Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
kozben philadelphiara hokupola borult, akar 43 fok is lehet a palyan a franciaorszag - paraguay merkozesen, de a 40 fok szinte garantalt.Kérdés ki mennyire tud majd koncentrálni!
teljesen irrealis korulmenyek, nem normalis ilyen idojarasban sportolni. kivancsi vagyok, hogy ez ad-e sanszot paraguaynak, mert normalis korulmenyek kozott 0 % eselyt adnek nekik.
43 fokban mar tenyleg szinte teljesen mindegy mennyire tudsz focizni, 1 ora jatek utan vonszolni fogja magat mindenki. az ilyen dolgok ugye altalaban a gyengebb csapatoknak segitenek kiegyenliteni az eroviszonyokat, de a francia pad melysege lehet, hogy donto faktor lesz.
mate93
Normális körülmények között a németek ellen hány százalék sanszot adtál Paraguaynak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
kozben philadelphiara hokupola borult, akar 43 fok is lehet a palyan a franciaorszag - paraguay merkozesen, de a 40 fok szinte garantalt.teljesen irrealis korulmenyek, nem normalis ilyen idojarasban sportolni. kivancsi vagyok, hogy ez ad-e sanszot paraguaynak, mert normalis korulmenyek kozott 0 % eselyt adnek nekik.
43 fokban mar tenyleg szinte teljesen mindegy mennyire tudsz focizni, 1 ora jatek utan vonszolni fogja magat mindenki. az ilyen dolgok ugye altalaban a gyengebb csapatoknak segitenek kiegyenliteni az eroviszonyokat, de a francia pad melysege lehet, hogy donto faktor lesz.
1 hónapja
Menetrend:A norvégok holnap ejtik majd ki a brazilokat.
Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 4., szombat
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Heisman nádor
1 hónapja
Jah, aztán megy a Váratlan utazás meg a Sütimester.Megelégelte, hogy állandóan a fiúk nézik a kurva focit, és éjfél után övé a tévé?@warr_b lemaradt egy újabb szar meccsrőlMit csináljak, néha aludni is kell...
Löfli
| Meg asszonynak is vannak igényei |
warr_b
slowmotion

1 hónapja
Na, minden német, angol, francia, portugál drukker kisírta magát, hogy továbbjutott Argentína? Kezdődhet a vb! 😀
| (nem fog nyerni Argentína, sajnos) |
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Megelégelte, hogy állandóan a fiúk nézik a kurva focit, és éjfél után övé a tévé?@warr_b lemaradt egy újabb szar meccsrőlMit csináljak, néha aludni is kell...
Löfli
warr_b
1 hónapja
jó lenne ha az argentinok kéz a kézbe távoznának az angolokkal mihamarabb a tornáról, a szar játékkal megnyert könnyű sorsolásos meccsek két nagyhatalmát borzalmas követni mindkettőnélAnglia-Argentina elődöntő confirmed ezzel?
Heisman nádor
Mondjuk nagy meglepetés nem lenne.
1 hónapja
Arra gondoltam a nyolc között, csak bezavart 😀Negyeddöntő lesz az, de stimmtJelenleg szerintem is nagyobb esélye van mint argentínának. Vélhetően egy Argentin-Kolumbia nyolcaddöntő azért választ ad az erőviszonyokra az ág ezen részénamugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
mate93
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
zacknorb

1 hónapja
Negyeddöntő lesz az, de stimmtJelenleg szerintem is nagyobb esélye van mint argentínának. Vélhetően egy Argentin-Kolumbia nyolcaddöntő azért választ ad az erőviszonyokra az ág ezen részénamugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
mate93
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
1 hónapja
Jelenleg szerintem is nagyobb esélye van mint argentínának. Vélhetően egy Argentin-Kolumbia nyolcaddöntő azért választ ad az erőviszonyokra az ág ezen részénamugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
mate93
nagylaza, főpohárnok

