Soccer
41 feliratkozó
7 perce
Nagyjabol a csoportok fele olyan, hogy mar a masodik kalaposokkal is sormeccset jatszik a csoport favoritja. Baromira kell ez a megnovelt letszam, lesz 104 meccs vagy mennyi, amibol a fele egy kalap fos lesz minoseget tekintve.Erre nagy szukseg van. Curacaoknak ott van a helyuk, de Europabol meg a huszszor jobb csapatok ussek ki egymast, mert akkor lesz csak szinvonalas a vb. Komolytalan. Meg is kemenyedtem, ahogy eszembe jutottak a csucsmeccsek, mint Curacao vs barki, Algeria-Jordania vagy mondjuk egy Uzbegisztan-Uj-Kaledonia, ha epp utobbi kijut a playoffbol. De a Marokko-Haiti is odaver, egy Zold-foki-szigetek-Szaud-Arabia nelkul meg igazabol el sem tudnam kepzelni a jovo nyaram. 🤣 Meh
Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesnek
10 perce
Jól látom, a magyarokat kihagyták? Ez nem diszkrimináció?
23 perce
az is igen. Mondjuk lesz egy 2000 Ft-om ( vagy Euro 😛 ) Norvég világbajnoki címre! 😊Talan az angolok csoportja a legdurvabbszerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
Toto21
legalábbis forma alapján
NB2
25 perce
Talan az angolok csoportja a legdurvabbszerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
Toto21
legalábbis forma alapján
32 perce
Vártam volna a végén egy stúdió kapcsolást ahol Bozsikék végig mentek volna a csoportokon kielemezve honnan hogyan hányadik helyen mentünk volna tovább ha nincs 37 perce
Donald ropja a himnuszra
37 perce
Egy jó kis buzihimnusz még hiányzott, mint szar a zsebbe.Öregesen, hamisan
39 perce
Halálcsoport az Izrael-Irán lenne, ha mindkettő kijutennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
40 perce
ennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
40 perce
Igen ez igy van sajnos. A minosege nagyot csökkent...Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
41 perce
Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
42 perce
még jó hogy nem vagyunk kint, így véletlenül sem maradok fent ilyen szutykokat nézni
43 perce
Talan az angolok csoportja a legdurvabb
44 perce
A kedvenc csoportmeccseim: Brazília-Haiti, Németország-Curacao, Argentína-Jordánia és egy provizórikus Üzbegisztán-Új-Kaledónia.
45 perce
Mi hova kerültünk volna ha kijutunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
46 perce
És gec BradyEzt is megnyeri 😁😁😁
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
47 perce
Úgy kellett ez a 48 csapat, mint szar a zsebbe. Nem tudom, hol lesz jobb a színvonal, a Katar-Kanadán, a Haiti-Skócián, vagy esetleg a Germán-Curacaon, ami 40-0 lesz.
1 órája
Na nézzük, hogy végződik számunkra az érdemi rész.Mindjárt jönnek a magyar színeket képviselő írek.
1 órája
Lol, azt álmodtam hogy a vb-n A csoport Mexikó, Korea, Magyarország, Zöld-foki szigetekElső 2 összejött.
Poloska vagyok.
1 órája
7 óra elmúlt de még nem sok minden történt. 😕Tudja valaki hánykor lesz ma a húzás? Fél9?6kor kezd az event, a húzás kb 6:45
Sixo
zacknorb
1 órája
Valaki leírta már, amit gondoltamha már ma az utolsó nap akkor inkább nézem a tinker tailor soldier spyt
gyerekek ez ritka cringe mar most ez az egesz sorsolas
szekunder szegyenerzetem van
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
majd írjátok meg hogy Üzbegisztánt kivel sorsolják egy csoportba!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
Valaki leírta már, amit gondoltamgyerekek ez ritka cringe mar most ez az egesz sorsolas
szekunder szegyenerzetem van
Poloska vagyok.
2 órája
Plecsnis Donald felvenné az összeset egész jó kis Brezsnyev lenne