Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
de balfasz a Hellas...Hát azzal a 2 ponttal szerintem bent maradtak volna. Így most a Milantól kéne a San Siroban pontot csórni.
deyell
több mint 2 éve
Ezt mondta tegnap Rőzse a meccs után: “Tegnap a végén elmondtam a játékosoknak, hogy itt nincs mez levétel, ez nem újpest. Ebben a mezben születtünk, ebben halunk meg. Ebben esünk el és ebben állunk fel. Nyáron össze kell pakolnia annak, aki nem akar itt maradni. Aki pedig itt marad, az ha belepusztul is de visszajuttatja a Kispestet, oda, ahonnan most kiesett vele. Instagramon, fészbukon nem akarok jövő héten dubai fotókat látni, szépen kussol mindenki a mocskában, amit összehozott. Mindenkinek megvan a felelősége ebben, nektek is. Végeztem, elmehettek.”
forrás: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB - SZURKOLÓI CSOPORT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Carlisle United - Stockport County meccs a harmadosztályba való feljutásért kezdődik mindjárt a match4-en.
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Ez annyira szürreális, hogy arra szavak sincsenek.Sírok!Hogy lehet ekkora faszságokat összehordani, de tényleg...A Vidi edzonek sikerult felulmulnia:
Tudom, én vagyok a fasz hogy egyáltalán még néztem az adást, de sikerül megállapítaniuk, hogy az utolsó fordulóban, a már fixen kiesett ellenfél ellen is csak X-re képes Vidinek intő jel lehet a Honvéd példája...
😀 bruh
Borbinho
www.hatharom.com/2023/05/28/ha-ma-is-akarsz-szanalmas-nyilatkozatot-olvasni-az-nb-i-bol-jo-helyen-jarsz
Borbinho
Mindig van lejjebb.
Megnyugtató mert volt vészforgatókönyve! Elit edző, mindenre gondolt!
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sírok!Hogy lehet ekkora faszságokat összehordani, de tényleg...A Vidi edzonek sikerult felulmulnia:
Tudom, én vagyok a fasz hogy egyáltalán még néztem az adást, de sikerül megállapítaniuk, hogy az utolsó fordulóban, a már fixen kiesett ellenfél ellen is csak X-re képes Vidinek intő jel lehet a Honvéd példája...
😀 bruh
Borbinho
www.hatharom.com/2023/05/28/ha-ma-is-akarsz-szanalmas-nyilatkozatot-olvasni-az-nb-i-bol-jo-helyen-jarsz
Borbinho
Mindig van lejjebb.
Megnyugtató mert volt vészforgatókönyve! Elit edző, mindenre gondolt!
több mint 2 éve
Hogy lehet ekkora faszságokat összehordani, de tényleg...A Vidi edzonek sikerult felulmulnia:
😀 bruh
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Soha nem jutottak volna el eddig, ha nem viszik el a Lokiból Kulibalit.Goosebumps! The Champions’ League anthem plays at RC Lens as their presence is assured in the competition for the 1st time in 20 years 😍pic.twitter.com/swyBuAeP30
— Get French Football News (@GFFN) May 27, 2023
Sixo
Ez a siker a mienk is!!4!4!
több mint 2 éve
Goosebumps! The Champions’ League anthem plays at RC Lens as their presence is assured in the competition for the 1st time in 20 years 😍pic.twitter.com/swyBuAeP30
— Get French Football News (@GFFN) May 27, 2023
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az fasza, kösz Csebi ...Tuttosport, felesleges időtöltés elolvasni és elhinni.
Juventus have reportedly set their sights on former Bayern Munich sporting director Hasan Salihamidzic. (@tuttosportpic.twitter.com/GInM2u96T4
— JuveFC (@juvefcdotcom) May 28, 2023
Sixo
több mint 2 éve
Az fasza, kösz Csebi ...Juventus have reportedly set their sights on former Bayern Munich sporting director Hasan Salihamidzic. (@tuttosportpic.twitter.com/GInM2u96T4
— JuveFC (@juvefcdotcom) May 28, 2023
több mint 2 éve
Játékosként is már kirívóan népszerű volt, igazi glue, pontosabban spittle guy 🙂Annyi kiegészítés meg h amikor pénteken Kahnnal közöltek h vége akkor Salival ellentétben teljesen elvesztette az önuralmát és úgy viselkedett h emiatt tiltottak meg neki a részvételt Kölnben.Így már picit más mondjuk, erről nem tudtam, sorry.Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.Kahnra nagyon beragtak a játékosok is Mert utóbbi hetekben ugy dobálta a játékosokat a busz alá mint ahogy Vegasban a kockákat szoktak.csebi
Na ez azért gusztustalan, ha igaz...
