NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább egy találtunk gólt 🤪
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 952
A csirkék majdnem megégtek a budapesti katlanban - írná az Origo, ha színvonalas lenne.
több mint 1 éve
Így már szopás a 2,5 gól 😕
ozibozi
Over még jöhet
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 284
Így már szopás a 2,5 gól 😕
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 357 — Packers Suicide Squad
Szép gól nem volt les? 😀
Gergőbácsi
Nem, tiszta gól
bobi0092
Nyilván, csak poénnak szántam

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 549
Szép gól nem volt les? 😀
Gergőbácsi
Nem, tiszta gól
több mint 1 éve
TAKE IT OUT, CLOWN!
több mint 1 éve
Szép gól nem volt les? 😀

Szerkesztette: Gergőbácsi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 373 — The Mathematician
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
Klaci79
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fsoccer.png
RFS 2-2 Galatasaray (Oct 3, 2024) Lineups - ESPN
Starting lineups for the Rigas Futbola Skola vs. Galatasaray Uefa Europa League game from October 3, 2024 on ESPN.

itt nézve 3 van a pályán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 926 — Kinek mit intézett a kormánya
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
Klaci79
Fradihoz hasonló az arány (2 a kezdőben 6 a padon)
És az egyik gólt is lett szerezte

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
Klaci79
2 volt a kezdoben, most három a pályán

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 727
több mint 1 éve
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről
Heisman nádor
jaj...még mindig reménykedsz 😀
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEM

Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.

Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Nem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.

Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Gyurcsány?
Willie Parker
Mókamiki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 140 — "Montoya por favor!"
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nagyon elfogy a tudomány a 16oshoz érve...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEM

Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.

Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Nem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.

Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Gyurcsány?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 373 — The Mathematician
bazz ott volt a fölény, lehetett volna helyzet
de szar az átforgatás, szar az átvétel
elpattan a labda, lassú a gondolkozás és pontatlan a passz

más szint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azon vívódom, jó lenne-e a Fradinak ilyen szobafestő mintás 2-3. mez

több mint 1 éve
Thx Werner, nem gúnyolódásból
Gergőbácsi
elképesztő ez a pali, hogy még mindig ilyen szinten fizeti egy csapat és nem Bundesliga 2-ben van
több mint 1 éve
Thx Werner, nem gúnyolódásból

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Gurigázd el a szögletet, te okos.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szöglet
Heisman nádor
Olvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre
Gergőbácsi
Asszem ilyen egykét tized százalékot tud is növelni a sikerességen.
Bár a legtöbbet még mindig a kisszöglet emeli.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szöglet
Heisman nádor
Olvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre

több mint 1 éve