Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mire?7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.Fussunk úgy neki, hogy 0 pont és tükörsima 4. hely? Legyen egy kis bizalom...
Te melyik csapatot nézted? 🤔🤷♂️
Fire Binotto!
jobbágy#JC6
Hogy oda-vissza sikerült elverni az íreket?
Nem mondtam, hogy 0 pont de a 7-8 nagyon irreálisnak tűnik azzal a jatekminoseggel amit mutatott a Fradi.
Nekem a 4 pont a reális, de legyen neked igazad.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
Es kb a varosban van a repter.a parton megy vegig a busz.abszolut turista-barat varos.aztan eszakra monaco ami mondjuk ha nem lenne az ovaros resze akkor nem nagy huuuu bar az eszaki reszen kb az osszes kis telepules marha jo.jobb mint monaco pl manton.delre meg cannes bar oda dragabb volt a jegy.Ja néztem, még mindig van októberre is 10-ért repjegyén örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
r.baggio
felfoghatatlanul olcso volt 😀
csak nem volt sok hely ulni 😀
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 3 éve
Azért a Fradit "afrika válogatott"-ozó lila szurkolók remélem most ránéznek a saját csapatukra is 😊

több mint 3 éve
megérdemelt a vezetés 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jó ez az erényfitogtatás az olasz szövetségtől a Lazio-Inter meccs előtt.Piracy kills football
Szerencsére a katari VB, a korrupció, a szuperliga, meg a 26 előre leosztott BL hely nem.
több mint 3 éve
Te jó ég ez a Kádár milyen kövér
több mint 3 éve
Nem elitcsapatok, de fényévekkel vannak a Fradi felett, azért ne csináljunk úgy mintha tényleg lenne bármi esélye a Fradinak a továbbjutásra, 2 pontnál több szerintem a csoda kategória lenne.Hazai pályán akármelyiket le lehet győzni, azért ezek nem elitcsapatok.7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletetMennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
Szerk: ha nem lesz 60 ezer mint tavaly 😅
jobbágy#JC6
davemayer
Ha valamilyen csoda folytán osszeszedne magát a csapat, főleg a védelem, akkor egy 7-8 pont szerintem sima
jobbágy#JC6
Fire Binotto!
Kampman

több mint 3 éve
Hazai pályán akármelyiket le lehet győzni, azért ezek nem elitcsapatok.7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletetMennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
jobbágy#JC6
davemayer
Ha valamilyen csoda folytán osszeszedne magát a csapat, főleg a védelem, akkor egy 7-8 pont szerintem sima
jobbágy#JC6
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Simán továbbmegy a Fradi, a többi csapatnak bajnokikon is helyt kell állniuk, én 9 pontot (2gy-3d-1v) vízionálok.
több mint 3 éve
Jött is Schön Fehérvárra, ahogy azt hét elejét tudtuk.Dárdai-Schön páros nem lesz rossz.
több mint 3 éve
7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.Fussunk úgy neki, hogy 0 pont és tükörsima 4. hely? Legyen egy kis bizalom...
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Ja néztem, még mindig van októberre is 10-ért repjegyén örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
r.baggio
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Partizan Videoton Nice Slovacko lett volna a csoportkör VidinekNeeeem srácok ezt felejtsük el hogy ez lett volna ha ez meg az van. Alapból a Vidi 3. kalapos lett volna főtáblán.
Nemzetes és Méltóságos petey
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ki kellett volna esni az ekl-be.És ? Most csak koef pont a lényeg?
Slovan egy Basel, Zalgiris, Pjunik trioval került egy csoportba, aztan párharcot rendes játékidőben nem nyert, cserébe 3szor is bemakkolt vagy tovabbjutást vagy tizenegyesrúgást. Jovore meg több koefficiens pontja lesz mint a Fradinak.
tüsi91
több mint 3 éve
Ki kellett volna esni az ekl-be.Slovan egy Basel, Zalgiris, Pjunik trioval került egy csoportba, aztan párharcot rendes játékidőben nem nyert, cserébe 3szor is bemakkolt vagy tovabbjutást vagy tizenegyesrúgást. Jovore meg több koefficiens pontja lesz mint a Fradinak.
több mint 3 éve
Champions League group stage drawpic.twitter.com/Bd0wIrwcAm
— Troll Football (@TrollFootball) August 26, 2022
több mint 3 éve
7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletetMennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
jobbágy#JC6
davemayer
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Lucas Paquetá ennyit romlott egy év alatt hogy “csak” a West Hambe igazol?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Stankovic már beszart a Fraditól. Amúgy kedden kurvagyenge volt a 2. félidőjük.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
én örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
7-8 pont, sima?90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletetMennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
jobbágy#JC6
davemayer
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Csak most tudtam megnèzni kiket kaptunk. Hát ez szivacs 😅😅😅😅😅
több mint 3 éve
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 25, 2022
több mint 3 éve
90 ezer volt a 3 jegy tavaly, ahhoz képest a 3*50 eurót siman kifizetném, főleg egy zvezda és Monaco ellen.Nem rossz csoport, egyik csapat sem annyira nézőcsalogató, viszont egy szerb túra biztos hogy befigyel 😃 most tényleg veszek bérletetMennyi legyen? 50 euro/jegy, az nemzetközi meccsen (gondolom középre) az átlag alatt van bőven.
jobbágy#JC6
davemayer