Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Angol bíró van, mondjuk Angliának és Kanadának ugyanaz az államfője, nem tudom ez mennyire összeférhetetlenEz puszta formalitás. Ettől függetlenül jobb lett volna egy nem érintett kontinensről sporit választani. (Hülyén fogalmaztam, Anglia sem érintett kontinensen fekszik, de a nyugati civilizációhoz tartozik.)
Kampman
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kiveve, hogy pont Marschekat rugdossak szarra, de sebaj, majdnem osszejott az illetonek.Onnan lehet tudni, h jól megy a Marsch-ball, h a marokkóiak minden második gesztusa egymás nyugtatása. Lehetsz halálnyugodt, ha az ellenfél úgy játszik mint egy hétéves, aki lehörpintette élete első Red Bullját. #vbhu #FIFAWorldCup
— Belovai György (@gbelovai) July 4, 2026
zacknorb
1 hónapja
Szerintem fussunk neki a buntetoknek. Es meg Sobri is orulne neki.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Onnan lehet tudni, h jól megy a Marsch-ball, h a marokkóiak minden második gesztusa egymás nyugtatása. Lehetsz halálnyugodt, ha az ellenfél úgy játszik mint egy hétéves, aki lehörpintette élete első Red Bullját. #vbhu #FIFAWorldCup
— Belovai György (@gbelovai) July 4, 2026
1 hónapja
Piros lap odds hogy áll? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nagyon meglepődtem hogy a Tippmixen 24 es odds volt a marokkói 4+ sárgára, eddig ígéretes.😛
1 hónapja
Nezegetem, de ez valami egeszen borzalom. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Kapuralövés viszont még nem nagyon volt...Nem ez lesz a VB meccse 😀de vazze ez annyira nem szar meccs, van hajtás!
Toto21
NB2

1 hónapja
Angol bíró van, mondjuk Angliának és Kanadának ugyanaz az államfője, nem tudom ez mennyire összeférhetetlen
1 hónapja
van vagdalás. tegnapi Ausztrál meccs jobb voltNem ez lesz a VB meccse 😀de vazze ez annyira nem szar meccs, van hajtás!
Toto21
NB2
1 hónapja
Nem ez lesz a VB meccse 😀de vazze ez annyira nem szar meccs, van hajtás!
Toto21
1 hónapja
A marokkói Jayson Tatumot tényleg sokszor provokálják.
1 hónapja
És a hollandok teljesítménye is vicces ezek után ☺️
1 hónapja
Oliver mikbe van xdd
1 hónapja
Volt meccs Torontoban is. Meg lehetet volna oldani hogy a csop 2. Torontoba menjenAlapvetően az volt az ágrajz, hogy ha Kanada és Mexikó csoportgyőztes, akkor a nyolcaddöntőkkel bezárólag játszhatnak otthon. Ezt Mexikó meg is oldotta.Rakhatták volna arra az ágra is, ahol a csapatuk van...Kanadában a kieséses szakaszban már nem rendeznek meccset?Egy nyolcaddöntője van még hátra Kanadának és Mexikónak is.
Amúgy Houston, playoff, szombat kora este, mint tudjuk ez mit jelent 😂
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
Szerkesztette: beltazor

1 hónapja
Nem ez lesz a VB meccse 😀Tekintettel leszek Löflire...
Toto21

1 hónapja
Marokkótól az a 0.02 egészen szívderítő.Nem is tudom értelmezni.
Kampman
1 hónapja
Nem ez lesz a VB meccse 😀
1 hónapja
Marokkótól az a 0.02 egészen szívderítő.
1 hónapja
Pár sárga zsebben maradt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Micsoda hentelések mennek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Hopp, Gretzky