Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Legalább akarnák eladni Kubatovék, hogy legyen értelme ennek az egésznek.az EBre nem ugy ment, hogy igazan lett volna talaja annak, hogy megkerdojelezzek a helyet a valogatott elen.Ez már vicc.vagy a Dibusz kezdo kapussa tetele mutatta meg a tobbieknek, hogy hat megsem a Mister kezeben van a kezdo osszeallitasa, es sokkal tobbet szamit a politikanak, hogy ki az, aki otthon jatszik es joban van a NERrel.Hát, Gula elindított egy olyan szintű lavinát, hogy most már mernek nemet mondani (persze kamu serulessel) mások is a valogatottsagra, mert fontosabb a munkaadójuk. Csak hát itt elvi kérdések vannak…koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
YoungZeeZeeSérülés miatt kénytelen változtatni Marco Rossi! 🔁🇭🇺Plusz még ez is
Kerkez Milosra és Horváth Krisztoferre nem számíthat a kapitány, helyükre Schön Szabolcs és Dárdai Palkó érkezik.
Akkor kapunk Nagy Joet szarásig.
Mondjuk bosnyákok ellen nem is baj annyira, hollandok ellen lehet neccesebb.
zacknorb
Nego Loic sem csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez sérülés miatt. Helyére Gera Dánielt, a DVTK
játékosát hívta meg Marco Rossi szövetségi kapitány.
zacknorb
Toca
YoungZeeZee
- JC6
csebi
Kubatov elintézi, hogy a dodóliga meccseken Dibusz védjen, de az EB-n nem tudta? Ahol a selejtezők után akár legitim döntés is lehetett volna, hogy ő kezdjen? Elnök úr nagyon amatőr!
csipkelli
utana mar nem vagyok biztos ebben.
selejtezok utan miert is lett volna legitim dontes? Gulacsi tovabbra is egy top bajnoksag top csapatanak a kezdo kapusa volt tavasszal az EB elott. mikozben Dibusz inkabb azt szamolgatta, hogy Franciaorszagban mennyibe kerul a bevasarlas a carefourban.
csebi
több mint 1 éve
az EBre nem ugy ment, hogy igazan lett volna talaja annak, hogy megkerdojelezzek a helyet a valogatott elen.Ez már vicc.vagy a Dibusz kezdo kapussa tetele mutatta meg a tobbieknek, hogy hat megsem a Mister kezeben van a kezdo osszeallitasa, es sokkal tobbet szamit a politikanak, hogy ki az, aki otthon jatszik es joban van a NERrel.Hát, Gula elindított egy olyan szintű lavinát, hogy most már mernek nemet mondani (persze kamu serulessel) mások is a valogatottsagra, mert fontosabb a munkaadójuk. Csak hát itt elvi kérdések vannak…koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
Kerkez Milosra és Horváth Krisztoferre nem számíthat a kapitány, helyükre Schön Szabolcs és Dárdai Palkó érkezik.
zacknorb
Nego Loic sem csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez sérülés miatt. Helyére Gera Dánielt, a DVTK
zacknorb
Toca
YoungZeeZee
- JC6
csebi
Kubatov elintézi, hogy a dodóliga meccseken Dibusz védjen, de az EB-n nem tudta? Ahol a selejtezők után akár legitim döntés is lehetett volna, hogy ő kezdjen? Elnök úr nagyon amatőr!
csipkelli
utana mar nem vagyok biztos ebben.
selejtezok utan miert is lett volna legitim dontes? Gulacsi tovabbra is egy top bajnoksag top csapatanak a kezdo kapusa volt tavasszal az EB elott. mikozben Dibusz inkabb azt szamolgatta, hogy Franciaorszagban mennyibe kerul a bevasarlas a carefourban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Meglepően korrekt kapus körképA végén leírja hogy mennyire jó helyzetben van a magyar válogatott kapusokat tekintve. Nem veszi észre, pedig le is írta, hogy top bajnokságban egy db kezdő kapusunk van, aki már közeledik a visszavonulashoz. Hegyiből és Yakoból is lehet még helikopter, de a többiek, akikről ír és külföldön jatszanak 24+ évesen már nem igazán fognak nagy karriert befutni, egyszerűen azért, mert már túl idősek ahhoz, hogy egy ilyen bizalmi poszthoz felépítsék őket utánpótlás/ B csapatokban.
