Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Mbappe elpöcsölte. Ilyen lehetősége pedig lehet nem lesz még1Maignan megidézte Alisson legjobb pillanatait. Bappé nem idézte meg Salah legjobb pillanatait.
shagi0206
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
Szemetek, kicsináltàk Gillt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mbappe elpöcsölte. Ilyen lehetősége pedig lehet nem lesz még1
1 hónapja
franciák olyan sebességgel passzolnak mint egy Mezőkövesd-Kisvárda meccsenJó, de melyik: Mezőkövesd vagy Kisvárda?
NB2
1 hónapja
Mondjuk ha csak delutan 3-4 lenne naluk, az viszont Europaban mar teljesen vallalhato idopontban, 23-kor vagy ejfelkor lenne, de azert a hajnali 2 az mar eros. Mikozben tele van 22-23 oras meccsekkel a vb.én sem örülök neki, de basszus kintieknek este 6, ideális foci idő 😊Mondjuk ez a mehikoi-angol hajnali 2-es kezdes nevetseges es felhaborito.Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
shagi0206
de amikor egy nap 4 meccs van és semmi nincs, európai csapat játszott kezdődött a meccs este 11-kor, tényleg csak egy óra minusz és azért az emberibb idő lenne sok európai embernek
de már nem sok vna, sőt most már egyre kevesebb meccs lesz "rossz időben" , plusz én most home office-ben tolom, így azért könnyebben éjszakázok
NB2
Stez
sőt még korán is van
NB2
1 hónapja
franciák olyan sebességgel passzolnak mint egy Mezőkövesd-Kisvárda meccsen
1 hónapja
Az én munkám sajnos nem végezhető HO-ból. Ha lehetne, én is törekednék arra, hogy minél többszörLegalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
shagi0206
de amikor egy nap 4 meccs van és semmi nincs, európai csapat játszott kezdődött a meccs este 11-kor, tényleg csak egy óra minusz és azért az emberibb idő lenne sok európai embernek
de már nem sok vna, sőt most már egyre kevesebb meccs lesz "rossz időben" , plusz én most home office-ben tolom, így azért könnyebben éjszakázok
NB2
1 hónapja
én sem örülök neki, de basszus kintieknek este 6, ideális foci idő 😊Mondjuk ez a mehikoi-angol hajnali 2-es kezdes nevetseges es felhaborito.Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
shagi0206
NB2
Stez
sőt még korán is van
1 hónapja
Mondjuk ez a mehikoi-angol hajnali 2-es kezdes nevetseges es felhaborito.Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
shagi0206
NB2
1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.én amikor "hisztiztem" a beosztás miatt nem is ezek miatt diliztem, azért én sem vagyok hülye, ha egyszer kint van akkor legyen kinti időben
shagi0206
1 hónapja
Szivacski és RadóMaignan es Rafael Leao.Fantasztikus játékos a 3. legjobb akit láttam focizni és rengeteg mindenbe veri is az első kettőt.Ki az első kettő?
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Stez

1 hónapja
Ebbű tizenegyesrúgások lesznek, more...

1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.Az angol iskolák másnap elég üresek lesznek xD
shagi0206
Ott július végéig van tanév, agyrém.
1 hónapja
azzal sem leszek kisegítve, majd megnézem az összefoglalót reggeli közbenLegalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.Reggel 7-kor is menni fog a meccs
shagi0206
KeyG
1 hónapja
jól mondod, az idő 😀 azok is full antifocit toltak.azzal próbálkoznak, mint a 2004-es eb-n a görögök? Kurva izgalmas 😀Hú, azért ezt Zagorakis, Karagounis és Katsouranis nevében kikérem magamnak (csatárokat hagyjuk, azt kb Enciso is hozza), de azért az a középpálya egy picivel aktívabb, kezdeményezőbb és kreatívabb volt....
shagi0206
Vagy csak öregszem, és mindent megszépít az Alzh... a nosztalgia.
Igor
1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.Reggel 7-kor is menni fog a meccs
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.Aszondod, első félidőre eldönti Mexico. Smart man!
shagi0206
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Legalább a portugál-spanyol meccset emberi időre rakták. A mexikó meccset is szívesen nézném, de faszt maradok én fent 3-ig, meló lesz.
1 hónapja
azzal próbálkoznak, mint a 2004-es eb-n a görögök? Kurva izgalmas 😀Hú, azért ezt Zagorakis, Karagounis és Katsouranis nevében kikérem magamnak (csatárokat hagyjuk, azt kb Enciso is hozza), de azért az a középpálya egy picivel aktívabb, kezdeményezőbb és kreatívabb volt....
shagi0206
Vagy csak öregszem, és mindent megszépít az Alzh... a nosztalgia.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Az elején nem vezetett rosszul nem fújt le minden szart, csak aztán valahogy kicsúszott a kezei közül a meccs.Franciák meg hülyék, nem cselezgetni kéne, mert mindig lesz ott egy láb, hanem gyorsan járatni a labdát, mozogni és talán akkor lesz hiba a védelemben. Mondjuk valahol idegesítő, hogy nem büntetik ezt az egészet amit előad Paraguay és nem a védekezésre gondolok.
1 hónapja
Küldtek egy bírót erre a meccsre a nagy foci kultúrával rendelkező üzbégektől...Hogy a faszba lehetett egy ilyen nyomi vakegeret erre a meccsre küldeni
gyurczi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Küldtek egy bírót erre a meccsre a nagy foci kultúrával rendelkező üzbégektől...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Mintha Rossi féle magyar csapatot látnám....be sündisznóba és találjunk egy gólt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
3 perc volt csak az ivószünet 😊Ezt a szart a bírós se akarja a kötelezőnél tovább nézni a jelek szerint... 😀
volt vagy 3 ápolás és időhúzás is legalább 2 perc
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Maignan es Rafael Leao.Fantasztikus játékos a 3. legjobb akit láttam focizni és rengeteg mindenbe veri is az első kettőt.Ki az első kettő?
KeyG
nagylaza, főpohárnok