Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya
És kiderült, hogy az RTL-nek 7 alámondója és sávja van, így 7 meccset fog adni szerdán, a maradék 11 meg streamkeresés.
Bár ha lesz valahol Redzone szerű adás, az nagyon jó lenne.
zacknorb
azokat nem angolul adják az rtl+-on?
meg 2-t kap a sport tv is, nem?

sport1: Ligaszakasz, 8. forduló PSV - Liverpool/Man. City - FC Bruges
sport2: Ligaszakasz, 8. forduló Barcelona - Atalanta
Negritis, a vajda

A 8. forduló menetrendje
Minden meccsnapon egy mérkőzést élő stúdióbeszélgetéssel vezetünk fel, ezt az 1-es élő csatornán találod.

Kommentátorok:

Brest-Real Madrid: Gundel Takács Gábor
Barcelona-Atalanta: Haraszti Ádám
PSV Eindhoven-Liverpool: Nagy Viktor
Bayern München-Slovan Bratislava: Szarka András
Manchester City-Club Brugge: Somos Zoltán
Juventus-Benfica: Szathmári Attila
Girona-Arsenal: Dani Bálint

Ez jött ma a hírlevélben

felvételről lesz az Inter meg a PSG meccse elérhető, ez van a promovideóban is

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 106 — The Mathematician
És kiderült, hogy az RTL-nek 7 alámondója és sávja van, így 7 meccset fog adni szerdán, a maradék 11 meg streamkeresés.
zacknorb
azokat nem angolul adják az rtl+-on?
meg 2-t kap a sport tv is, nem?

sport1: Ligaszakasz, 8. forduló PSV - Liverpool/Man. City - FC Bruges
sport2: Ligaszakasz, 8. forduló Barcelona - Atalanta

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Conceiçao miért akart nekimenni a saját játékosának tegnapi Milan-Parma után?
Mikey
Mindenki hallgat a sziturol. De kezdett a meccsen, es amikor lecsereltek, nagyon hisztizett, szet is rugott egy reklamtablat, meg belerugott egy palackba, ami a palyara is repult. Ugyhogy gondolom, beszolt valamit a lefujas utan Concenciaonak, akit meg nem kell felteni.

A hatterben meg valoszinuleg eleg sok minden huzodik meg arrol az oldalrol, hogy Calabria osszessegeben hulye: o volt ugye a cseka, de egy kalap fos jo ideje, ezert elvettek tole a karszalagot, aztan kikerult a kezdobol is, most pedig Walkert hoztak a helyere, amire allitolag ujfent beragott. Plusz, lejar a szerzodese, a targyalasok meg honapokkal ezelott elakadtak, hiaba kerult sajat nevelesu jatekoskent a felnottcsapatba, meg jatszott egesz eleteben a Milanban.

Valahol megertem, hogy felgyult benne a harag, de ami teny, hogy also hangon ket eve jobbara irto gyenge, havonta atlagosan egy korrekt meccse van, amugy folyamatosan lefele log ki a csapatbol. Igazabol o semmit se tud, csak futni, vedekezni viszont nagyon nem. Semmifele technikai erzeke sincs a jatekhoz, ot az nem cselezi ki, aki nem akarja.
Stez
Szóval akkor itt inkább a játékos a hibás. Nem láttam még olyat, hogy egy edző a saját játékosának akarjon menni, így eléggé meglepett, mikor reggel láttam.
Mikey
Hat mivel nem tudni, pontosan mi tortent, igazabol azt sem tudhatjuk, ki a hibas, de az elmult honapok tortenesei alapjan inkabb az a tipp, hogy Calabrianal gurult el a gyogyszer. Foleg, hogy nem Concenciaonal kerult ki a kezdobol, hanem mar joval elotte, Concenciao meg egy csak egy honapja az edzoje.

Megjegyzem, azert egy edzotol sem feltetlen fest jo kepet, hogy leaderkent ennyire nem tudja magat kontrollalni, de epp emiatt is lennek kivancsi en is, hogy ki es mit szolt oda a masiknak, hogy azzal ilyen cirkuszt gerjesztett.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott
amugy nem tudom, hogy volt-e itt tema, de elvileg Davies nagyon kozel all a hosszabbitashoz Munchenben 2030ig. szamomra eleg meglepo ez, nem hittem volna, hogy marad. foleg, hogy az idei szezonja nem is rossz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 376
Mikey
Mindenki hallgat a sziturol. De kezdett a meccsen, es amikor lecsereltek, nagyon hisztizett, szet is rugott egy reklamtablat, meg belerugott egy palackba, ami a palyara is repult. Ugyhogy gondolom, beszolt valamit a lefujas utan Concenciaonak, akit meg nem kell felteni.

A hatterben meg valoszinuleg eleg sok minden huzodik meg arrol az oldalrol, hogy Calabria osszessegeben hulye: o volt ugye a cseka, de egy kalap fos jo ideje, ezert elvettek tole a karszalagot, aztan kikerult a kezdobol is, most pedig Walkert hoztak a helyere, amire allitolag ujfent beragott. Plusz, lejar a szerzodese, a targyalasok meg honapokkal ezelott elakadtak, hiaba kerult sajat nevelesu jatekoskent a felnottcsapatba, meg jatszott egesz eleteben a Milanban.

Valahol megertem, hogy felgyult benne a harag, de ami teny, hogy also hangon ket eve jobbara irto gyenge, havonta atlagosan egy korrekt meccse van, amugy folyamatosan lefele log ki a csapatbol. Igazabol o semmit se tud, csak futni, vedekezni viszont nagyon nem. Semmifele technikai erzeke sincs a jatekhoz, ot az nem cselezi ki, aki nem akarja.
Stez
Szóval akkor itt inkább a játékos a hibás. Nem láttam még olyat, hogy egy edző a saját játékosának akarjon menni, így eléggé meglepett, mikor reggel láttam.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Mikey

több mint 1 éve

több mint 1 éve
1 éve:

zacknorb
Elég nagy hullámvasút volt ez az elmúlt egy év emocionálisan. Szerencsére jól összerakta azt a csapatot, amit átadott.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!

zacknorb
Kemény védelme van a Getafenek.

több mint 1 éve
Jesszus de gyenge meccs volt ez a Manchester-Fulham,lényeg a három pont már ennek örülni kell😂
manuszka86

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Jesszus de gyenge meccs volt ez a Manchester-Fulham,lényeg a három pont már ennek örülni kell😂

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Barca 15 perc után 3-0…na jó ez csak a Valencia, de azért ez így is kemény.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....
Tony Adams
Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
dande2
Pedig első meccs alapján tökéletes lenne a spursnek. Kineveltuk Robbiet is 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
1 éve:

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nyert a Laci!
Ezzel ellépett a kieső zónából!!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Szalait becserélte ma a Sdandard Liege a meccs végén.✌️
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Úgy sejtem fog még a Felcsút a Hoffenheimből csatárt igazolni...😀
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 168
 youtu.be/ULIvYRmr7Y0

Itt egy dal amit Szobóról énekelnek az angol szurkerek a kocsmában.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....
Tony Adams
Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Edzőbuktatás
- JC6
Ez a fasz lehozta az egyetlen játékost akiben tényleg ott volt a gól? Nem az a kérdés kibasszák e, hanem mikor már végre.
Azért az elmúlt 10 évben már láttunk pár szánalmas Spurs-t, de ez mindegyiknek az alja. A másik oldalon meg olyan jatékosok, akik ide nem kellettek jogosan és most meg simán nyernek, mert hazai helyzet sincs.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Edzőbuktatás
több mint 1 éve
Esse nem tökölt.😁

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve