Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kozben philadelphiara hokupola borult, akar 43 fok is lehet a palyan a franciaorszag - paraguay merkozesen, de a 40 fok szinte garantalt.
teljesen irrealis korulmenyek, nem normalis ilyen idojarasban sportolni. kivancsi vagyok, hogy ez ad-e sanszot paraguaynak, mert normalis korulmenyek kozott 0 % eselyt adnek nekik.
43 fokban mar tenyleg szinte teljesen mindegy mennyire tudsz focizni, 1 ora jatek utan vonszolni fogja magat mindenki. az ilyen dolgok ugye altalaban a gyengebb csapatoknak segitenek kiegyenliteni az eroviszonyokat, de a francia pad melysege lehet, hogy donto faktor lesz.
mate93
Kérdés ki mennyire tud majd koncentrálni!

Normális körülmények között a németek ellen hány százalék sanszot adtál Paraguaynak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 623
kozben philadelphiara hokupola borult, akar 43 fok is lehet a palyan a franciaorszag - paraguay merkozesen, de a 40 fok szinte garantalt.
teljesen irrealis korulmenyek, nem normalis ilyen idojarasban sportolni. kivancsi vagyok, hogy ez ad-e sanszot paraguaynak, mert normalis korulmenyek kozott 0 % eselyt adnek nekik.
43 fokban mar tenyleg szinte teljesen mindegy mennyire tudsz focizni, 1 ora jatek utan vonszolni fogja magat mindenki. az ilyen dolgok ugye altalaban a gyengebb csapatoknak segitenek kiegyenliteni az eroviszonyokat, de a francia pad melysege lehet, hogy donto faktor lesz.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
Menetrend:

Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)

Július 4., szombat
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)

Heisman nádor
A norvégok holnap ejtik majd ki a brazilokat.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@warr_b lemaradt egy újabb szar meccsről
Löfli
Mit csináljak, néha aludni is kell...
| Meg asszonynak is vannak igényei |
warr_b
Megelégelte, hogy állandóan a fiúk nézik a kurva focit, és éjfél után övé a tévé?
slowmotion
Jah, aztán megy a Váratlan utazás meg a Sütimester.

1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 533 — Bears & Illinois fan
Na, minden német, angol, francia, portugál drukker kisírta magát, hogy továbbjutott Argentína?
Kezdődhet a vb! 😀
| (nem fog nyerni Argentína, sajnos) |

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 558 — Cowboys fan
Löfli
warr_b
Megelégelte, hogy állandóan a fiúk nézik a kurva focit, és éjfél után övé a tévé?
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 348 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
jó lenne ha az argentinok kéz a kézbe távoznának az angolokkal mihamarabb a tornáról, a szar játékkal megnyert könnyű sorsolásos meccsek két nagyhatalmát borzalmas követni mindkettőnél
Heisman nádor
Anglia-Argentina elődöntő confirmed ezzel?
Mondjuk nagy meglepetés nem lenne.
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
amugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.
mate93
Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
nagylaza, főpohárnok
Jelenleg szerintem is nagyobb esélye van mint argentínának. Vélhetően egy Argentin-Kolumbia nyolcaddöntő azért választ ad az erőviszonyokra az ág ezen részén
kapitnono
Negyeddöntő lesz az, de stimmt
zacknorb
Arra gondoltam a nyolc között, csak bezavart 😀

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 348 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
amugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.
mate93
Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
nagylaza, főpohárnok
Jelenleg szerintem is nagyobb esélye van mint argentínának. Vélhetően egy Argentin-Kolumbia nyolcaddöntő azért választ ad az erőviszonyokra az ág ezen részén
kapitnono
Negyeddöntő lesz az, de stimmt
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 214 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Winston a Viking 🤣🤣

