NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1
1
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A stream is használhatatlan, méltó a Vasashoz.
több mint 1 éve
Nem túl jó a híre itthon, mióta kiszólt az Aranycsapatból.sajnos túl sokan gondolják ígyGula megint CS 1.75 xG-re.Jó nagy kreténekkel lehetsz körülvéve
De a hétvége konkrétat hallottam azt hogy cserbenhagyta a hazáját, és bárcsak megsérülne.
zacknorb
davemayer
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez a Kady Borges ez a játék melyik elemében éri el legalább az NBII-es szintet?Ezen én is elgondolkodtam. Viszont!
Szarul passzol, szarul helyezkedik, szarul cselez, szarul lő. Állandóan reklamál, úgy kéri a labdát, hogy elbújik két védő közé… szörnyű. Remélem sokba kerül.
Közben Böde Dani is beköszönt. 2:0
vpi
A 2 szöglete jobb oldalról jól nézett ki.
több mint 1 éve
Ez a Kady Borges ez a játék melyik elemében éri el legalább az NBII-es szintet?Szarul passzol, szarul helyezkedik, szarul cselez, szarul lő. Állandóan reklamál, úgy kéri a labdát, hogy elbújik két védő közé… szörnyű. Remélem sokba kerül.
Közben Böde Dani is beköszönt. 2:0
több mint 1 éve
Háromra pedig a kieső hely.mindent elmond az nb2 erősségéről, hogy ha így marad 5 zacskóval is 6 pontra van csak az első hely..Pinyő a taktikai zseni bazmeg. Leviszi Mamusitsot és behozza a fogalmatlan kölkét.Miért büntet engem a Jó Isten ezzel a Vasassal? (Na, lássuk 10 ember ellen sikerül-e nyerni...)Vezet az emberhátrányban játszó Csákvár...
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
A védelem továbbra is határ szar, taktika, elképzelés nincs, basszuk előre a labdákat amiket röhögve kifejelnek a védőt.
Takarodjon mindenki.
warr_b
wrexham

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
wrexham
200
mindent elmond az nb2 erősségéről, hogy ha így marad 5 zacskóval is 6 pontra van csak az első hely..Pinyő a taktikai zseni bazmeg. Leviszi Mamusitsot és behozza a fogalmatlan kölkét.Miért büntet engem a Jó Isten ezzel a Vasassal? (Na, lássuk 10 ember ellen sikerül-e nyerni...)Vezet az emberhátrányban játszó Csákvár...
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
A védelem továbbra is határ szar, taktika, elképzelés nincs, basszuk előre a labdákat amiket röhögve kifejelnek a védőt.
Takarodjon mindenki.
warr_b
több mint 1 éve
Pinyő a taktikai zseni bazmeg. Leviszi Mamusitsot és behozza a fogalmatlan kölkét.Miért büntet engem a Jó Isten ezzel a Vasassal? (Na, lássuk 10 ember ellen sikerül-e nyerni...)Vezet az emberhátrányban játszó Csákvár...
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Takarodjon mindenki.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Miért büntet engem a Jó Isten ezzel a Vasassal? (Na, lássuk 10 ember ellen sikerül-e nyerni...)Vezet az emberhátrányban játszó Csákvár...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Barcelonaban 9!!! Spanyol állampolgár kezdett👀
több mint 1 éve
minden meccsen nem fog harmat loni Saldanha, nem artana megerkezni a meccsbe.
több mint 1 éve
Nekem zavaró csak, hogy Romano Twitteren mennyire túltolja a PL és La Liga nyilatkozatokat és sirámos nyilatkozatokat? Pl. Ten Hag 30 oldalas szánalmas magyarázkodó nyilatkozataiból rohadtul elegem van.
több mint 1 éve
sajnos túl sokan gondolják ígyGula megint CS 1.75 xG-re.Jó nagy kreténekkel lehetsz körülvéve
De a hétvége konkrétat hallottam azt hogy cserbenhagyta a hazáját, és bárcsak megsérülne.
zacknorb
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gula megint CS 1.75 xG-re.Jó nagy kreténekkel lehetsz körülvéve
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Miért büntet engem a Jó Isten ezzel a Vasassal? (Na, lássuk 10 ember ellen sikerül-e nyerni...)
több mint 1 éve
Gula megint CS 1.75 xG-re. De a hétvége konkrétat hallottam azt hogy cserbenhagyta a hazáját, és bárcsak megsérülne.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Úgy döntöttem, ezt a Vikes-meccset kihagyom. (Ha egyenlít a Jets, szóljatok.) Szóval: reszkess, Csákvár!
több mint 1 éve
tudtatok h andy caroll a bordeuxban van?francia negyed osztaly😆Igen
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
tudtatok h andy caroll a bordeuxban van?francia negyed osztaly😆
több mint 1 éve
Persze hogy nem látom, Lewa parádét! 😝semmi extra, berugdossa üres kapura.
