Soccer
41 feliratkozó
1 órája
Gibraltár 4:0ra nyert. Kongói DK x-elt a dánokkal. Algírek alázták a fullos holland válogatottat. Olaszok kemény csatában győzedelmeskedtek.
2 órája
Köszi. Szomorú.ami ezen a szinten rengeteg pénz, általában az egész éves büdzsé játékos - és edzői fizetésekre olyan 4-5M EUR a harmadosztályban.2.7M EUR-t kellett volna kiegyenlitetni. A tulaj azt mondta rendben lesz, de nem fizetett a hataridoig. Ezert nem kaptak licenszet.1860 München (megint) nem kapott licenszet a 3.ad osztályra (sem...), így 2017 után ismét Regionalligaban folytatják. Szomorú.Lehet tudni miért?
Joey Tribbiani
Nemes samu09
Toto21
Joey Tribbiani
3 órája
YoungZeeZee
9 776
Torok makedon meccsmakedoni kezd de a 10mp-ben a torokok egy akkora lecet rugtak h sztem meg mindig rezek
4 órája
ami ezen a szinten rengeteg pénz, általában az egész éves büdzsé játékos - és edzői fizetésekre olyan 4-5M EUR a harmadosztályban.2.7M EUR-t kellett volna kiegyenlitetni. A tulaj azt mondta rendben lesz, de nem fizetett a hataridoig. Ezert nem kaptak licenszet.1860 München (megint) nem kapott licenszet a 3.ad osztályra (sem...), így 2017 után ismét Regionalligaban folytatják. Szomorú.Lehet tudni miért?
Joey Tribbiani
Nemes samu09
Toto21
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
4 órája
2.7M EUR-t kellett volna kiegyenlitetni. A tulaj azt mondta rendben lesz, de nem fizetett a hataridoig. Ezert nem kaptak licenszet.1860 München (megint) nem kapott licenszet a 3.ad osztályra (sem...), így 2017 után ismét Regionalligaban folytatják. Szomorú.Lehet tudni miért?
Joey Tribbiani
Nemes samu09
4 órája
1860 München (megint) nem kapott licenszet a 3.ad osztályra (sem...), így 2017 után ismét Regionalligaban folytatják. Szomorú.Lehet tudni miért?
Joey Tribbiani
5 órája
1860 München (megint) nem kapott licenszet a 3.ad osztályra (sem...), így 2017 után ismét Regionalligaban folytatják. Szomorú.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
10 órája
Valaki kedvence lesz?van Gerwené biztos
Ogre United
Latvia
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 órája
Kevin Keegan után Kenny Dalglish is bejelentette hogy rákos. 😕Ma John Barnesról derült ki.
Mikey
Mi a franc...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
15 órája
Ederson amúgy mennyire jó? Van valakinek érdemi véleménye róla?Atalantában rohadt jó volt. A legjobb belső kp-juk kb az egész Gasperini érában. A probléma az, hogy az Atalantából távozó játékosok más csapatokban nagy százalékban csődöt mondanak. Pl ha már MU ott van Höjlund.
dugo93
16 órája
Arra gondolok főként, hogy Anderson árából kijönne adott esetben Stiller + 1 legalább rotációban használható ember pl Scott a Bournemouth-ból. Jelenleg a United keretére a + mennyiség legalább annyira, de lehet jobban is ráfér, mint a +minőség szerintem.Stiller sem megy 50ért, szerintem ő is minimum 60Vigye csak a citi 100+ milliókért, jó játékos, de ide inkább több 40-50 milliós ember kell mint 100+. Stillert ezerszer előbb elhoznám pl.Gondolom Anderson lesz a másik a Forestből." BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!1 még jöhet minimum 2. Nagyon durva hogy elfogyott a kp a unitednál
Deal done with Atalanta for €45m package with add-ons included, agreement now in place."
Occsó volt.
