NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hatalmas nap lesz a mai. 6tól egész estig jobbnál jobb meccsek. Sierra Leona - Dzsibuti, Togo - Dél-Szudán, Namíbia - Libéria, Tunézia - Egyenlítői Guinea, Közép Afrikai Köztársaság - Csád(Románia). A Tanzánia - Eritrea meccset törölték. Lesz még Antigua és Barbuda - Bermuda meccs és levezetésnek egy Suriname - Szent Vincent és a Grenadine szigetek.
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
Ha az ellenfélbe beáll M. Obafemi, akkor tudod hogy baj van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
JÓ CUCC ÉN IS AJÁNLOMTémához: evett már valaki nádudvari grillkolbászt? Milyen? (A májasuk finom.)Pont hétvégén sütöttünk, nekem ízlett
nagylaza, főpohárnok
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dikkkk mi volt ez a masodik gol?Hát ez az...
hol voltak a jatekosok?
😅
YoungZeeZee
Draft

több mint 1 éve
@warr_b kitalálta, hogy legyen megint sportnaptár, úgyhogy kinyitottam azt a 11 éve lezárt topikot 😀 lehet majd neki ötleteket adni, hogy mi kerüljön bele, meg mi nem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Témához: evett már valaki nádudvari grillkolbászt? Milyen? (A májasuk finom.)Pont hétvégén sütöttünk, nekem ízlett
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
de nem is ertem h miert.dikkkk mi volt ez a masodik gol?Halál faszán?
hol voltak a jatekosok?
😅
YoungZeeZee
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A karod meg könyökig a bilibenHa egy ír csapat ilyen zavart okoz a letámadással, akkor mit akarunk a tőlük erősebb csapatok ellen?Azok ellen majd nyerünk, nem most kellett megszakadni. A magyar csapat csapatként erős, most pedig, tét nélkül, hát valóban nem szakadtak meg.
slowmotion
Egy valódi konklúziója van a meccsnek, hogy semmi szükségünk Szmodicsra, béna is, ideggyenge is, legalább látta minden szurkoló, hogy nem vesztettünk semmit azzal, hogy nem magyar válogatott akart lenni.
A 86-os VB előtt megvertük a brazilokat, na abból ugyanúgy nem következett semmi, ahogy ebből a meccsből se, és ha Izrael ellen tolunk egy 5-0-t, abból se fog.
Szerintem az EB legjobb középpályája a Szoboszlai-Sallai-Schäfer hármas (lehet "csak" top3, az angol se rossz), majd villannak amikor kelleni fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

több mint 1 éve
nézve a portugál-finnt...mi a faszt műveltünk mi foci címen 90 percig?Alibit bazd meg alibit
petey
Draft

több mint 1 éve
dikkkk mi volt ez a masodik gol?Halál faszán?
hol voltak a jatekosok?
😅
YoungZeeZee
Draft

több mint 1 éve
Nagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.Tudom, hogy legfőbb vágyad, hogy a padawanom lehess, de azért na! 😀
Sixo
több mint 1 éve
nézve a portugál-finnt...mi a faszt műveltünk mi foci címen 90 percig?
több mint 1 éve
Éljen a majdnem! Addig is próbálkozni kell mindenkinek, még reménytelen helyzetben isÉn is majdnem megd*tam Cserpes LaurátÉszre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
Gergőbácsi
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
+1Én is én isÉn is majdnem megd*tam Cserpes LaurátÉszre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
Gergőbácsi
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a legoptimistább hozzáállás.Ha egy ír csapat ilyen zavart okoz a letámadással, akkor mit akarunk a tőlük erősebb csapatok ellen?Azok ellen majd nyerünk, nem most kellett megszakadni. A magyar csapat csapatként erős, most pedig, tét nélkül, hát valóban nem szakadtak meg.
slowmotion
Egy valódi konklúziója van a meccsnek, hogy semmi szükségünk Szmodicsra, béna is, ideggyenge is, legalább látta minden szurkoló, hogy nem vesztettünk semmit azzal, hogy nem magyar válogatott akart lenni.
A 86-os VB előtt megvertük a brazilokat, na abból ugyanúgy nem következett semmi, ahogy ebből a meccsből se, és ha Izrael ellen tolunk egy 5-0-t, abból se fog.
Szerintem az EB legjobb középpályája a Szoboszlai-Sallai-Schäfer hármas (lehet "csak" top3, az angol se rossz), majd villannak amikor kelleni fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Ritka, de optimista.
több mint 1 éve
Azért az a '86-os brazil csapat nem az A-válogatott volt ám...Ha egy ír csapat ilyen zavart okoz a letámadással, akkor mit akarunk a tőlük erősebb csapatok ellen?Azok ellen majd nyerünk, nem most kellett megszakadni. A magyar csapat csapatként erős, most pedig, tét nélkül, hát valóban nem szakadtak meg.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ha egy ír csapat ilyen zavart okoz a letámadással, akkor mit akarunk a tőlük erősebb csapatok ellen?Azok ellen majd nyerünk, nem most kellett megszakadni. A magyar csapat csapatként erős, most pedig, tét nélkül, hát valóban nem szakadtak meg.
slowmotion
több mint 1 éve
Ezt az ír csávót simán megérteném, ha nem akarnák zavaró formában lefordítani.Ki ez a Fradi tolmács?
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Sok mindent még nem értek, pl hogy mi a faszt keres a legkreatívabb játékos az oldalvonal mellett, amikor szárnyvédőkkel játszunk, miért bem a halfspace-ben keveri a szart, ahonnan még helyzetet is lehet csinálni?A sokadik csapatból is kitett, bizonyítottan buta Kleinheisler mit keres a keret környékén? Öt védővel miért nem tudunk két embert levédekezni? Tudatosan próbáltak egymásnál kevesebbet futni a játékosok? Így 25-30 között, tehát minimum 15-20 év mindennapi focikázás után nem illene tudni kétméteres körön belül lekezelni a labdát? Ha egy ír csapat ilyen zavart okoz a letámadással, akkor mit akarunk a tőlük erősebb csapatok ellen?
több mint 1 éve
Témához: evett már valaki nádudvari grillkolbászt? Milyen? (A májasuk finom.)
több mint 1 éve
*megdaloltattamThundersNFL a ParasztÉn is majdnem megd*tam Cserpes LaurátÉszre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 1 éve
Én is én isÉn is majdnem megd*tam Cserpes LaurátÉszre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
Gergőbácsi
Willie Parker
Draft

több mint 1 éve
Én is majdnem megd*tam Cserpes LaurátÉszre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Elvették.... a veretlen szűzhártya kilyukasztva....inkább most mint az EB-n....de ilyen játék láttán rossz érzésem van
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft