Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 598 — Vikings fan
7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.
Te melyik csapatot nézted? 🤔🤷‍♂️
Fire Binotto!
Fussunk úgy neki, hogy 0 pont és tükörsima 4. hely? Legyen egy kis bizalom...
jobbágy#JC6
Mire?
Hogy oda-vissza sikerült elverni az íreket?

Nem mondtam, hogy 0 pont de a 7-8 nagyon irreálisnak tűnik azzal a jatekminoseggel amit mutatott a Fradi.
Nekem a 4 pont a reális, de legyen neked igazad.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 659
én örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊
r.baggio
vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
felfoghatatlanul olcso volt 😀
csak nem volt sok hely ulni 😀
YoungZeeZee
Ja néztem, még mindig van októberre is 10-ért repjegy
r.baggio
Es kb a varosban van a repter.a parton megy vegig a busz.abszolut turista-barat varos.aztan eszakra monaco ami mondjuk ha nem lenne az ovaros resze akkor nem nagy huuuu bar az eszaki reszen kb az osszes kis telepules marha jo.jobb mint monaco pl manton.delre meg cannes bar oda dragabb volt a jegy.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 143 — Illegális gyakorló
Azért a Fradit "afrika válogatott"-ozó lila szurkolók remélem most ránéznek a saját csapatukra is 😊

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 282 — WHO DAT!!!!
Sallai kiharcolt egy tizit

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
megérdemelt a vezetés 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Jó ez az erényfitogtatás az olasz szövetségtől a Lazio-Inter meccs előtt.

Piracy kills football

Szerencsére a katari VB, a korrupció, a szuperliga, meg a 26 előre leosztott BL hely nem.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 152
Te jó ég ez a Kádár milyen kövér
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 282 — WHO DAT!!!!
Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletet
Szerk: ha nem lesz 60 ezer mint tavaly 😅
jobbágy#JC6
Mennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
davemayer
90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.

Ha valamilyen csoda folytán osszeszedne magát a csapat, főleg a védelem, akkor egy 7-8 pont szerintem sima
jobbágy#JC6
Fire Binotto!
Hazai pályán akármelyiket le lehet győzni, azért ezek nem elitcsapatok.
Kampman
Nem elitcsapatok, de fényévekkel vannak a Fradi felett, azért ne csináljunk úgy mintha tényleg lenne bármi esélye a Fradinak a továbbjutásra, 2 pontnál több szerintem a csoda kategória lenne.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletet
jobbágy#JC6
Mennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
davemayer
90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.

Ha valamilyen csoda folytán osszeszedne magát a csapat, főleg a védelem, akkor egy 7-8 pont szerintem sima
jobbágy#JC6
Fire Binotto!
Hazai pályán akármelyiket le lehet győzni, azért ezek nem elitcsapatok.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 969 — #NoStress
Simán továbbmegy a Fradi, a többi csapatnak bajnokikon is helyt kell állniuk, én 9 pontot (2gy-3d-1v) vízionálok.

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Jött is Schön Fehérvárra, ahogy azt hét elejét tudtuk.
Dárdai-Schön páros nem lesz rossz.

több mint 3 éve
Fire Binotto!
Fussunk úgy neki, hogy 0 pont és tükörsima 4. hely? Legyen egy kis bizalom...
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
én örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊
r.baggio
vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
YoungZeeZee
Ja néztem, még mindig van októberre is 10-ért repjegy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 031 — Kinek mit intézett a kormánya
Partizan Videoton Nice Slovacko lett volna a csoportkör Vidinek
Nemzetes és Méltóságos petey
Neeeem srácok ezt felejtsük el hogy ez lett volna ha ez meg az van. Alapból a Vidi 3. kalapos lett volna főtáblán.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ki kellett volna esni az ekl-be.
Slovan egy Basel, Zalgiris, Pjunik trioval került egy csoportba, aztan párharcot rendes játékidőben nem nyert, cserébe 3szor is bemakkolt vagy tovabbjutást vagy tizenegyesrúgást. Jovore meg több koefficiens pontja lesz mint a Fradinak.
tüsi91
És ? Most csak koef pont a lényeg?
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ki kellett volna esni az ekl-be.
Slovan egy Basel, Zalgiris, Pjunik trioval került egy csoportba, aztan párharcot rendes játékidőben nem nyert, cserébe 3szor is bemakkolt vagy tovabbjutást vagy tizenegyesrúgást. Jovore meg több koefficiens pontja lesz mint a Fradinak.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 534 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
jobbágy#JC6
davemayer

jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Lucas Paquetá ennyit romlott egy év alatt hogy “csak” a West Hambe igazol?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Stankovic már beszart a Fraditól. Amúgy kedden kurvagyenge volt a 2. félidőjük.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 659
r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 659
jobbágy#JC6
davemayer

jobbágy#JC6
7-8 pont, sima?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 012 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak most tudtam megnèzni kiket kaptunk. Hát ez szivacs 😅😅😅😅😅
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
jobbágy#JC6
davemayer