NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
40
13
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem a 70. perc környékére elfárad a Fradi.A Spurs folyamatosan próbálja gyorsítani a labdakihozást, hogy minél kevesebb idejük legyen pihenni.
több mint 1 éve
Saldanha ha nem lott volna eddig ennyi golt mar futyulnek mint Mmaeet.Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
Klaci79
Labdaval zseni a pali, mezonyben viszont egy nulla. Hisztizik ha nem kap passzt, teatralisan csapkod. Tipik toxikus brazil.
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
Hát igen...ez az elit az nb1-ben...de nem is kell több, mert így is kurva sokba kerülSaldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez keményÉs még így is oktatja az NB1-et
Klaci79
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
zacknorb
több mint 1 éve
Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez keményÉs még így is oktatja az NB1-et
Klaci79
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Èn se lepődöm meg, puszta megállapítás 😊 mondjuk most láttam a gólt, na az kabarè🤪Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
Klaci79
több mint 1 éve
Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
több mint 1 éve
Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏
több mint 1 éve
Ez egy zsidó összeesküvés
több mint 1 éve
Sarr a helyzet
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lesvótakrvaanyádat ez is akkó b+, mondja mellettem a szurkoló
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Védő világát se tudja, komoly 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
hát ehhez a meccshez eddig nem sok köze volt a Spursnek, de így is jó
több mint 1 éve
Mocskos csaló geci uefa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
ha a hatvanadikban nem vezetunk harommal zero eselyunk lesz a pontszerzesre.
több mint 1 éve
basszuk már be, behalok
több mint 1 éve
Mit megy a Fagyi teeeee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A merevített kép alapján nem volt les
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Lol csalni kell a Spursnek a Fagyi ellen 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Buzi VAR, ne merészelj csalni!