Klaci79
több mint 1 éve
Persze hogy nem látom, Lewa parádét! 😝
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/10/mlsz-ezert-nem-vegezhette-el-a-kezdorugast-a-dvtk-mezes-szurkolo-nyiregyhazanNincsenek egzakt szabályok, de tudta, hogy tilosban jár, nem is pampogott.De ha nem kizáró ok, akkor nincs mit elárulni.Szerinted a fizetéskor elárulta, hogy diósgyőri?Nem is érzem.Ez nem értelem, ez érzelem.Ellenfél szurkoló nem vehet kezdőrúgást?Hát ezen beszartam😂Ez nálam totál wtf.
Nyiregy - Dió
Megvette egy dió szurkoló a kezdőrúgást nem tudom, 2-300k-ért, és elindult befelé Bogárral a kezdőkör felé..kék melegítő felsőben. Útközben elkezd vetkőzni, felvillan a dió mez, Bogár megfordul és leküldi a pályáról 😂😂😂😂😂😂😂
- JC6
Pereljük az MLSZ-t? 😊
NB2
Nem értem.
Őszentsége Sobri Jóska
Te sem örülnél, ha a családod ellensége vágná fel a szülinapi tortádat.
Dzsokijuing
Ha árulom a lehetőséget, -ráadásul nem is milliókért-, akkor ez benne van.
Vagy egzaktul leszabályozom, hogy ki veheti meg, milyen öltözékben végezheti, stb.
Utólag, ha már kifizette, akkor nem túl fair variálni.
Őszentsége Sobri Jóska
Ő is tudta, hogy nem engedik neki elvégezni.
Drága poén volt, de az unokáknak is mesélni fogja.
Dzsokijuing
A kezdőrúgásértékesítés feltételeinek kell egzaktnak lenniük.
Ha pl. az unokaöcsémnek veszek egy kezdőrúgást a városban ahol él, mondjuk Nyíregyházán, és a kissrác mondjuk Real, Liverpool vagy Fradi drukker, a helyi foci annyira nem érdekli, hogy legyen meze, de maga a foci meg nagyon, akkor ennek örülni fog. És ha nem tiltja a szerződés/felhasználási feltétel, akkor miért ne mehetne be a kedvence, mondjuk Ronaldo reálos, Szoboszlai poolos vagy Varga fradis mezében? Kifizettem, nem volt tiltás alatt, szóval továbbra se érzem.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nincsenek egzakt szabályok, de tudta, hogy tilosban jár, nem is pampogott.De ha nem kizáró ok, akkor nincs mit elárulni.Szerinted a fizetéskor elárulta, hogy diósgyőri?Nem is érzem.Ez nem értelem, ez érzelem.Ellenfél szurkoló nem vehet kezdőrúgást?Hát ezen beszartam😂Ez nálam totál wtf.
Nyiregy - Dió
Megvette egy dió szurkoló a kezdőrúgást nem tudom, 2-300k-ért, és elindult befelé Bogárral a kezdőkör felé..kék melegítő felsőben. Útközben elkezd vetkőzni, felvillan a dió mez, Bogár megfordul és leküldi a pályáról 😂😂😂😂😂😂😂
- JC6
Pereljük az MLSZ-t? 😊
NB2
Nem értem.
Őszentsége Sobri Jóska
Te sem örülnél, ha a családod ellensége vágná fel a szülinapi tortádat.
Dzsokijuing
Ha árulom a lehetőséget, -ráadásul nem is milliókért-, akkor ez benne van.
Vagy egzaktul leszabályozom, hogy ki veheti meg, milyen öltözékben végezheti, stb.
Utólag, ha már kifizette, akkor nem túl fair variálni.
Őszentsége Sobri Jóska
Ő is tudta, hogy nem engedik neki elvégezni.
Drága poén volt, de az unokáknak is mesélni fogja.
Dzsokijuing
A kezdőrúgásértékesítés feltételeinek kell egzaktnak lenniük.
Ha pl. az unokaöcsémnek veszek egy kezdőrúgást a városban ahol él, mondjuk Nyíregyházán, és a kissrác mondjuk Real, Liverpool vagy Fradi drukker, a helyi foci annyira nem érdekli, hogy legyen meze, de maga a foci meg nagyon, akkor ennek örülni fog. És ha nem tiltja a szerződés/felhasználási feltétel, akkor miért ne mehetne be a kedvence, mondjuk Ronaldo reálos, Szoboszlai poolos vagy Varga fradis mezében? Kifizettem, nem volt tiltás alatt, szóval továbbra se érzem.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem kezd Jova!(Sérült hivatalosan)
Poloska vagyok.