szabályok nem tették ezt lehetővé, de ebbe nem akarok belemenni.

Nálam elől a hármas Messi-Ronaldo-CR lenne. Ha már ennyire ez a futballtudás alapja hogy ha nem Messi a legjobb akkor ignorálva vagy a témában.

De én speciel ha csapatot kéne építenem győzelemre egy prime van Nistelrooyt nem tudnék kihagyni a 9-es poziból.
KeyG
R9 meg rohog a hatterben. Nistelrooy cipojet be nem kotheti 9esben a top R9-nek
Blevi
Értem az ultimate team dolgot, de le is írtam hogy R9.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 787 — Giants fan
Kedvenc érvelési módszerem
Ha nem úgy látod ahogy én, akkor nem értesz hozzá

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
minden idok legjobb jatekosa, fogadd el, ugy egyszerubb 🥰 ne szomorkodj ezen felnott emberkent.
mate93
Van olyan szempontrendszer amiben ő az.
Vannak egyéni erzetek, amiben meg bárki lehet az.
A valóságban meg nem lehet összevetni más korszak zsenijevel(Orthtal, Puskással, Pelével, di Stefanoval, stb.), de egy másik poszton jatszóval sem. Egy kapussal, védővel pláne lehetetlen. Szerintem Thorsten Legat jobb védő volt, pláne Uli Borowka.
De a tehetséget vagy a munkamorált se lehet egyazon koordinátarendszerben értékelni, akinek az utóbbi többet nyom a latban, annak még CR is jobb nála. És így tovább.
Felnőttként gondolom ezt nem nehéz belátni.
Őszentsége Sobri Jóska
a kulonbozo korszakok temajaban teljesen egyertetek.
de aki nem latja, hogy a 21. szazad kimagasloan legjobb futballistaja messi, az egyszeruen nem erti ezt a sportot. mindegy melyik koordinata rendszer alapjan szeretned eldonteni, mert egy szinttel van barki felett.
mate93
Nem így látom, de mi köze ehhez a mai meccshez?
KeyG
ha nem igy latod, akkor nincs mirol beszelnunk a labdarugassal kapcsolatban. 😅 tiszteletben tartom a velemenyed.
mate93
Bocs, hogy szerintem Zidane jobb focista volt.
KeyG
Nálam is Zidane az örök kedvenc de azért na 😏 maradjunk annyiban hogy mivel más poszton játszottak befèrnek mindketten a Top 11-be, talán 😏 de egyèbkènt ha Messinèl számon kèrjük a "magatartást" akkor már Zidane se patyolat tiszta...csak az objektívias kedvèèrt 😉
dande2
Elférnek igen, ez kétségtelen.
Zidanet akkor is leküldték amikor a szabályok nem tették ezt lehetővé, de ebbe nem akarok belemenni.

Nálam elől a hármas Messi-Ronaldo-CR lenne. Ha már ennyire ez a futballtudás alapja hogy ha nem Messi a legjobb akkor ignorálva vagy a témában.

De én speciel ha csapatot kéne építenem győzelemre egy prime van Nistelrooyt nem tudnék kihagyni a 9-es poziból.
KeyG
R9 meg rohog a hatterben. Nistelrooy cipojet be nem kotheti 9esben a top R9-nek