Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ritka gyatra meccs ez isSzerintem eddig mindegyik bőven vállalható volt, a nyitó meccs volt szenvedős, igaz a hajnaliakból csak a 25 perces highlightokat néztem.
warr_b
Ezt viszont hangulatra is tragédia. Nem is vártam mást mondjuk ettől most.
1 hónapja
Ritka gyatra meccs ez iscsak a nyitót láttam elejétől, azon is bealudtam. mondjuk itthon szerintem a világ legizgalmasabb focimeccsén is képes lennék elaludni
warr_b
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Ritka gyatra meccs ez is

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Azért Rodriguez és Vargas se az a szint, mint amik voltak(??) 2/4 éve, ennyi pontatlan labdát/ívelést...Embolo veszélyesnek tűnik, Afif-ban még bízom... Shaka Zulu meg valszeg túl öreg már ehhez.
Tragikus.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Gec miért hagytam hangot a TVn, M4en félidőben akkor baromságok mennek gecpont ezért. 2 évente kell a dózis ebből a tengermély bölcsességből
zacknorb
1 hónapja
na, nyernek az albánok vagy beindul a katari tikitaka?
1 hónapja
Pihentették. A sztárjátékost az edző későbbre tartogatja, ezt Pörgettyú Smith óta tudjuk. 😀Nem játszott az első meccsen. Inkább Kolasinacék.Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
iktriad
Sixo
1 hónapja
Gec miért hagytam hangot a TVn, M4en félidőben akkor baromságok mennek gec
1 hónapja
Nem játszott az első meccsen. Inkább Kolasinacék.Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
iktriad
1 hónapja
Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
1 hónapja
ők önazonosan Guardiolazni akartakAzt ne mond, hogy neked Dél-Afrika jobb volt ennél.Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
Igor
Sixo
1 hónapja
Azt ne mond, hogy neked Dél-Afrika jobb volt ennél.Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
Igor
1 hónapja
Az lesz az a meccs, amikor 1) 0-0 lesz, 90% mezőnybeli rugdalózás meg beívelések kifejelgetése után... 2) Afif becsavar nekik egy random szabadrúgást 25-ről....Katart simán verik, 4 ponttal kb fix a 32pedig Bosznia is top16-os leszAzon röhögnék egy nagyot, nehogy a 32-be ne férjenek be aztán...
zacknorb
Igor
zacknorb
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
1 hónapja
Addig szórakozik a switzerlandia banda amíg kiegyenlít KatarCsak azt a kurva félpályát kéne átlépni.
remontada
1 hónapja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Jársz ki megyés meccsekre?
Sixo
1 hónapja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.
1 hónapja
Ezek a túlvezérelt Közép/dél-amerikai sporik annyira a megye 2-3-s korszakomra emlékeztetnek, akiket tiszta szívből telibe vernél minden meccsen😃
1 hónapja
Addig szórakozik a switzerlandia banda amíg kiegyenlít Katar
1 hónapja
Ennek az Afifnak a partjelzővel való állandó perelését a labda pontos lerakásáról a szöglet félkörívre meg kéne festeni, a címe lehetne "A gyönyörködtető feleslegesség"
1 hónapja
Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.
1 hónapja
Jo, eros volt a Cagliari. Van ilyen.A vb mai napjanak csapata a Milan. Akinek koze van a Milanhoz, remekel. Pulisic hajnalban, most Rosriguez. Ez mutatja, mennyire brutalis a keret a Milannal.EL top 24 szintű, aztmondod? 😀
Stez
zacknorb
1 hónapja
A vb mai napjanak csapata a Milan. Akinek koze van a Milanhoz, remekel. Pulisic hajnalban, most Rosriguez. Ez mutatja, mennyire brutalis a keret a Milannal.EL top 24 szintű, aztmondod? 😀
Stez
1 hónapja
Embolo beakasztott hátulról😁 Csak semmi buzulás😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018