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.82787-15/734570196_17982250722046873_5386777913591444368_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=WGPqak07Mx4Q7kNvwFGWfE9&_nc_oc=AdqoyNVsp_9m2R7-asG9PDHJwJsGkkHTHUN6jdJVABjTL8yFq36QJrcMpxVVcpKV2yM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=M-OGeSq3nlrxLm8-iNDB_A&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQHlnxOE2DmTyA5Zl9wjOQI53xLc7V9Cusp5MDFj52qxTA&oe=6A91C53E
11 K vues · 13 K réactions | Jameis Winston commits to the bit 😆 🎥 via X/lukeevangelist_ #NFLonDAZN #FIFAWorldCup | NFL on DAZN
Jameis Winston commits to the bit 😆 🎥 via X/lukeevangelist_ #NFLonDAZN #FIFAWorldCup
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
mate93
nagylaza, főpohárnok

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 215 — beers & Packers
mate93
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 817 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akinek mindent is összecsalnak:

telex.hu/sport/2026/07/04/messi-vozinha-parbeszed-a-meccs-utan

Vszeg ha kikapunk vègül nem ilyen bèkès, de akkor is....
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
Löfli
warr_b
utóbbiban tudunk segíteni 😊

egyébként én is aludtam, egyszerűen nem tudok ennyit éjszakázni, a melóban is muszáj teljesíteni
1 hónapja
Löfli

1 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
Kolumbia pontosan az a csapat, mint Mexikó, bármikor jó formát mutatnak, az egyenes kieséses körben a bravúr kapujában mindig teli a gatya. Talán házigazdaként a mexikóiak még a gyenge angolokat kiüthetik, de a foci nem az a sport, ahol az ilyen válogatottak sokáig menetelnek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 496
Két kérdés mert félidő 1-0 után elmentem aludni.

A 2. argentín gól előtt nem volt szabálytalanság?

Messi szabadrúgása az mi volt?
KeyG
oriasi😂😂 de, minden argentin gol szabalytalan, csak csal nekik a fifa. azt hittem ezt mar mindenki elfogadta…

mas:
mate93
Köszi a választ ha nevezhetjük annak.

Ne tegyél rá nagy tétet, hogy Kolumbia döntőbe jut.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 623

KeyG
oriasi😂😂 de, minden argentin gol szabalytalan, csak csal nekik a fifa. azt hittem ezt mar mindenki elfogadta…

mas:
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 496

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!
Fu de szarok ezek az argentinok, nem gondoltam volna.
De ahogy nézem, kedvező a sorsolás. Vajon miért? 🤔
Szerintem a franciák idén felérnek a trónra.
JC6 (Mr. Miele)
Egyértelmű miért, tudják, hogy Messi és az argentinok max két meccset bírnak nyélgázon ezért ilyen a sorsolás.
Direkt elintézték azt is, hogy Uruguay ne előzte meg Zöldfokit, meg, hogy a Portugálok se nyerjék meg a csoportjukat.
Az egész egy nagy színjáték!!!!
Toca
állítólag Messi választja a bírókat maguknak és Ő dönti el mikor cseréjék le CR-t.

1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
JC6 (Mr. Miele)
Egyértelmű miért, tudják, hogy Messi és az argentinok max két meccset bírnak nyélgázon ezért ilyen a sorsolás.
Direkt elintézték azt is, hogy Uruguay ne előzte meg Zöldfokit, meg, hogy a Portugálok se nyerjék meg a csoportjukat.
Az egész egy nagy színjáték!!!!
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
jó lenne ha az argentinok kéz a kézbe távoznának az angolokkal mihamarabb a tornáról, a szar játékkal megnyert könnyű sorsolásos meccsek két nagyhatalmát borzalmas követni mindkettőnél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!
Viccnek jó volt, de több ilyen nem fér bele. Egyiptomot le kell mosni, mint a szart.
nagylaza, főpohárnok
Lófaszt.... Nem érdemeltek továbbjutást... Már most világi mák kellett, hogy Zöldfokiak ellen tovabbmenjenek....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
"már most"
😀