1 hónapja
amugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.Csak az első félidőt láttam, aztán bealudtam, de tény, hogy jól néztek ki. Azt viszont kötve hiszem, hogy eljutnak a döntőig.
mate93
1 hónapja
Akinek mindent is összecsalnak:telex.hu/sport/2026/07/04/messi-vozinha-parbeszed-a-meccs-utan
Vszeg ha kikapunk vègül nem ilyen bèkès, de akkor is....
1 hónapja
@warr_b lemaradt egy újabb szar meccsrőlMit csináljak, néha aludni is kell...
Löfli

1 hónapja
Kolumbia pontosan az a csapat, mint Mexikó, bármikor jó formát mutatnak, az egyenes kieséses körben a bravúr kapujában mindig teli a gatya. Talán házigazdaként a mexikóiak még a gyenge angolokat kiüthetik, de a foci nem az a sport, ahol az ilyen válogatottak sokáig menetelnek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Köszi a választ ha nevezhetjük annak.Két kérdés mert félidő 1-0 után elmentem aludni.oriasi😂😂 de, minden argentin gol szabalytalan, csak csal nekik a fifa. azt hittem ezt mar mindenki elfogadta…
A 2. argentín gól előtt nem volt szabálytalanság?
Messi szabadrúgása az mi volt?
KeyG
mas:
amugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.
mate93
Ne tegyél rá nagy tétet, hogy Kolumbia döntőbe jut.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Két kérdés mert félidő 1-0 után elmentem aludni.oriasi😂😂 de, minden argentin gol szabalytalan, csak csal nekik a fifa. azt hittem ezt mar mindenki elfogadta…
A 2. argentín gól előtt nem volt szabálytalanság?
KeyG
mas:
amugy a hajnali mecset most megnezve tovabbra is tartom, hogy kolumbia a masodik legjobb csapat eddig a VB-n franciaorszag utan. most azt mondom, hogy ok mennek be a dontobe errol az agrol. nagyon-nagyon jol neznek ki.
1 hónapja
Két kérdés mert félidő 1-0 után elmentem aludni. A 2. argentín gól előtt nem volt szabálytalanság?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
állítólag Messi választja a bírókat maguknak és Ő dönti el mikor cseréjék le CR-t.Fu de szarok ezek az argentinok, nem gondoltam volna.Egyértelmű miért, tudják, hogy Messi és az argentinok max két meccset bírnak nyélgázon ezért ilyen a sorsolás.
De ahogy nézem, kedvező a sorsolás. Vajon miért? 🤔
Szerintem a franciák idén felérnek a trónra.
JC6 (Mr. Miele)
Direkt elintézték azt is, hogy Uruguay ne előzte meg Zöldfokit, meg, hogy a Portugálok se nyerjék meg a csoportjukat.
Az egész egy nagy színjáték!!!!
Toca
1 hónapja
Fu de szarok ezek az argentinok, nem gondoltam volna.Egyértelmű miért, tudják, hogy Messi és az argentinok max két meccset bírnak nyélgázon ezért ilyen a sorsolás.
De ahogy nézem, kedvező a sorsolás. Vajon miért? 🤔
JC6 (Mr. Miele)
Direkt elintézték azt is, hogy Uruguay ne előzte meg Zöldfokit, meg, hogy a Portugálok se nyerjék meg a csoportjukat.
Az egész egy nagy színjáték!!!!
1 hónapja
jó lenne ha az argentinok kéz a kézbe távoznának az angolokkal mihamarabb a tornáról, a szar játékkal megnyert könnyű sorsolásos meccsek két nagyhatalmát borzalmas követni mindkettőnél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Fu de szarok ezek az argentinok, nem gondoltam volna.De ahogy nézem, kedvező a sorsolás. Vajon miért? 🤔
1 hónapja
"már most"Viccnek jó volt, de több ilyen nem fér bele. Egyiptomot le kell mosni, mint a szart.Lófaszt.... Nem érdemeltek továbbjutást... Már most világi mák kellett, hogy Zöldfokiak ellen tovabbmenjenek....
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
😀