Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
en is ugy gondolom, hogy Kovac egy olyan csapathoz nem valo, amely top bajnoksagban bajnok aspirans akar lenni. egy kozepcsapat kozep statuszat meg tudja erositeni, es akar nemzetkozi kupat ero helyre is el tud menni, ha osszeall minden, de az igazan felso polcos sztarokhoz o nem eleg, hogy kihozza beloluk a legtobbet. nem is feltetlenul taktika szintjen (bar ott is voltak nagyon komoly hianyossagai a BMnel) hanem a motivacios, jatekosokkal valo kapcsolattartas szintjen leginkabb.Nico Kovac az új edző DortmundbanHat sokkal beljebb vele se lesznek.
csebi
Amúgy arra leszek kiváncsi, h Rose irányába mikor fogy el a türelem. Tegnap is amit műveltek… értem en, h tér nélküli, de azért kikapni a Graz-tol. Ha nem helyi lenne már rég kibasztak volna szerintem.
rob3r7o
Rose: hat lehet varnak vkire? nem tudom. nagyot szolna, ha vhogy Low Zsoltit kineveznek hazon belul (azt a move-t nem is ertem, hogy minek ment oda. penz miatt biztos nem, mert a BM meg fizeti neki a havi betevot, es nala kisebb masodedzok is kaptak mar padot).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ebbe még felesleges bármit is látni, még nem csak a playoff-kör résztvevői vagylagosak, hanem a nyolcaddöntőkéi is.Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.
BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
Heisman nádor
A Liverpool kerülhet alulra is meg felülre is, és a Barcelona kivételével bárkit is sorsolhatnak az ágára.
Persze ha valaki nyerni akar, akkor töl mindegy, ki kerül az útjába, azt meg kell verni - ha nem éppen egy nagyon erős csapatot, akkor viszont egy olyat, aki egy erősebb csapatot búcsúztatott.
több mint 1 éve
Nico Kovac az új edző DortmundbanHat sokkal beljebb vele se lesznek.
csebi
Amúgy arra leszek kiváncsi, h Rose irányába mikor fogy el a türelem. Tegnap is amit műveltek… értem en, h tér nélküli, de azért kikapni a Graz-tol. Ha nem helyi lenne már rég kibasztak volna szerintem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Szobo megint nem postolt instára a meccs napjan. Lehet tényleg csak akkor postol a meccsről ha kezd 😅
több mint 1 éve
Nico Kovac az új edző Dortmundban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ágival mi a baj?😀😀Arról az ágról az elődöntőig csak az Atalantával nem játszanék. De március messze van. Meg a vámpírral...unpopular opinion: Az Arsenal ága jobb, mint a PooléFeladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.
BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arról az ágról az elődöntőig csak az Atalantával nem játszanék. De március messze van. Meg a vámpírral...unpopular opinion: Az Arsenal ága jobb, mint a PooléFeladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
alatriste
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
City szempontból ez azt jelenti, h vagy München vagy Reál? az kemény 😀 örülünk vincent

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Pool-Barca csak a döntőben lehetEz friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo
De akkor ezek szerint a pool-barce lehet negyeddöntő? hogy? 1-2 kiemeltként?
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem, mivel / jel van, mindenképpen másik ágon les a két csapatEz friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
ja sorry faszul nztem 😀 barca-pool max döntő lehet ok ok megvanEz friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo
alatriste

Liverpool Fc
több mint 1 éve
unpopular opinion: Az Arsenal ága jobb, mint a PooléFeladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
alatriste
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
alatriste
több mint 1 éve
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.City meg Real elődöntőig nem jöhet
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezzel a fos játékkal megérdemelnénk a cityt, oszt viszlát, lehetne is a la ligára koncentrálni. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Legjobb 16 jól néz ki, de a negyeddöntőre mindenkinek fell kell épülnie mert az komoly meccs lesz
több mint 1 éve
Ó de kár 😀 remélem a city-reál összekerül valahogy - legalább 1 essen ki hamarEz a sorsolás mikor lesz?Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ez a sorsolás mikor lesz?Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jah, hogy Bayern szemszögből mondta, jah értem.A Bayern és a Real szemszögébőlAkkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊Hogy jött ez a City vs Celtic?
csebi
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
A Bayern és a Real szemszögébőlAkkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊Hogy jött ez a City vs Celtic?
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a sorsolás mikor lesz? Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések

Liverpool Fc