Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Athleti is biztosította, hogy nem kell játszaniuk a kövi fordulóban.milan meg azon dolgozik hogy kelljen
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Athleti is biztosította, hogy nem kell játszaniuk a kövi fordulóban.
több mint 1 éve
Pavlidis ellenünk is lecsapott ... Inter meg 2-vel vezet emberelőnyben, az el is dőlt.
több mint 1 éve
Chiesa kínosan hős akar lenni
több mint 1 éve
PSG is vezet, ha megtartják be is jutottak.és az elég is tud lenni a citynek
Sixo
több mint 1 éve
Thomas Müller is betalált. Egymást követő 17. Naptári évben
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Villa bekezdett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát, Hanson hoz lazán Triple boxot, ez így gyenge
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Inter Lille, Athleti meg a Villa már vezet is, Utóbbi 2vel.
több mint 1 éve
cdn.totalsportek.space/webplayer.php?t=ifr&c=2630810&lang=en&eid=265234300&lid=2630810&ci=7&si=1&ask=1738184400&noplayer=0Ez eddig tényleg marhajó.ez hol van?
Azért nem egy Redzone, de jó.
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez eddig tényleg marhajó.ez hol van?
Azért nem egy Redzone, de jó.
zacknorb
több mint 1 éve
soccerlive.app/hát ,hogy el oldal és ott van az összes meccsre link, csak rákattintasz a csapatra és kidobja az aktuális meccsét a csapatnak és akkor ad rá egy jól működő hd streametnemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
szal kerestem egy "csak" pool streamet
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
footybite.to/
több mint 1 éve
Ez eddig tényleg marhajó.Azért nem egy Redzone, de jó.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát ,hogy el oldal és ott van az összes meccsre link, csak rákattintasz a csapatra és kidobja az aktuális meccsét a csapatnak és akkor ad rá egy jól működő hd streametnemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
nincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnám
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Giuntoli, a Juve sportigazgatója lezártnak tekinti a januári mercatot... ekkora kókler balfasz sem dolgozott a csapatnál... ember baszki, 3 belső védője van a csapatnak kövi félévre 3 sorozatra, ebből egy az a Veiga, aki nyáron megy vissza Chelseahez. Remélem nyáron Mottával karöltve kibasszák a picsába.
több mint 1 éve
Robbo CB-ként a B csapatnál a kezdőben. 😀ez inkább C 😀
alatriste
Liverpool: Kelleher, Bradley, Quansah, Robertson, Tsimikas; Endo, McConnell, Elliott; Chiesa, Gakpo, Danns
Subs: Jaros, Davies, Kone-Doherty, Mabaya, Nallo, Morrison, Norris, Morton, Nyoni
több mint 1 éve
Weah meg McKennie a két szélső hátvéd, milyen csapat ez már te xD
több mint 1 éve
Robbo CB-ként a B csapatnál a kezdőben. 😀

Liverpool Fc