Sixo
davemayer
FLZOLI
dr0725
zacknorb
16 órája
koszi szepen skacok.Nagyjából helyes, attól függött hogy LW vagy AMC hogy ki van eppen mellette a 3asban (pl ha Til játszott akkor ő volt inkább szélen).Ezt írják róla:Ő nem középcsatár a psv-ben sem, a 4-2-3-1ben a 3as valamelyikét játssza, többnyire szélről indul. Ugyanazt csinálja mint Gakpo meg Madueke anno.micsodát? hol érdeklődi után a Bayern vagy hogy hol játszott?A Bayern nagyon szagolhatja Saibarit. Azt írják szélsőként számítanak rá, de azt alig játszott tavaly, 40 meccsből 2őn ?Ezt te hol látod?! Eredivisie-ben 27 meccs 15 gól 8 assziszt idén
Sixo
davemayer
Sixo
davemayer
Sixo
A holland bajnokság nem olyan erős amúgy hogy ennyire érdemes lenne kihegyezni a posztokat, legalábbis a psv elég fluidan játszik.
Szinte az összes meccsüket látva én inkább a 3as bal szélén képzelem el többnyire.
davemayer
elvileg elso ajanlatot megtesszuk 48 millaert. jatekossal mar megegyeztunk, a fo cel az lenne, hogy Diazt helyettesiti ha kell.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 órája
Stiller sem megy 50ért, szerintem ő is minimum 60Vigye csak a citi 100+ milliókért, jó játékos, de ide inkább több 40-50 milliós ember kell mint 100+. Stillert ezerszer előbb elhoznám pl.Gondolom Anderson lesz a másik a Forestből." BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!1 még jöhet minimum 2. Nagyon durva hogy elfogyott a kp a unitednál
Deal done with Atalanta for €45m package with add-ons included, agreement now in place."
Occsó volt.
Sixo
davemayer
FLZOLI
dr0725
Poloska vagyok.
16 órája
Vigye csak a citi 100+ milliókért, jó játékos, de ide inkább több 40-50 milliós ember kell mint 100+. Stillert ezerszer előbb elhoznám pl.Gondolom Anderson lesz a másik a Forestből." BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!1 még jöhet minimum 2. Nagyon durva hogy elfogyott a kp a unitednál
Occsó volt.
Sixo
davemayer
FLZOLI
17 órája
Marco Silvának miért jó, hogy egy PL középcsapatból visszamegy Portugáliába?A honvágyon kívül nem jut eszembe semmilyen érv.
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
18 órája
Gondolom Anderson lesz a másik a Forestből." BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!1 még jöhet minimum 2. Nagyon durva hogy elfogyott a kp a unitednál
Occsó volt.
Sixo
davemayer
23 órája
" BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!1 még jöhet minimum 2. Nagyon durva hogy elfogyott a kp a unitednál
Occsó volt.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
" BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!újabb kedvenc a unitedbe, remélem jó szar lesz
Occsó volt.
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
• Bruno Fernandes 🇵🇹(£90m or Free in 2028)-• Nuno Mendes 🇵🇹(£80m or Free in 2029)
-•Denzel Dumfries 🇳🇱 (£20m)✅
-• Michael Olise 🇫🇷 ( £120m or Free in 2030)
-• Victor Osimhen 🇳🇬 ( £85m or Free in 2027)
BREAKING: After signing Ibrahima Konaté, Florentino Pérez is reportedly working on SIX more signings to strengthen Real Madrid this summer. 👀
-• Ibrahim Konate🇫🇷(Free)✅
-• Vintina 🇵🇹 (£100m)
1 napja
Marco Silvának miért jó, hogy egy PL középcsapatból visszamegy Portugáliába?
1 napja
" BREAKING: Éderson to Manchester United, here we go!Deal done with Atalanta for €45m package with add-ons included, agreement now in place."
Occsó volt.
1 napja
"EXCLUSIVE: Denzel Dumfries to Real Madrid, HERE WE GO!"Oszt mit fog játszani? Jobbhátvédek kevés 4 védősben, támadónak meg elegen vannak. Kicsit Frimpong érzésem van. Vagy Józsival jön a 3 védőzés?