Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Hát, ez a meccs eddig a kieséses szakasz leggyengébbje, stat alapján is.
1 hónapja
táborba, onnan vissza, vidámparkba, tudomisén.Nyári szünetben hova?Kimentem kaját melegíteni, szivesenValamelyik nagyon unalmas negyeddöntő alatt azért menjél majd a gyerekért is.
warr_b
Kampman
warr_b
1 hónapja
Rengeteg meccsbe ez hozta vissza az életét, de fine by me.Miért fújolják a szurkolók egész vbn az ivó szünetet?Mert egy egyértelműen az amerikai tévécsatornák által erőltetett, a sporttól teljesen idegen reklámszünet.
esanders10
Kampman
Személy szerint én is örülök hogy a meccsek közt gyakrabban ki lehet menni ide oda ezért meg azért.
1 hónapja
Nyári szünetben hova?Kimentem kaját melegíteni, szivesenValamelyik nagyon unalmas negyeddöntő alatt azért menjél majd a gyerekért is.
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Szerintem amúgy tök jó ez a technikai-taktikai szünet, utána többször váltanak a csapatok.Miért fújolják a szurkolók egész vbn az ivó szünetet?Mert egy egyértelműen az amerikai tévécsatornák által erőltetett, a sporttól teljesen idegen reklámszünet.
esanders10
Kampman
Én annyit változtatnék rajta, h álljon meg az óra
1 hónapja
Miért fújolják a szurkolók egész vbn az ivó szünetet?Nem tetszik nekik.
esanders10
Én mondjuk betartom, sőt a hosszabbítások és büntetőparbajok alatt is ittam.
1 hónapja
Miért fújolják a szurkolók egész vbn az ivó szünetet?Mert egy egyértelműen az amerikai tévécsatornák által erőltetett, a sporttól teljesen idegen reklámszünet.
esanders10
1 hónapja
A kertemben már 10 éve körforgásos gazdaság van, a locsolóvíz visszaszivárog a kutamba, vannak vìzvisszavezető pipettàkKimentem kaját melegíteni, szivesenKimentem locsolni - hidratációs szünet ürügyén
warr_b
Willie Parker
Kampman
1 hónapja
Miért fújolják a szurkolók egész vbn az ivó szünetet?
1 hónapja
Kimentem kaját melegíteni, szivesenKimentem locsolni - hidratációs szünet ürügyén
warr_b
Willie Parker
1 hónapja
Kimentem kaját melegíteni, szivesenKimentem locsolni - hidratációs szünet ürügyén - pont a gólra toppantam be
warr_b
1 hónapja
Kimentem kaját melegíteni, szivesenValamelyik nagyon unalmas negyeddöntő alatt azért menjél majd a gyerekért is.
warr_b
1 hónapja
Nem túl szerencsés, ha magába roskad a HC.
1 hónapja
Kimentem kaját melegíteni, szivesen

1 hónapja
Marokkó még koncentrálni is tud, előző meccsen a hosszabbításban egyenlítettek a hollandok ellen!!!Mikibá rasszista meglátasainak Fekete-Afrika a bölcsője. A Magreb kivül esett tapasztalatszerző körútján.
Heisman nádor
1 hónapja
Marokkó még koncentrálni is tud, előző meccsen a hosszabbításban egyenlítettek a hollandok ellen!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
vezetnek a buzi arabok
1 hónapja
Sima les volt, milyen szöglet? 😅

1 hónapja
Az argentin ág annyit lett szidva meg konteózva, hogy a franciáknak lesz egy svéd-paraguayi-kanadai? 😅Ki tudta előre, hogy a németek, hollandok pikk-pakk kiesnek...
zacknorb
1 hónapja
Az argentin ág annyit lett szidva meg konteózva, hogy a franciáknak lesz egy svéd-paraguayi-kanadai? 😅
1 hónapja
Javítottam magam.A kontinens az megvan, csak ez így kicsit tényleg furcsa.Angol bíró van, mondjuk Angliának és Kanadának ugyanaz az államfője, nem tudom ez mennyire összeférhetetlenEz puszta formalitás. Ettől függetlenül jobb lett volna egy nem érintett kontinensről sporit választani.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De egyébként ahogy megyünk előre, egyre kevésbé lesz a Fifa tekintettel az ilyen megkötésekre.
Kampman
1 hónapja
Szerintem meg azt irja inkabb, hogy Marsch cigany jatekra keri a csapatat, hogy rugdossak az ellenfelet.Igazából pont azt írta, hogy a kanadai pressing megy, ott vannak mindenhol, ezt a marokkóiak nehezen kezelik, nyugtatni kell egymást (ami nem mindig jön össze)Kiveve, hogy pont Marschekat rugdossak szarra, de sebaj, majdnem osszejott az illetonek.Onnan lehet tudni, h jól megy a Marsch-ball, h a marokkóiak minden második gesztusa egymás nyugtatása. Lehetsz halálnyugodt, ha az ellenfél úgy játszik mint egy hétéves, aki lehörpintette élete első Red Bullját. #vbhu #FIFAWorldCup
— Belovai György (@gbelovai) July 4, 2026
zacknorb
Stez
zacknorb
De abban igazad van, hogy mindket modon lehet ertelmezni a posztot.
1 hónapja
A kontinens az megvan, csak ez így kicsit tényleg furcsa.Angol bíró van, mondjuk Angliának és Kanadának ugyanaz az államfője, nem tudom ez mennyire összeférhetetlenEz puszta formalitás. Ettől függetlenül jobb lett volna egy nem érintett kontinensről sporit választani.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De egyébként ahogy megyünk előre, egyre kevésbé lesz a Fifa tekintettel az ilyen megkötésekre.
1 hónapja
Igazából pont azt írta, hogy a kanadai pressing megy, ott vannak mindenhol, ezt a marokkóiak nehezen kezelik, nyugtatni kell egymást (ami nem mindig jön össze)Kiveve, hogy pont Marschekat rugdossak szarra, de sebaj, majdnem osszejott az illetonek.Onnan lehet tudni, h jól megy a Marsch-ball, h a marokkóiak minden második gesztusa egymás nyugtatása. Lehetsz halálnyugodt, ha az ellenfél úgy játszik mint egy hétéves, aki lehörpintette élete első Red Bullját. #vbhu #FIFAWorldCup
— Belovai György (@gbelovai) July 4, 2026
zacknorb
Stez