Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 137 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 9., csütörtök
22:00 Franciaország - Marokkó (negyeddöntő, Boston)

Július 10., péntek
21:00 Spanyolország - Belgium (negyeddöntő, Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
23 napja
Stez SMU Mustangs 49 497 — Whoops, looks like something went wrong.
Lakaka medzsik.

23 napja
YoungZeeZee 9 880
de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???
lengyelek voltak ebben a legnagyobb spílerek 😊
NB2
nekem errol mindig az oroszok vagy foleg a szerbek jutnak eszembe.
23 napja
warr_b Washington Commanders 30 680 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
LOL .D

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
NB2 New England Patriots 29 366 — nabege2@yahoo.com
Lókukit fel kellene állítani a padról.
Ő bevarrná rendesen.
Willie Parker
LOL
23 napja
NB2 New England Patriots 29 366 — nabege2@yahoo.com
de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???
lengyelek voltak ebben a legnagyobb spílerek 😊
23 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 226 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ő bevarrná rendesen.
Willie Parker
Jön is.
23 napja
ezek a belgak europa braziljai megint.
nagy elvarasok, nulla futball.
Kenny
Mondjuk a belgak eseteben szerintem tizbol het meccsuk meg a nagy generacional is nezhetetlen kategoria volt kis tulzassal, mert hiaba a sok zseni, folyamatosan szenvedtek elorejatekban. Szamomra az egyik olyan valogatott, akiktol allandoan sokat vartam, de 2018-on kivul valahogy a jatekuk is csalodast kelto volt, nem csak a helyezeseik. Ma is nezhetetlenek szamomra, annyira nulla tamadofocijuk van.
Stez
Szerintem naluk az edzo a fo gond. 😕
Toto21
Nyilvan, Martinez iszonyat nagy kokler volt. De azert egy csapat nem lehet ekkora balfasz csupan egy edzo miatt, ha amugy ennyire sok a tehetseg benne. Marmint ennyire hosszu idon es tornakon at ez azert nem veletlen.
Stez
Khm...Soutghate🫣 Nelkule mar cimet nyert volna Anglia...
Toto21
Anglia ketszer is tornagyozelem kozeleben volt, az egyiken raadasul amugy nem jatszott fosul, csak a ket utolso meccsen. De ja, Southgate parakbol kihozta a pluszt, parakbol meg felelmetesen nem, de Anglia a tehetseggel megoldotta, az ezustoket legalabb hazavitte. Azert sokkal nagyobb nevek furodtek be sokkal nagyobb angol generaciokkal.

23 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 933
Na bevetik Taco Fallt
23 napja
Ő bevarrná rendesen.
23 napja
Toto21 Chicago Bears 8 730
Kenny
Mondjuk a belgak eseteben szerintem tizbol het meccsuk meg a nagy generacional is nezhetetlen kategoria volt kis tulzassal, mert hiaba a sok zseni, folyamatosan szenvedtek elorejatekban. Szamomra az egyik olyan valogatott, akiktol allandoan sokat vartam, de 2018-on kivul valahogy a jatekuk is csalodast kelto volt, nem csak a helyezeseik. Ma is nezhetetlenek szamomra, annyira nulla tamadofocijuk van.
Stez
Toto21
Nyilvan, Martinez iszonyat nagy kokler volt. De azert egy csapat nem lehet ekkora balfasz csupan egy edzo miatt, ha amugy ennyire sok a tehetseg benne. Marmint ennyire hosszu idon es tornakon at ez azert nem veletlen.
Stez
Khm...Soutghate🫣 Nelkule mar cimet nyert volna Anglia...
23 napja
De Ketelaere nem jó, De Elég Kerékkötő.
23 napja
A céges tippcsoportban lecsúsztam a 21. helyre.
Úgy, hogy 20-an vagyunk.
Willie Parker
Én 6-ból 6 vagyok
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A legkirályabb az, aki egy egyszemélyes betéti társaságnál második
23 napja
Kenny
Stez
Toto21

Szerkesztette: Stez

23 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 226 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De Bruyne majdnem büntetett. De csak majdnem.

Szerkesztette: iktriad
23 napja
@Kampman Uruguay győzelmet tippelt... boooo
Toto21
Ki fogják utasítani.
Vagy behívatják, mint nagykövetet.
Rosszabbra nem merek gondolni.
Willie Parker
nem kap többé extra húst a Kebab-ba...
Toto21
Csak 95-öst tankolhat ingyen
Willie Parker
Azt persze senki nem vette észre, hogy szaúdi gólkirályt tippeltem.
Kampman
Ali Daei már rég visszavonult Al-Jaberrel együtt.
23 napja
Kenny
Stez
23 napja
Nagyon ritkán látom, hogy CR7 "micsoda gólt" lő. Nem lehetne esetleg többet mutatni?
nagylaza, főpohárnok
CR7 4 ev mulva hazai rendezesu VB-n fog felulni majd a vilag tronjara. 😃
23 napja
Kenny

23 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 967 — beers & Packers
Nagyon ritkán látom, hogy CR7 "micsoda gólt" lő. Nem lehetne esetleg többet mutatni?
23 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 713 — Omar's Coming Yo!

23 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 332 — Cowboys fan
nem, a spanyolok már az előző vébén is hasonlóan fantáziadúsan játszottak.

okos ember más hibájából tanul, a hülye spanyolok a sajátjukból sem.

tudom, nem néztek Liverpool-meccseket, de: ezek nem néztek Liverpool-meccseket?! baszki, ki ebben a spanyol csapatban a csatár? (Oyarzabal nem ér, mert ő nem csatár, csak oda tették. pont, mint Gakpót a Liverpoolban, és abban sem volt köszönet.)
slowmotion
Spanyolok nem tanultak a saját hibájukból, aztán mégiscsak végigmentek az egész EB-n és azóta is dominánsak, de igen, ez nem egy elbaszott meccs volt hanem ugyanott tartanak mint 22ben. 🤣

Ez a ki a csatár kérdés meg mintha nem lehetne hamis kilencessel nyerni (ez pont egy Poolostól Firmino után am vicces), meg mintha nem a szélsők miatt vált extrává ez a csapat. És igen, ma hiba volt, hogy pl Victor Munoz nem jött félidőben (nem a két sérülésből visszajövő sztárt írtam direkt.

Oyarzabal meg azért csak volt kulcsember egy EB nyertes csapatban, az első félidőben ő szopta be azt, hogy egyrészt mindenki ugyanoda akart menni, másrészt elől senki nem lábra kérte a labdát, hanem területbe akarta volna, ami nem létezik.
zacknorb
A '22-es vébén ugyanez volt, toszogatták a labdát, aztán a nyolcaddöntőben rá is faragtak. Most ugyanezt játsszák.
23 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 415 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Úgy, hogy 20-an vagyunk.
Willie Parker
Én 6-ból 6 vagyok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 727
@Kampman Uruguay győzelmet tippelt... boooo
Toto21
Ki fogják utasítani.
Vagy behívatják, mint nagykövetet.
Rosszabbra nem merek gondolni.
Willie Parker
nem kap többé extra húst a Kebab-ba...
Toto21
Csak 95-öst tankolhat ingyen
Willie Parker
Azt persze senki nem vette észre, hogy szaúdi gólkirályt tippeltem.
23 napja
egyébként nem sok csoport meccs van már ami érdekel ( főleg az eddigiek alapján). De az Egyiptom - Irán- Pride Day meccs jó lehet. Remélem szivárványos kapitányszalagot kapnak a csk-k 😀
23 napja
Úgy, hogy 20-an vagyunk.