www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/10/gulacsi-peter-visszalepett-a-magyar-szurkolok-veszekednek
Mondjuk nem is Mer Origo írta
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez már vicc.vagy a Dibusz kezdo kapussa tetele mutatta meg a tobbieknek, hogy hat megsem a Mister kezeben van a kezdo osszeallitasa, es sokkal tobbet szamit a politikanak, hogy ki az, aki otthon jatszik es joban van a NERrel.Hát, Gula elindított egy olyan szintű lavinát, hogy most már mernek nemet mondani (persze kamu serulessel) mások is a valogatottsagra, mert fontosabb a munkaadójuk. Csak hát itt elvi kérdések vannak…koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
zacknorb
zacknorb
Toca
YoungZeeZee
- JC6
csebi
több mint 1 éve
vagy a Dibusz kezdo kapussa tetele mutatta meg a tobbieknek, hogy hat megsem a Mister kezeben van a kezdo osszeallitasa, es sokkal tobbet szamit a politikanak, hogy ki az, aki otthon jatszik es joban van a NERrel.Hát, Gula elindított egy olyan szintű lavinát, hogy most már mernek nemet mondani (persze kamu serulessel) mások is a valogatottsagra, mert fontosabb a munkaadójuk. Csak hát itt elvi kérdések vannak…koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
zacknorb
zacknorb
Toca
YoungZeeZee
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát, Gula elindított egy olyan szintű lavinát, hogy most már mernek nemet mondani (persze kamu serulessel) mások is a valogatottsagra, mert fontosabb a munkaadójuk. Csak hát itt elvi kérdések vannak…koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
zacknorb
zacknorb
Toca
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Meglepően korrekt kapus körképwww.origo.hu/sport/sport-futball/2024/10/gulacsi-peter-visszalepett-a-magyar-szurkolok-veszekednek
Mondjuk nem is Mer Origo írta
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
RIP Johan Neeskens...Johnny Rep meg múlt héten szívrohamot kapott, az intenzíven van...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
oriasi"Megtartották a válságmegbeszélést a Vasasnál, Pintér Attila marad a vezetőedző – NS-infó"
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
koszi, nem arra ertettem h mirol gondol, mert olvastam h sok a serult, szte vmi osszeeskuves?Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
zacknorb
zacknorb
Toca
több mint 1 éve
Na vegre rendes csapatokból is hívnak be embert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
zacknorb
zacknorb
több mint 1 éve
Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
YoungZeeZee
Sérülés miatt kénytelen változtatni Marco Rossi! 🔁🇭🇺Plusz még ez is
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Verik a gulávert.Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…Mindenkit fradista kommentelők rúgtak le.
- JC6
csipkelli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…mire gondolsz?
- JC6
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…Mindenkit fradista kommentelők rúgtak le.
- JC6
több mint 1 éve
Érdekes ez a hirtelen jött sok sérült a válogatottban…
több mint 1 éve
Mondjuk a Misleny legalább egy értelmes projektAzért ez elég szomorú...Azt hittem ez a tabella teteje, de aztán megnéztem, hogy kik most a legfőbb esélyesek a feljutásra... A Barcika a 2020-ban átadott VADIÚJ, hazai szektorban 770 fő néző befogadására alkalmas stadionjával remek lenne még a Kozármisleny mellett
warr_b
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ez elég szomorú...Azt hittem ez a tabella teteje, de aztán megnéztem, hogy kik most a legfőbb esélyesek a feljutásra... A Barcika a 2020-ban átadott VADIÚJ, hazai szektorban 770 fő néző befogadására alkalmas stadionjával remek lenne még a Kozármisleny mellett
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azért ez elég szomorú...

több mint 1 éve
Sérülés miatt kénytelen változtatni Marco Rossi! 🔁🇭🇺Kerkez Milosra és Horváth Krisztoferre nem számíthat a kapitány, helyükre Schön Szabolcs és Dárdai Palkó érkezik.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pintér Attila: – Le kell ülnöm átbeszélni a helyzetünket Nagy Miklóssal. Amíg ellenfelünk három lövésből két gólt szerez, mi pedig nem tudjuk értékesíteni a ziccereinket, addig nincs miről beszélni…LOL bazmeg.

több mint 1 éve
kérdezd csak meg @davemayer-t. ő nagy hajnal tomi fun, gondolom ugyanazért mint a kgb-s fradi vezér. de a fradi pl simán megtudna már élni a piacról ha akarna... ez az egyik erős érv. (lol). meg nagyon jól scoutol (rofl)azt tudni h Hajnalt mi tartja a pozijában? ilyen kókler munkára bárki képes...nevet nem hallottam, de ha ez igy marad holnap az is kiderul😃Dárdai?Fradika megint idegből pörgeti a szopórollert. Lassan érdemes lehet fogadni az edzőváltásra.Ha igazak a pletykak akkor Hajnal ma mar targyalt egy lehetseges jelolttel Nemetorszagban.
bergerdani
Kenny
vpi
Kenny
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Nem. Fradi megteheti, szarásig vannak..Ugye csak trollkodszFradika megint idegből pörgeti a szopórollert. Lassan érdemes lehet fogadni az edzőváltásra.Ha igazak a pletykak akkor Hajnal ma mar targyalt egy lehetseges jelolttel Nemetorszagban.
bergerdani
Kenny
csebi
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
oriasi lenne. 1 ev alatt kb 4 edzo 😀 ,de 2 ev alatt kb 5?Ugye csak trollkodszFradika megint idegből pörgeti a szopórollert. Lassan érdemes lehet fogadni az edzőváltásra.Ha igazak a pletykak akkor Hajnal ma mar targyalt egy lehetseges jelolttel Nemetorszagban.
bergerdani
Kenny
csebi
több mint 1 éve
há de a meccs 0-2 voltNo akkor helyben vagyunk same old Spurs....😏😔Legalabb most mar Postecoglou is tudja, hogy a 2-0 a legveszelyesebb eredmeny.
dande2
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!