Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
En mondjuk kevesbe elem az ilyen meccsek elotti show-t. De kinek miHát de mégiscsak egyszer 250 évesek
Stez
1 hónapja
En mondjuk kevesbe elem az ilyen meccsek elotti show-t. De kinek mi
1 hónapja
A folklorműsort pedig köszönjük, de már múltkor sem értettük
1 hónapja
phillyben éppen 37 fok van, kellemes lesz.
1 hónapja
Sajnos már nem találom sehol, de volt régen az a mém, amiben a sperma alakú trollfész mondja, hogy "No need for racism, we have all been white"Belül mindenki feketeMert nem bírsz vegig koncentrálni. Néger e vagy?Ez a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Sajnos már nem találom sehol, de volt régen az a mém, amiben a sperma alakú trollfész mondja, hogy "No need for racism, we have all been white"Belül mindenki feketeMert nem bírsz vegig koncentrálni. Néger e vagy?Ez a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
1 hónapja
Kérnék abból az anyagból, amit Jesse Marsh szív, ha ő a kanadai csapatot látta jobbnak....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Belül mindenki feketeMert nem bírsz vegig koncentrálni. Néger e vagy?Ez a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Egy 85 csapatos másik ligában pontosan 0 ember tippelt 3-0-t (volt kb 15 db 2-0, köztük az enyém is... 40-45 db 2-1, meg 6 db 3-1)Telitalálatom megint off...Nekem kivételesen most jött az utolsó pillanatos góllal 😁
Willie Parker
Úgy látom egyedül én tippeltem 3-0-t.
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Az első 10 percet nagyon megnyomták, de ott kifújtak.Egy Bonoval jobbak voltakŐszintén szólva a tizenhat legjobb csapat között sincs ez a kanadai csapat, úgyhogy a nyolc közé jutni még annál is masszívabb felülteljesítés lett volna.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem láttam az első huszonöt percet, de azótakb helyzetük nem volt. Esetleg az a szabadrúgás, amit kirúgott a stadionból az a bénabéla.
slowmotion
1 hónapja
Mert nem bírsz vegig koncentrálni. Néger e vagy?Ez a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
1 hónapja
Egy Bonoval jobbak voltakŐszintén szólva a tizenhat legjobb csapat között sincs ez a kanadai csapat, úgyhogy a nyolc közé jutni még annál is masszívabb felülteljesítés lett volna.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem láttam az első huszonöt percet, de azótakb helyzetük nem volt. Esetleg az a szabadrúgás, amit kirúgott a stadionból az a bénabéla.
1 hónapja
Jópár volt nekem isEz a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
Willie Parker

1 hónapja
Ez jobb helyeken bántalmazásnak számít....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Látványos küzdősport lenne egy Marokkó-Kolumbia. Kár, hogy csak a döntőben jöhetne össze, aminek pici a valószínűsége.nyilván jobb Marokkó, csak ha nem cigánykodnának ennyit még talán nem is utálnám őket ennyireJó, de ez inkább hasonlít MMA-ra mint focira
NB2
Willie Parker
1 hónapja
Telitalálatom megint off...Nekem kivételesen most jött az utolsó pillanatos góllal 😁
Willie Parker
Úgy látom egyedül én tippeltem 3-0-t.
Szerkesztette: warr_b

1 hónapja
Ez a kibaszott nyolcadik v kilencedik meccs, amikor a telim elmegy a 90+ percbenTelitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
Kampman
1 hónapja
Telitalálatom megint off...Erre már el is felejtettem tippelni 😀
Willie Parker
1 hónapja
Nem európai és nem dél-amerikai csapatok közül egyedül Marokkót tippeltem nyolc közé.
1 hónapja
Marokkoi tovabbjutast szimatolok.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Kanada így is története legjobb eredményét érte el.
1 hónapja
Mekkorat jatszik minden Milan-alumni. Ezert vagyunk mi a legjobbak.
1 hónapja
Telitalálatom megint off...
1 hónapja
Kanada kiesett.Szép tőled, hogy adtál még egy esélyt Kanadának, de ez is kevés volt.
iktriad