Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Attól félek, hogy Paraguay 1 vagy 2 gólos hátrányban is ezt fogja játszani....Ettől nem kell félni 😅
Igor
1 hónapja
Labda vót spori
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
KeyG-nek külön 😁Csak ennyi?
𝐋𝐢𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐌𝐞𝐬𝐬𝐢 több rekordot is megdöntött/beállított a ma éjszakai, Zöld-foki Köztársaság elleni mérkőzésen
warr_b
1 hónapja
azzal próbálkoznak, mint a 2004-es eb-n a görögök? Kurva izgalmas 😀
1 hónapja
KeyG-nek külön 😁𝐋𝐢𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐌𝐞𝐬𝐬𝐢 több rekordot is megdöntött/beállított a ma éjszakai, Zöld-foki Köztársaság elleni mérkőzésen:
◉ Azzal, hogy pályára lépett, Messi lett az első játékos, aki 30 világbajnoki mérkőzésen játszott.
◉ Azzal, hogy gólt szerzett, Messi lett az első játékos, aki legalább 20 gólt vb-szerzett pályafutása során.
◉ Argentína mind a négy mérkőzésén gólt szerzett, ezzel Ő lett a negyedik játékos, akinek sikerült el - előtte csak Rivaldo (2002, Brazília), Ronaldo (2002, Brazília) és James Rodríguez (Kolumbia) volt erre képes.
◉ Messi lett az első játékos, aki két különböző világbajnokságon is legalább 7 gólt szerzett (2022, 2026).
◉ Jairzinho (1970, Brazília - Botafogo) után mindössze a második játékos, aki úgy szerzett legalább 7 gólt egy világbajnokságon, hogy klubszinten nem Európában játszik.
◉ Zsinórban öt egyenes kieséses mérkőzésen szerzett gólt - amióta az Opta gyűjti ezeket az adatokat (1966), senki nem volt erre képes.
◉ Már 12 gólközreműködésnél jár a kieséses szakaszban, ami a legtöbb a világbajnokságok történeében - a második helyen Pelé és Kylian Mbappé áll, mindketten tizeneggyel.
◉ Zsinórban 8 világbajnoki mérkőzésen szerzett gólt, összesen 12 alkalommal talált be - a világbajnokságok történetében senkinek nem volt még ilyen hosszú sorozata.
(Squawka)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Attól félek, hogy Paraguay 1 vagy 2 gólos hátrányban is ezt fogja játszani....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
ha 25 méteren védekezel, a gyors franciáknak nem lesz területük felgyorsulni 😊amúgy még az időjárás is a dél-amerikaiknak kedvez, nem virgoncok a franciák
1 hónapja
Guetta meg a mester Bocelli zenejet is el tudta bszni. 😀😀😀Mindig a Titanium van lejátszva rögtön meccsek előtt, kezdők bemutatásánál?David Guetta csinálta a Bocelli-féle vb himnuszt is, szóval eléggé ő határozza meg a soundtracket.
KeyG
Kampman
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
Nagyon jó ez a paraguayi mez
1 hónapja
Mondjuk hiaba 5-4-1, ez a para kozeppalyas sor vicci lesz, kivancsi leszek, hanyszor megy at ezen a francia csapat. Xd
1 hónapja
Mindig a Titanium van lejátszva rögtön meccsek előtt, kezdők bemutatásánál?David Guetta csinálta a Bocelli-féle vb himnuszt is, szóval eléggé ő határozza meg a soundtracket.
KeyG
1 hónapja
azt mondja kínai bíró a var szobában 😊))Texasi zászló, kínai bíró...
CHI és a zászló is inkább Chile lesz a jó megoldás 😊
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Mindig a Titanium van lejátszva rögtön meccsek előtt, kezdők bemutatásánál?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
azt mondja kínai bíró a var szobában 😊))CHI és a zászló is inkább Chile lesz a jó megoldás 😊
1 hónapja
Gyerünk gvàjok, vissza kell vágni '98-ért!a németekkel már rendezték a számlát, majd jönnek a spanyolok
warr_b
1 hónapja
Gyerünk gvàjok, vissza kell vágni '98-ért!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
amcsi himnusz végén azonnal hiányoltam az nbc SNF intrójának a dallamát amit azonnal elkezdenek... elvonási tünetek 😀
1 hónapja
Ha Franciaország kiesik, akkor leveszem a kezem a vébéről.
1 hónapja
Feltétlenül feltételezd!Feltételezem, tudod értelmezni azt, amit írtam.Egyrészt nem értem, miért megy valaki csecsemővel vagy karonülő gyerekkel meccsre, másrészt örülök, hogy megteheti, mert olyan a légkör.A csecsemők szeretik 3 órán át a 38 fokot, amire aztán megjön majd egy hatalmas zivatar?
nagylaza, főpohárnok
Igor
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
250-ik évforduló gyanánt legyen 2-5 mondjuk
1 hónapja
Feltételezem, tudod értelmezni azt, amit írtam.Egyrészt nem értem, miért megy valaki csecsemővel vagy karonülő gyerekkel meccsre, másrészt örülök, hogy megteheti, mert olyan a légkör.A csecsemők szeretik 3 órán át a 38 fokot, amire aztán megjön majd egy hatalmas zivatar?
nagylaza, főpohárnok
Igor
1 hónapja
remélem a franciák hamar lerendezik, fáradt vagyok 😊
1 hónapja
Egyrészt nem értem, miért megy valaki csecsemővel vagy karonülő gyerekkel meccsre, másrészt örülök, hogy megteheti, mert olyan a légkör.A csecsemők szeretik 3 órán át a 38 fokot, amire aztán megjön majd egy hatalmas zivatar?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Egyrészt nem értem, miért megy valaki csecsemővel vagy karonülő gyerekkel meccsre, másrészt örülök, hogy megteheti, mert olyan a légkör.
1 hónapja
Képzeld ha mi 1250-ben rendeztünk volna valami lovagi torna VB-t.En mondjuk kevesbe elem az ilyen meccsek elotti show-t. De kinek miHát de mégiscsak egyszer 250 évesek
Stez
zsomborparrag