NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

www.thetimes.com/article/888c0f3a-5e04-48ee-96bb-a014ee1ce733

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Tudort kirúgta a Lazio, hogy mehessen a fagyiba.
ozibozi
2 hete kb

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
ozibozi
jövő héten lesz edzőnk.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 178 — #NoStress
Én annak fogok már örülni, hogy szerzünk pontot.
Szerintem a svájci és a skót csapat kifejezetten kellemetlen, visszazáró és zártan védekező csapatok, akik pontrúgásokban erősek és lassan építkeznek előrefelé. Nekünk szerintem ez pont nem kedvez.
A németek meg a németek, hazai pályán rá akarnak cáfolni a károgókra és biztos, hogy nem lazázzák el a felkészülést, akkor sem, ha nincsenek annyira szuper formában. Meg hát van "történelme" a két csapatnak.
Willie Parker
Sima 7 pont a csoport.

Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most már
r.baggio
Nekem pl. nincs elvárásom, de kinézem ebből a csapatból, hogy megnyerje az EB-t. És ennek drukkolok. Nem százszázaléktutibiztos a tornagyőzelem, de van rá egy valós esély, valószínűség, százalék. Több, mint amennyi Rehhagel görögjeinek volt. (Akkor nekik volt a legmagasabb oddsuk a végső győzelemre, most nem a magyaroknak van.)
A győzelem egy szép, emlékezetes, lélekemelő eredmény lenne, amiben lehet bízni, amit lehet remélni, az meg egymindegy ha nem jön össze, hogy a csoportban kiesünk, vagy a legjobb nyolc között. Az lehet szakmailag egy értékesebb eredmény, de nekem szurkolónak ugyanúgy nemgyőzelem.
Illetve egy tornára, ahol a végén egy csapat emeli fel a kupát, csak úgy lehet készülni, hogy megnyerjük. Legfeljebb nem.

több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
három éve kb pont ugyan ez a kínlódás ment az eb előtt, nyögvenyelősen lepofoztuk 1-0-ra ciprust egy hasonlóan tragikus színvonalú meccsen, majd pont az írek ellen kínlódtunk ki egy 0-0-t a szuszában négy nappal később.
borzalom volt a tegnapi, de semmi jelentősége nincsen az eb-vel kapcsolatban.
peach
Barátságos sörmeccseket így túlreagálni, számomra ez szinte félelmetes, de az is, amilyen elvárások vannak most már
r.baggio
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyira mindegy egy ilyen meccs eredménye. Ez a válogatott akkor tud eredményes lenni, ha az első pillanattól az utolsóig megy, mint a mérgezett egér. Ebből tegnap nem mutatkozott semmi (és szerintem nem is kell). Gyakoroljanak szituációkat meccs helyzetben, akár kis szögletet is és akkor kiderül minek van értelme, minek nem a fontos meccsekre.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
három éve kb pont ugyan ez a kínlódás ment az eb előtt, nyögvenyelősen lepofoztuk 1-0-ra ciprust egy hasonlóan tragikus színvonalú meccsen, majd pont az írek ellen kínlódtunk ki egy 0-0-t a szuszában négy nappal később.
peach
r.baggio
Én annak fogok már örülni, hogy szerzünk pontot.
Szerintem a svájci és a skót csapat kifejezetten kellemetlen, visszazáró és zártan védekező csapatok, akik pontrúgásokban erősek és lassan építkeznek előrefelé. Nekünk szerintem ez pont nem kedvez.
A németek meg a németek, hazai pályán rá akarnak cáfolni a károgókra és biztos, hogy nem lazázzák el a felkészülést, akkor sem, ha nincsenek annyira szuper formában. Meg hát van "történelme" a két csapatnak.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Ja, meg ezeket a buzi kis szogeleteket. Sosem jön be
- JC6
épp ezért, VÁRATLAN 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 170 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pont ezt kérdeztem én is, már ráültettem volna a hazafelé tartó gépre.......de eleve a közelébe nem engedtem volna a válogatottnak....
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
Most néztem meg a második félidőt, mert tegnap elaludtam rajta. Kleinheisler mi a szart keres a válogatottban?
Utolsó emberként elbassza, majd kocog mint a jóllakott óvodás, miközben ketten elfutnak mellette, amikor látja hogy az utolsó becsúszás nem sikerült, elkezd futni a semmibe 😀 😀

0:58 tól van..nem tudom mikor láttam ilyet utoljára. Ez olyan megye egy színvonal..

www.youtube.com/watch?v=P5Cy6e6KzDM
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Én csak egyet kérek: Kleinit felejtsük már el egy életre. Szép volt 2015/2016, de nem tudom mikor játszott utoljára végig klubcsapatban meccset…
Ja, meg ezeket a buzi kis szogeleteket. Sosem jön be

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 340 — no es importante
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 076 — "Montoya por favor!"
Köcsög pool, le lehet szállni a kapusunkról.

Sixo
Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
alatriste
Elv marad Adrian cserekapusnak, legalább is a friss hírek szerint kapott offert.
zacknorb
3. számúnak - ahogy eddig is
alatriste
A világ legjobb munkája 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo
Nem olvastam még róla, hogy menne rá a csapat. Egy biztos Kelleher távozni fog. Bebizonyította, hogy nem cserekapus szint és jogosan játszani akar full time kezdőként. Gondolom azért nettóba a csapat pluszosan akar kijönni a cserekapus leváltásból így csodálkoznék, hogy egy olyan "felkapott" névre mennének mint Gregorio akiért megy a Juve is (ahova gondolom kezdőnek hoznák, míg nálunk egyértelműen pad).
alatriste
Elv marad Adrian cserekapusnak, legalább is a friss hírek szerint kapott offert.
zacknorb
3. számúnak - ahogy eddig is

Liverpool Fc
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
alatriste

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo

Liverpool Fc
több mint 1 éve

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
sehol szobo interju, mint csk?

amugy lang az egyik legszimpibb a csapatban, foleg a playan kivuli nyilatkozatai miatt.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 884
Félek tőle, hogy irgalmatlan leégés lesz nekünk az EB és ez az ír meccs csak előszele volt az egésznek. Bár csak ne lenne igazam...
NB2
Jobb az, hogy most jön egy ilyen meccs, mert ez felrázhatja őket, meg kielemezhetik a hibákat.
Az EB amúgy is más kávéház, ott hajtani kell majd, nem így játszani.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 884
Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊
Lúdas Solymi
Puhány😊😊😊
ThundersNFL a Paraszt
Fáradt voltam, edzőmeccs, szar is volt.
Telón ránéztem, 85. percnél még egy-egy, gondoltam ezt már csak levezetik így.
Nagyon gyenge meccs volt a tegnapi.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
Közép Afrikai Köztársaság - Csád
Sixo
A csapatom Vitya és a MH csapata ellen, várós.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Félek tőle, hogy irgalmatlan leégés lesz nekünk az EB és ez az ír meccs csak előszele volt az egésznek. Bár csak ne lenne igazam...