Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
wrexham
200
Amúgy ha semleges lennék nagyon adnám a mai játéknapot.Ennek szerintem semmi köze az új rendszernek. Volt pár meglepetés és ennyi. Vagy te mire alapozod ezt?
Ez az az agyfasz, amit új BL címszóval ígért Ceferin
zacknorb
több mint 1 éve
És megint Durán!És Martínez is miket védett a végén. Up the Villa!
Heisman nádor
több mint 1 éve
wrexham
200
Vili bmeg
több mint 1 éve
Amúgy ha semleges lennék nagyon adnám a mai játéknapot.Ez az az agyfasz, amit új BL címszóval ígért Ceferin
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért szép próbálkozás volt... 😊1. Dénes, nem DánielLehet, mert ma csak sz0pn@k.nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
2. A múlt heti meccs ismétlését nézed...
😀
Bálesz
több mint 1 éve
azért a Lipcsének meg vannak a helyzetei
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem sok köze volt a gólokhoz, egyik se volt védhető. Orbán baromi jól játszott az első gólig. Azt talán rá lehet verni, de ott is jól érkezett Vlahovics egy tökéletes labdára.Aztakurva de jó meccs ez a Lipcse-Juve. Conceição nem ki gólt rúgott.az első juve gólt nem láttam
andree
de a 2. és 3. azért nem a kapuson múlt sztem
a 3. talán védhető lett volna de
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
BL ugye már nincs, gondolom az egyéb sportok is elfogytak így este 10-11-re. Szegény ember vízzel főz. 😀bazz most nézem hogy az M4 berakta az ismétlést mostanra 😀1. Dénes, nem DánielLehet, mert ma csak sz0pn@k.nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
😀
Bálesz
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
bazz most nézem hogy az M4 berakta az ismétlést mostanra 😀1. Dénes, nem DánielLehet, mert ma csak sz0pn@k.nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
😀
Bálesz
több mint 1 éve
A mai játéknap valami egészen agyfasz, vagy boomer szöveggel totógyilkos.épp azt nézem én is hogy Aston Villa, Lille, Benfica viszi a mixeket jelenleg
zacknorb
több mint 1 éve
1. Dénes, nem DánielLehet, mert ma csak sz0pn@k.nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
😀

több mint 1 éve
A mai játéknap valami egészen agyfasz, vagy boomer szöveggel totógyilkos.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az első se Gulácsié voltAztakurva de jó meccs ez a Lipcse-Juve. Conceição nem ki gólt rúgott.az első juve gólt nem láttam
andree
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Aztakurva de jó meccs ez a Lipcse-Juve. Conceição nem ki gólt rúgott.az első juve gólt nem láttam
andree
több mint 1 éve
Nocsak 😊
több mint 1 éve
ohDominiknak ma se lesz ast/goalDehogynem, OPTA megadta neki az assistot Salah góljánál.
Negritis, a vajda
shawnka
több mint 1 éve
Dominiknak ma se lesz ast/goalDehogynem, OPTA megadta neki az assistot Salah góljánál.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
aztakurva ancelotti, ezt a nyuggerfocit baszki, az ellenfél több mint 10 kilométerrel többet futott, az olyan mintha emberhátrányban játszottunk volna végig. Gratulálok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Dominiknak ma se lesz ast/goalDede a Salah gólért ő kapta az assitot :d
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lehet, mert ma csak sz0pn@k.nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Dominiknak ma se lesz ast/goal
több mint 1 éve
wrexham
200
Realnál túl sok Atleti meccset elemeztek múlt héten
több mint 1 éve
a tölgyfából biztos vagyok benne, hogy az első forduló a téma...nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
És megint Durán!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz