NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 441
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Dikkkk a Loki szurkolokKi is fognak esni
“Orbán Viktor b+ az anyád!”
😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Naná h egy ilyen megpattanós szarBusiness as usual 🤬
davemayer
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
😡
7 hónapja
Naná h egy ilyen megpattanós szar
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
VECINOOO
7 hónapja
Ez tènyleg mázli
7 hónapja
What 🤷🤷🤷 ez mázli ha igaz
7 hónapja
Nem akar senki se BL-be indulni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
De barom vagy te is DiGregorio🤦🤦🤦🤦
7 hónapja
Fúú ez a Juve meccs. 😂
7 hónapja
ahogy mondtam korábban, ma Bognár lefekszik, szerda az már személyes ügy Kubatovval neki 😀Hova ment Kovácsik te jó ég 😀😀Lol, már pihentetik Szappanost szerdára hogy előttem parádézzon?
Kenny
zacknorb
7 hónapja
Hova ment Kovácsik te jó ég 😀😀És még les sem volt 🤬
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Hova ment Kovácsik te jó ég 😀😀Lol, már pihentetik Szappanost szerdára hogy előttem parádézzon?
Kenny
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kalulu se okos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Kicsit a semmiből jött a vezetés. Szerencsére a Milan legenda, Romagnoli jól lemaradt Kolo Muaniról.
7 hónapja
A Vidi drukkerek jól összevesztek a győri WC-vel. Kemények a srácok.
7 hónapja
Derby County 2008-as csapata pezsgőt bontott, mert sikerült átlépniük a 11 pontotHolnap X a Newcastle-Chelsea, ma nyer a Villa és még nyert a Forest is, és 2 ponton belül a 3. s a 7.GYP-s City nem tudja leverni a full utolsó Soton ...
zacknorb
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Holnap X a Newcastle-Chelsea, ma nyer a Villa és még nyert a Forest is, és 2 ponton belül a 3. s a 7.GYP-s City nem tudja leverni a full utolsó Soton ...
zacknorb
7 hónapja
Holnap X a Newcastle-Chelsea, ma nyer a Villa és még nyert a Forest is, és 2 ponton belül a 3. s a 7.
Poloska vagyok.
7 hónapja
oriasi jihad lesz ha kiesnek, fixen nem usszak meg balhe nelkul.Azt mondják a debreceni csk nem ment ki a meccs végén a szurkolókhoz. Mert a csapat az első ugye.DB7 ismét kerettag lesz? 😂🫡
XDD, de ő nem pofázik bele Rossi dolgába
zacknorb
Sinisa
petey
7 hónapja
Azt mondják a debreceni csk nem ment ki a meccs végén a szurkolókhoz. Mert a csapat az első ugye.DB7 ismét kerettag lesz? 😂🫡
XDD, de ő nem pofázik bele Rossi dolgába
zacknorb
Sinisa
7 hónapja
Bárhogy nézem bennmaradt az Újpest. Nagy dolog ez idén ilyen mélyrepülés után.
7 hónapja
Miért az Arsenalban ki a riválisa, mióta Rice feljebb játszik?Mondjuk speciel a Pool-ban van 3 jobb ember arra a posztra így nem értem miért lett volna rá szükség.6-osra?
FLZOLI
Max a Gravenberch, de ő is kicsit másabb profil, Macca meg aztán depláne.
zacknorb
Partey eligazol, Jorginho lejáró. Merino megint feljebb van.
Liverpoolban sztem több a posztrivális 5-6-tól hamis 9-ig.