NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
Soccer
EXCLUSIVE: Man City launch unprecedented legal action against Premier League. Has sparked civil war among clubs with hearing due to start on June 10. City describing PL financial rules as ‘tyranny of the majority’. Full story here on @TimesSporthttps://t.co/l4VRp7GiV3
— Matt Lawton (@Lawton_Times) June 4, 2024
EXCLUSIVE: Man City’s Premier League legal action puts £900m EFL deal at risk. Clubs reluctant to sign off until they know the outcome of City’s claim. https://t.co/3bpc4EGAuZ
— Matt Lawton (@Lawton_Times) June 5, 2024
www.thetimes.com/article/888c0f3a-5e04-48ee-96bb-a014ee1ce733
Szerkesztette: Sixo
Ilicic is back with a very Ilicic-type goal 🫶🏼 🇸🇮 pic.twitter.com/msbHc2ao4d
— Uncle Sharma 🎙️ ⭐️⭐️ (@RSharmzz) June 4, 2024
Tudort kirúgta a Lazio, hogy mehessen a fagyiba.2 hete kb
ozibozi
Tudort kirúgta a Lazio, hogy mehessen a fagyiba.jövő héten lesz edzőnk.
ozibozi
Én annak fogok már örülni, hogy szerzünk pontot.Sima 7 pont a csoport.
Szerintem a svájci és a skót csapat kifejezetten kellemetlen, visszazáró és zártan védekező csapatok, akik pontrúgásokban erősek és lassan építkeznek előrefelé. Nekünk szerintem ez pont nem kedvez.
A németek meg a németek, hazai pályán rá akarnak cáfolni a károgókra és biztos, hogy nem lazázzák el a felkészülést, akkor sem, ha nincsenek annyira szuper formában. Meg hát van "történelme" a két csapatnak.
Willie Parker
Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most márNekem pl. nincs elvárásom, de kinézem ebből a csapatból, hogy megnyerje az EB-t. És ennek drukkolok. Nem százszázaléktutibiztos a tornagyőzelem, de van rá egy valós esély, valószínűség, százalék. Több, mint amennyi Rehhagel görögjeinek volt. (Akkor nekik volt a legmagasabb oddsuk a végső győzelemre, most nem a magyaroknak van.)
r.baggio
A győzelem egy szép, emlékezetes, lélekemelő eredmény lenne, amiben lehet bízni, amit lehet remélni, az meg egymindegy ha nem jön össze, hogy a csoportban kiesünk, vagy a legjobb nyolc között. Az lehet szakmailag egy értékesebb eredmény, de nekem szurkolónak ugyanúgy nemgyőzelem.
Illetve egy tornára, ahol a végén egy csapat emeli fel a kupát, csak úgy lehet készülni, hogy megnyerjük. Legfeljebb nem.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyira mindegy egy ilyen meccs eredménye. Ez a válogatott akkor tud eredményes lenni, ha az első pillanattól az utolsóig megy, mint a mérgezett egér. Ebből tegnap nem mutatkozott semmi (és szerintem nem is kell). Gyakoroljanak szituációkat meccs helyzetben, akár kis szögletet is és akkor kiderül minek van értelme, minek nem a fontos meccsekre.három éve kb pont ugyan ez a kínlódás ment az eb előtt, nyögvenyelősen lepofoztuk 1-0-ra ciprust egy hasonlóan tragikus színvonalú meccsen, majd pont az írek ellen kínlódtunk ki egy 0-0-t a szuszában négy nappal később.Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most már
borzalom volt a tegnapi, de semmi jelentősége nincsen az eb-vel kapcsolatban.
peach
r.baggio
Én annak fogok már örülni, hogy szerzünk pontot.három éve kb pont ugyan ez a kínlódás ment az eb előtt, nyögvenyelősen lepofoztuk 1-0-ra ciprust egy hasonlóan tragikus színvonalú meccsen, majd pont az írek ellen kínlódtunk ki egy 0-0-t a szuszában négy nappal később.Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most már
peach
r.baggio
Szerintem a svájci és a skót csapat kifejezetten kellemetlen, visszazáró és zártan védekező csapatok, akik pontrúgásokban erősek és lassan építkeznek előrefelé. Nekünk szerintem ez pont nem kedvez.
A németek meg a németek, hazai pályán rá akarnak cáfolni a károgókra és biztos, hogy nem lazázzák el a felkészülést, akkor sem, ha nincsenek annyira szuper formában. Meg hát van "történelme" a két csapatnak.
Ja, meg ezeket a buzi kis szogeleteket. Sosem jön beépp ezért, VÁRATLAN 😀
- JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Utolsó emberként elbassza, majd kocog mint a jóllakott óvodás, miközben ketten elfutnak mellette, amikor látja hogy az utolsó becsúszás nem sikerült, elkezd futni a semmibe 😀 😀
0:58 tól van..nem tudom mikor láttam ilyet utoljára. Ez olyan megye egy színvonal..
www.youtube.com/watch?v=P5Cy6e6KzDM
Ja, meg ezeket a buzi kis szogeleteket. Sosem jön be
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
három éve kb pont ugyan ez a kínlódás ment az eb előtt, nyögvenyelősen lepofoztuk 1-0-ra ciprust egy hasonlóan tragikus színvonalú meccsen, majd pont az írek ellen kínlódtunk ki egy 0-0-t a szuszában négy nappal később.Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most már
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A világ legjobb munkája 😀3. számúnak - ahogy eddig isElv marad Adrian cserekapusnak, legalább is a friss hírek szerint kapott offert.Köcsög pool, le lehet szállni a kapusunkról.Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
❗Liverpool offered more money than Juventus to Di Gregorio and Monza last week but the player decided to respect his agreement with Juventus!
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN) June 4, 2024
[@NicoSchira] pic.twitter.com/0K3wkQHbCJ
Sixo
alatriste
zacknorb
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3. számúnak - ahogy eddig isElv marad Adrian cserekapusnak, legalább is a friss hírek szerint kapott offert.Köcsög pool, le lehet szállni a kapusunkról.Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
❗Liverpool offered more money than Juventus to Di Gregorio and Monza last week but the player decided to respect his agreement with Juventus!
Sixo
alatriste
zacknorb

Liverpool Fc
Elv marad Adrian cserekapusnak, legalább is a friss hírek szerint kapott offert.Köcsög pool, le lehet szállni a kapusunkról.Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
Sixo
alatriste
Poloska vagyok.
Köcsög pool, le lehet szállni a kapusunkról.Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
Sixo

Liverpool Fc
We just have to hope that Garnacho doesn’t score at the Copa America 😭😭😂 pic.twitter.com/hsWGJdNlvm
— DEPRESSED MUFC FAN 💔 (@UTD_Goz) June 3, 2024
amugy lang az egyik legszimpibb a csapatban, foleg a playan kivuli nyilatkozatai miatt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Félek tőle, hogy irgalmatlan leégés lesz nekünk az EB és ez az ír meccs csak előszele volt az egésznek. Bár csak ne lenne igazam...Jobb az, hogy most jön egy ilyen meccs, mert ez felrázhatja őket, meg kielemezhetik a hibákat.
NB2
Az EB amúgy is más kávéház, ott hajtani kell majd, nem így játszani.
Fáradt voltam, edzőmeccs, szar is volt.Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊Puhány😊😊😊
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Paraszt
Telón ránéztem, 85. percnél még egy-egy, gondoltam ezt már csak levezetik így.
Nagyon gyenge meccs volt a tegnapi.
Közép Afrikai Köztársaság - CsádA csapatom Vitya és a MH csapata ellen, várós.
Sixo
Poloska vagyok.