NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
7
7
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Hatalmas meccs volt. Csóri Suriname, legalább az ikszet megérdemelték volna...Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b
Löfli
Így viszont Mexikó ellen kéne nekik egy bravúr, különben nem lesz továbbjutás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlített 
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnikGyőztünk is, legközelebb kétszer is meggondolják, mielőtt Katart hívják
Löfli
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/magyar-foci/2025/06/teruleti-osztalyozok-az-nb-iii-ba-kerulesert-csak-a-lelle-tudott-forditaniNa, ezt külön sajnálom.
zacknorb
Ha a polgi csapata feljut, jöhetett volna a kerületi derbi Németh Szilárd Csepele ellen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnik

Don't blink!
6 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.A Liverpool legenda, Fabio Borini kipirosazta magát a visszavágóra.
rob3r7o
6 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Rántott tintahal egy tejfölös-snidlinges mártogatóssal szerintem kurvajó lehet.ez is 10-0 lesz?Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.
Löfli
Sixo
Közben az egyik legsokoldalúbb csatár villan.
Poloska vagyok.
6 hónapja
ez is 10-0 lesz?Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.
Löfli
6 hónapja
ez is 10-0 lesz?

Don't blink!
6 hónapja
Komoly kis PIF reklámok körbe
Poloska vagyok.
6 hónapja
Conor Tracey, az Auckland City kapusa csak félállásban focista, egy állatorvosi gyógyszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozó raktárban dolgozik és ügyel az új-zélandi állatorvosi rendelők teljes körű ellátására.
6 hónapja
Hakimi 4. klub vb-je? Nem most rendezik először?Az előző évi bohóckodásokat is beszámítják jogelődnek.
Sixo
6 hónapja
Gondolom akkor plusz kva sok penzt kapnak, hogy ne egybol B-csapatozzanak.
6 hónapja
itt is mindenki full kezdő. Dembele meg Barcola nincs a padon se de ennyi.
6 hónapja
elkapott a hasmars hogy ennyire tudtad? 😀mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintemmondtam én
Löfli
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!