Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Mbappe elpöcsölte. Ilyen lehetősége pedig lehet nem lesz még1
shagi0206
Maignan megidézte Alisson legjobb pillanatait. Bappé nem idézte meg Salah legjobb pillanatait.

Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szemetek, kicsináltàk Gillt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Mbappe elpöcsölte. Ilyen lehetősége pedig lehet nem lesz még1
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 215 — beers & Packers
franciák olyan sebességgel passzolnak mint egy Mezőkövesd-Kisvárda meccsen
NB2
Jó, de melyik: Mezőkövesd vagy Kisvárda?
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 043 — Whoops, looks like something went wrong.
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.
shagi0206
én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
de amikor egy nap 4 meccs van és semmi nincs, európai csapat játszott kezdődött a meccs este 11-kor, tényleg csak egy óra minusz és azért az emberibb idő lenne sok európai embernek

de már nem sok vna, sőt most már egyre kevesebb meccs lesz "rossz időben" , plusz én most home office-ben tolom, így azért könnyebben éjszakázok
NB2
Mondjuk ez a mehikoi-angol hajnali 2-es kezdes nevetseges es felhaborito.
Stez
én sem örülök neki, de basszus kintieknek este 6, ideális foci idő 😊
sőt még korán is van
NB2
Mondjuk ha csak delutan 3-4 lenne naluk, az viszont Europaban mar teljesen vallalhato idopontban, 23-kor vagy ejfelkor lenne, de azert a hajnali 2 az mar eros. Mikozben tele van 22-23 oras meccsekkel a vb.

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
franciák olyan sebességgel passzolnak mint egy Mezőkövesd-Kisvárda meccsen
1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.
shagi0206
én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
de amikor egy nap 4 meccs van és semmi nincs, európai csapat játszott kezdődött a meccs este 11-kor, tényleg csak egy óra minusz és azért az emberibb idő lenne sok európai embernek

de már nem sok vna, sőt most már egyre kevesebb meccs lesz "rossz időben" , plusz én most home office-ben tolom, így azért könnyebben éjszakázok
NB2
Az én munkám sajnos nem végezhető HO-ból. Ha lehetne, én is törekednék arra, hogy minél többször
1 hónapja
shagi0206

NB2
Stez
én sem örülök neki, de basszus kintieknek este 6, ideális foci idő 😊
sőt még korán is van
1 hónapja
shagi0206

NB2

1 hónapja
shagi0206

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fantasztikus játékos a 3. legjobb akit láttam focizni és rengeteg mindenbe veri is az első kettőt.
KeyG
Ki az első kettő?
nagylaza, főpohárnok
Maignan es Rafael Leao.
Stez
Szivacski és Radó

1 hónapja
Ebbű tizenegyesrúgások lesznek, more...

1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
shagi0206
Az angol iskolák másnap elég üresek lesznek xD
Ott július végéig van tanév, agyrém.

1 hónapja
shagi0206
Reggel 7-kor is menni fog a meccs
KeyG
azzal sem leszek kisegítve, majd megnézem az összefoglalót reggeli közben
1 hónapja
azzal próbálkoznak, mint a 2004-es eb-n a görögök? Kurva izgalmas 😀
shagi0206
Hú, azért ezt Zagorakis, Karagounis és Katsouranis nevében kikérem magamnak (csatárokat hagyjuk, azt kb Enciso is hozza), de azért az a középpálya egy picivel aktívabb, kezdeményezőbb és kreatívabb volt....

Vagy csak öregszem, és mindent megszépít az Alzh... a nosztalgia.
Igor
jól mondod, az idő 😀 azok is full antifocit toltak.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 492
shagi0206
Reggel 7-kor is menni fog a meccs

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
shagi0206
Aszondod, első félidőre eldönti Mexico. Smart man!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
azzal próbálkoznak, mint a 2004-es eb-n a görögök? Kurva izgalmas 😀
shagi0206
Hú, azért ezt Zagorakis, Karagounis és Katsouranis nevében kikérem magamnak (csatárokat hagyjuk, azt kb Enciso is hozza), de azért az a középpálya egy picivel aktívabb, kezdeményezőbb és kreatívabb volt....

Vagy csak öregszem, és mindent megszépít az Alzh... a nosztalgia.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Az elején nem vezetett rosszul nem fújt le minden szart, csak aztán valahogy kicsúszott a kezei közül a meccs.

Franciák meg hülyék, nem cselezgetni kéne, mert mindig lesz ott egy láb, hanem gyorsan járatni a labdát, mozogni és talán akkor lesz hiba a védelemben. Mondjuk valahol idegesítő, hogy nem büntetik ezt az egészet amit előad Paraguay és nem a védekezésre gondolok.
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 003 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Küldtek egy bírót erre a meccsre a nagy foci kultúrával rendelkező üzbégektől...
gyurczi
Hogy a faszba lehetett egy ilyen nyomi vakegeret erre a meccsre küldeni

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 787 — Giants fan
Küldtek egy bírót erre a meccsre a nagy foci kultúrával rendelkező üzbégektől...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 003 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mintha Rossi féle magyar csapatot látnám....be sündisznóba és találjunk egy gólt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
StormST Denver Broncos 13 249 — SB 50 Champion @ Grund
3 perc volt csak az ivószünet 😊
volt vagy 3 ápolás és időhúzás is legalább 2 perc
NB2
Ezt a szart a bírós se akarja a kötelezőnél tovább nézni a jelek szerint... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Fantasztikus játékos a 3. legjobb akit láttam focizni és rengeteg mindenbe veri is az első kettőt.
KeyG
Ki az első kettő?
nagylaza, főpohárnok
Maignan es Rafael Leao.