Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
egész jó tipp voltTeljesen őszintén, ezért nem nézek EB vagy VB selejtőzeket se. Litvánia vagy Andorra nem ellenfél. Ez valami borzalmas unalmas.ezért lesz 93.percben 1-1
KeyG
mindig ez történik.. argentína belealszik a meccsbe
remontada

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Mondtam
1 hónapja
hoppá hoppá
1 hónapja
Teljesen őszintén, ezért nem nézek EB vagy VB selejtőzeket se. Litvánia vagy Andorra nem ellenfél. Ez valami borzalmas unalmas.ezért lesz 93.percben 1-1
KeyG
mindig ez történik.. argentína belealszik a meccsbe
1 hónapja
Teljesen őszintén, ezért nem nézek EB vagy VB selejtőzeket se. Litvánia vagy Andorra nem ellenfél. Ez valami borzalmas unalmas.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Én a jó focit szeretem, és egy Zöld foki - Svájc/Kolumbia negyeddöntő nem hoz lába. Egy Dél Amerikai csörte sokkal inkább hozhat parázs, izgalmas klasszikust.Vozinha mekkora arc, a vb legemlékezetesebb alakja oda-visszaaki nem argentin fan, azok kb 99 %-ban itt a Zöld-fokiaknak szurkolnak. És biztos van olyan, aki Vozinha miatt
Kampman
shagi0206
1 hónapja
Szar ez a Messzi, nem tudom, miért sztárolják annyira.
1 hónapja
Argentín fanok se akarják hogy 8 legyen közte szerintem. Békés 3:0 mindnekinek jóVozinha mekkora arc, a vb legemlékezetesebb alakja oda-visszaaki nem argentin fan, azok kb 99 %-ban itt a Zöld-fokiaknak szurkolnak. És biztos van olyan, aki Vozinha miatt
Kampman
shagi0206
1 hónapja
This guy😀
1 hónapja
Az mi gól
1 hónapja
Vozinha mekkora arc, a vb legemlékezetesebb alakja oda-visszaaki nem argentin fan, azok kb 99 %-ban itt a Zöld-fokiaknak szurkolnak. És biztos van olyan, aki Vozinha miatt
Kampman
1 hónapja
Vozinha mekkora arc, a vb legemlékezetesebb alakja oda-vissza
1 hónapja
Már előre sajnálom a fokiakat. Itt egyszerűen nem nyerhetnek, csak a gólkülönbség kérdéses.| ügyes, tetszik a jinxterv... |
nagylaza, főpohárnok
Egyetértek, nagyon sima lesz. max az a kérdés hogy hetet vagy nyolcat rúg Argentína...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
I see, szóval nem az oszikat szakértetteEgyébként Szabics mit keres a stúdióban? Valaki Ausztriának olvasta Ausztráliát, és őt vettek szaktekintélynek?a legnagyobb multu egyiptomi csapatnal dolgozott most masodedzokent kb egy evig.
Ausztráliához Sándor Gyuri kellene vagy a Vernes Ricsi 😊
slowmotion
mate93
1 hónapja
Már előre sajnálom a fokiakat. Itt egyszerűen nem nyerhetnek, csak a gólkülönbség kérdéses.Az Alcorcón is elverte 1 meccsen a Real Madridot.
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Már előre sajnálom a fokiakat. Itt egyszerűen nem nyerhetnek, csak a gólkülönbség kérdéses.
1 hónapja
Örülök Salahnak.Fontos ez is, de én azt szeretném, ha a mai lenne a nyár legmelegebb éjszakája.
Emlékszem még csikó korában, megtanították Romában focizni.
steelwolf
1 hónapja
Salah kihagyott iden legalabb kettot akkor o se tud? Technikailag egy buntetot berugni a nulladik szint meg ifiben is nem hogy itt. En nem fognam erre hogy mert belso vedok. A 18 evesre sokkal inkabb.Azt láttam😅 de legalább megkínálták, nem esőtáncot járva rúgták melléSzívesen elbeszélgetnék azzal a szerencséssel aki az 5 lövő közé két középhátvédet berakEn nem gondolom hogy a poszt itt barmit szamit. Mindenki tud tizit rugni.
remontada
JéBé
remontada
1 hónapja
Örülök Salahnak.Emlékszem még csikó korában, megtanították Romában focizni.
1 hónapja
Szívesen elbeszélgetnék azzal a szerencséssel aki az 5 lövő közé két középhátvédet berakRáadásul az egyik 18 éves. Bravúros.
remontada
1 hónapja
Szívesen elbeszélgetnék azzal a szerencséssel aki az 5 lövő közé két középhátvédet berakEn nem gondolom hogy a poszt itt barmit szamit. Mindenki tud tizit rugni.
remontada
1 hónapja
Szívesen elbeszélgetnék azzal a szerencséssel aki az 5 lövő közé két középhátvédet berak
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
90ben sokan mondtak h nem zenga kellett volna az arg ellen.nagy ötlet volt kapust cserélni 😊))túlgondolta talán
Beach amúgy tök hot volt, nem értem mit gondolt a szövkap
NB2
Van Gaal 2014-es húzásában több volt a logika talán.
Akkor egy teljesen lohadtan játszó, de toronymagas esélyes csapatot rázott fel a cserével, itt tényleg egy jó formában lévő kapust hoztak le az esélytelenebb csapattól
Kampman
ha ez bejon kiraly ha nem szidjatok.