Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?
több mint 1 éve
Én megadtam neki a lesgólokat, úgy izgalmasabb volt.A nem leseit ha berúgná se lenne rossz!Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.Lehet el kene küldeni egy les szabály gyorstalpalora. Hátha utána jobban menne.
Toca
rob3r7o
Toca
több mint 1 éve
Minden posztra megvan az embere és német precizitással rendbetette a csapatot.....… mondjuk szezon előtt a 2 Marc a Barca B-ből nem így nézett ki hatosban…
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Perez remélem elkattan és szétrúg a sok agyatlan gyökér között az öltözőben. Kellett neki elengedni a csak fehér sztárt szabályt 🙂
több mint 1 éve
Csak ne Inzagihoz menjen 😊Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.Lehet el kene küldeni egy les szabály gyorstalpalora. Hátha utána jobban menne.
Toca
rob3r7o
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A nem leseit ha berúgná se lenne rossz!Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.Lehet el kene küldeni egy les szabály gyorstalpalora. Hátha utána jobban menne.
Toca
rob3r7o
több mint 1 éve
ezeknek a 17 éveseknek kb. 20/20-szor sikerült a lescsapda, mendynek 1/0, vaszkezről is jött a gól a végén, vini nem passzolt senkinek, mbappe elkúrt mindent, camavingán kívül ismételten lószar volt ma mindenki. Ezt leszámítva Flick leszopatta ma rendesen Ancelottit, elmehetett volna a csúcson nyugdíjba mint Kroos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most írtad le nagyjából....az utóbbi időben ez az első siker élmény a Barcának a klasszikuson....Hat ha ettől jobb napod lesz akkor ez egy full ki-ki meccs volt, csak peche volt a Realnak. 😊Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
Nekem aztán mindegy.
rob3r7o
Várható volt ,hogy előbb utóbb beleszaladt a késbe a Real a Barca ellen....
Flick>>>>>>>>>>Ancelotti
Draft

több mint 1 éve
Nagyjából így is volt, de nem nevezném ezt pechnek. A Barcelona kihasználta a helyzeteit (igazából a legnagyobbat meg pont nem), a Real meg nem, mivel a foci gólra megy, így sima lett az eredmény, de a játék képe egyáltalán nem erre utalt. 😊Hat ha ettől jobb napod lesz akkor ez egy full ki-ki meccs volt, csak peche volt a Realnak. 😊Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
Nekem aztán mindegy.
rob3r7o
több mint 1 éve
Majdnem meglett csak kicsin múlott! 😂
több mint 1 éve
Fú mi megy majd a fórumokon az "értelmes" emberek között....Na, olyan helyekre nem is kell menni 😀 Még olvasni se, nem hogy beszállni. Eltelt "pár" év, mire leszoktam róla 😊
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.Lehet el kene küldeni egy les szabály gyorstalpalora. Hátha utána jobban menne.
Toca
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.
több mint 1 éve
Gavi a Barca Viniciusa.....na őt eladnám a francba....
több mint 1 éve
Fú mi megy majd a fórumokon az "értelmes" emberek között....
Draft

több mint 1 éve
Szoros meccs volt.
több mint 1 éve
Hat ha ettől jobb napod lesz akkor ez egy full ki-ki meccs volt, csak peche volt a Realnak. 😊Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
Nekem aztán mindegy.
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
2-0 a legveszélyesebb eredmény.Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
2x2-0 az 4-0 az a duplán legveszélyesebb!
több mint 1 éve
Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb
rob3r7o
több mint 1 éve
Á nem szabad, még a végén valamelyik betalál 😀Güler ilyenkor se jöhet? Vagy sérült?Majd a 90+5ben. Ahogy Endrick is.
shagi0206
rob3r7o
több mint 1 éve
Ez egy jo trigger lehet Madridnak jauar februarban amikor majd igazan szamit.
több mint 1 éve
Ennyit számít De Jong, egyébként, már a jelenlète ad egy stabilitást a kp-n. Szerintem.
több mint 1 éve
Ja...szarrá aláznak, faszaJókor jön ez. Remélem veszünk télen még 1-2 csatárt! 😀
eaglesmcnabb
Toca
Draft

több mint 1 éve
Gondolom arra utalt szaba, hogy örömében.Sírjon csak a szád, FarkasSírjon?
szaba
Toca
több mint 1 éve
szarrá aláznak, faszaDe meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
eaglesmcnabb