Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Na jó hát ha itt mèg 90 percet játszanánk mèg akkor se rúgunk mèg egyet.....🤦Na ugye...😀 Huh de mèg nincs vège....
dande2
1 hónapja
| Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! |Egészen különösen ronda kontrasztja van a szivárvány zászló felett ennek az egyszínű szürke borzalomnak.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
BoooooooooooKizárt, hogy kiegyenlítenek mégegyszer....
iktriad
Mondjuk munkahelyi tippjátékban a rendes játékidőre tippelünk... Na azt telibe lőttem😂😂😂😂
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Booooooooooo
1 hónapja
| Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! Büntetőpárbajt! |
1 hónapja
Ez majdnem akkora meglepetés, mint amikor a Csákvár vagy a Soroksár kiegyenlített a Vasas ellen.
1 hónapja
Szégyen.A Zöld Foki Köztársaság még sose kapott ki a vébén! Nem csoda, hogy Messiék nem bírnak egy ilyen futball nagyhatalommal!
remontada
1 hónapja
tizik nem lehetnek, mert Vozinha mindent védeni fog

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Na jó hát ha itt mèg 90 percet játszanánk mèg akkor se rúgunk mèg egyet.....🤦
1 hónapja
Szégyen.
1 hónapja
Koplárovics time van, alkossanak már valamit a zöldfokiak.
1 hónapja
A Florida International University hátsó udvarában, nem lehet elégszer hangsúlyozni.Antigua és Barbuda mention!Játszottunk velük, amikor még Lothar volt a magyar HC.
Löfli
iktriad
1 hónapja
A kezezés szabályt soha nem fogom megérteni, most már hivatalos, hogy letettem róla.
1 hónapja
Tuti megadják nekik, a francba....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Antigua és Barbuda mention!Játszottunk velük, amikor még Lothar volt a magyar HC.
Löfli
1 hónapja
Majd STOPira bemegy és bever egyet és megállítja Messiéjet.Most jön a "mészárlás".azt mondod, Duarte lő még hármat?
nagylaza, főpohárnok
Löfli
1 hónapja
Antigua és Barbuda mention!

Don't blink!
1 hónapja
Most jön a "mészárlás".azt mondod, Duarte lő még hármat?
nagylaza, főpohárnok

Don't blink!
1 hónapja
Most jön a "mészárlás".
1 hónapja
na, azért 32 percet tévedett 😀ő az elleniktriad, már ne is haragudjegész jó tipp voltTeljesen őszintén, ezért nem nézek EB vagy VB selejtőzeket se. Litvánia vagy Andorra nem ellenfél. Ez valami borzalmas unalmas.ezért lesz 93.percben 1-1
KeyG
mindig ez történik.. argentína belealszik a meccsbe
remontada
Löfli
Kampman

Don't blink!
1 hónapja
Egyiptom sem verhetetlen ellenfél, akárki jut tovább, szóval hajrá...És ha Kolumbia tenne egy szívességet, hmm... aztán a Svájc-Ghána győztesét is le lehet nyomni... Cabo Verdet az elődöntőbe!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
ő az elleniktriad, már ne is haragudjegész jó tipp voltTeljesen őszintén, ezért nem nézek EB vagy VB selejtőzeket se. Litvánia vagy Andorra nem ellenfél. Ez valami borzalmas unalmas.ezért lesz 93.percben 1-1
KeyG
mindig ez történik.. argentína belealszik a meccsbe
remontada
Löfli
Szerkesztette: Kampman