Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
?Khusanov bekezdJól mutatkoznak az új igazolások 😀 City rámegy keményen az 'extra' piacokra. Üzbég meg Egyiptomi... lehet nekik nem szóltak, hogy utóbbiból azért van még egy tronoló király
Heisman nádor
alatriste
Elneny már pár éve elment
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Vagy ők már tudják, hogy elmegy, és olyanok, mint Vitya, hogy nekik igazuk lesz a legjobb egyiptomival?Khusanov bekezdJól mutatkoznak az új igazolások 😀 City rámegy keményen az 'extra' piacokra. Üzbég meg Egyiptomi... lehet nekik nem szóltak, hogy utóbbiból azért van még egy tronoló király
Heisman nádor
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Khusanov bekezdJól mutatkoznak az új igazolások 😀 City rámegy keményen az 'extra' piacokra. Üzbég meg Egyiptomi... lehet nekik nem szóltak, hogy utóbbiból azért van még egy tronoló király
Heisman nádor

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Khusanov bekezd
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Likeot? XDLöfli egy jobb klikket ide gyorsan.Khusanov és Marmoush egyből kezd a CitybenMar Mousht? Ez gyors volt.
zacknorb
iktriad
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli egy jobb klikket ide gyorsan.Khusanov és Marmoush egyből kezd a CitybenMar Mousht? Ez gyors volt.
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
Ha ez nem piros Encisónak, akkor semmi.na és ki adta a gólpasszt? naugye
Sárga... aha jó.
Mikey
több mint 1 éve
Ezt nem tudom, nekem ez az első emlékem róla, nos elég maradandóra sikerült. Sajnos nem pozitív értelemben.Ha ez nem piros Encisónak, akkor semmi.Ő is hova esett vissza. 1 éve még a kövi nagy Brighton eladásként vizionálták, oszt tolt egy Buendiát.
Sárga... aha jó.
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Khusanov és Marmoush egyből kezd a CitybenMar Mousht? Ez gyors volt.
zacknorb
több mint 1 éve
5Akkor a hipotézisem cáfolva. És 4-et szereztek már? Mert már 4-0 😊Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
zacknorb
shagi0206
több mint 1 éve
Ha ez nem piros Encisónak, akkor semmi.Ő is hova esett vissza. 1 éve még a kövi nagy Brighton eladásként vizionálták, oszt tolt egy Buendiát.
Sárga... aha jó.
Mikey
több mint 1 éve
Akkor a hipotézisem cáfolva. És 4-et szereztek már? Mert már 4-0 😊Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
zacknorb
több mint 1 éve
Erre mehetne piros..
több mint 1 éve
PL twitter oldala azt írta hogy violent conduct. Szóval ez így 3, hacsak ugye appeal nincs.Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.nem, maximum két meccs lesz, de inkább egy
Heisman nádor
slowmotion
több mint 1 éve
Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.nem, maximum két meccs lesz, de inkább egy
Heisman nádor
több mint 1 éve
Na még egy Elliott gólt a végére, légyszi! Na meg Danns is bejöhetne!
több mint 1 éve
Kiegyenlítődött a létszám, egyből vezet is az Arsenal.
több mint 1 éve
Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
"Azt nem lehet mondani, hogy brutálisan focizik az Ipswich" - szerintem focizni sehogy nem fociznak, fent vannak a pályán, mint statiszták.
több mint 1 éve
Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.
több mint 1 éve
Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha még 2-0 lenne, akkor talán. 😀Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Annyira jó látni, hogy Gakpo termeli a gólokat az utóbbi hetekben. Szépen rácáfol a kétkedőkre.