Beki
Beki
Btw Brazzo standing ovationt kapott az öltözőben a játékosoktol és az edzői csapattól. Őt sokkal jobban kedveltek a játékosok és alkalmazottak mint Kahnt aki nagyon távolságtartó volt.
csebi
több mint 2 éve
Annyi kiegészítés meg h amikor pénteken Kahnnal közöltek h vége akkor Salival ellentétben teljesen elvesztette az önuralmát és úgy viselkedett h emiatt tiltottak meg neki a részvételt Kölnben.Így már picit más mondjuk, erről nem tudtam, sorry.Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.Kahnra nagyon beragtak a játékosok is Mert utóbbi hetekben ugy dobálta a játékosokat a busz alá mint ahogy Vegasban a kockákat szoktak.csebi
Na ez azért gusztustalan, ha igaz...
Beki
Beki
Btw Brazzo standing ovationt kapott az öltözőben a játékosoktol és az edzői csapattól. Őt sokkal jobban kedveltek a játékosok és alkalmazottak mint Kahnt aki nagyon távolságtartó volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Gazdag ember Varga Barnabasa.Újabb Gazdag-gól, a nagynevű MLS-ben.Csak nem tiziből?
Kitaláljátok, honnan talált be?
😃
jobbágy#JC6
Mikey
több mint 2 éve
Újabb Gazdag-gól, a nagynevű MLS-ben.11 méterről?
😃
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Újabb Gazdag-gól, a nagynevű MLS-ben.Gazdagrétről?
😃
jobbágy#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Újabb Gazdag-gól, a nagynevű MLS-ben.Csak nem tiziből?
😃
jobbágy#JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Újabb Gazdag-gól, a nagynevű MLS-ben.Kitaláljátok, honnan talált be?
😃
több mint 2 éve
Közben itt mindenki lemaradt arról, hogy bajnok lett a loki. Ugyanis Dzsudzsi meccs utáni interjújában azt mondta, az új edző nagyon sokat tett azért hogy bajnokok legyenek.Annak idején Lovrencsics is mondta egy Albánia elleni barátságos meccs után, hogy nagyon örül a 3 pontnak.
Még biztos nem ment ki a cucc a műtét óta.
Nemes samu09
Szerintem nekik nem kell cucc, gyárilag sem túl élesek.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
Gratulálok a nagy csatában hatalmas sikerrel elert 10. Helyhez.XDDDDDDDJa h az 0-0nal volt most látom. Hat ez egy rohadt csalás így …Ha nyernek, nem lett volna pontegyenlőség.Remélem jövőre sok sírás lesz fehérvári oldalról, hogy őket hogy elnyomják a bírók.Pontosan. Bár pont egyenlőség eseten a honvéd maradt volna?
A vicc az, hogy Vad II-t ki sem hívták, hogy döntse el ő.
Bálesz
csebi
Bálesz
csebi
pedig Szolnoki mindent megtett hogy kiessen a Vidi, a Pusi szabályos gólját meg nem adták meg.
az meg mindig bájos egy zöld szájából hallani, hogy bírózik 😊
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Közben itt mindenki lemaradt arról, hogy bajnok lett a loki. Ugyanis Dzsudzsi meccs utáni interjújában azt mondta, az új edző nagyon sokat tett azért hogy bajnokok legyenek. Még biztos nem ment ki a cucc a műtét óta.
több mint 2 éve
most az NB1-ről beszélsz, ugye?Szerintem olyan nincs is 😆 első osztály tuti van.hoppá, san marino-i kupát a Virtus nyerte 3-1-re a Tre Penne ellen!Ha valakinek vannak streamjei az észak-koreai másodosztályhoz, az ne tartsa magában!!!!
Löfli
Kampman
Ad1: egy csapattal, ami a vezéré
Ad2: 12 csapattal, mind a vezéré
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Szerintem olyan nincs is 😆 első osztály tuti van.hoppá, san marino-i kupát a Virtus nyerte 3-1-re a Tre Penne ellen!Ha valakinek vannak streamjei az észak-koreai másodosztályhoz, az ne tartsa magában!!!!
Löfli
Kampman
Ad1: egy csapattal, ami a vezéré
Ad2: 12 csapattal, mind a vezéré
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
hoppá, san marino-i kupát a Virtus nyerte 3-1-re a Tre Penne ellen!Ha valakinek vannak streamjei az észak-koreai másodosztályhoz, az ne tartsa magában!!!!
Löfli
több mint 2 éve
Amikor 2:0-ról sikerült 2:2-re felhozni a Schalkét, akkor elengedtem a Lájpcigot, de látom, végül hozták a hendit... legalább valami jó történt ma is (persze amellett, hogy a Hawthorn hozta a meccsét a St Kilda ellen abszolút underdogként)