NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez a meccs miben szolgálta a felkészülést?Hogy a szurkolókat felkészítsék, h párszor agyfaszt kapnak majd?
több mint 1 éve
Lehetne rajtuk wattmérő, hamár Pakson is játszanak/játszottakLátom Ahogy mindent egy lapra feltéve rohamozunk a Böde-Ádám duóval.Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön beMondjuk ennyi erővel még most is játszhazna Böde, abban lenne legalább katasztrófaturizmus
ozibozi
Willie Parker
Unibeten meg fogadható lenne melyikük kap előbb infarktust
ozibozi
több mint 1 éve
Nem irigylem a studio vendegeket, hogy errol a masodik felidorol kell okosakat mondani...
több mint 1 éve
Kopasz lassan kihúzza a gyufát náluk
több mint 1 éve
Mondjuk le a kalappal előttem, h még nem alszom
több mint 1 éve
Látom Ahogy mindent egy lapra feltéve rohamozunk a Böde-Ádám duóval.Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön beMondjuk ennyi erővel még most is játszhazna Böde, abban lenne legalább katasztrófaturizmus
ozibozi
Willie Parker
Unibeten meg fogadható lenne melyikük kap előbb infarktust
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Az a célunk, h minden ír sárgát kapjon
több mint 1 éve
Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön beMondjuk ennyi erővel még most is játszhazna Böde, abban lenne legalább katasztrófaturizmus
ozibozi
több mint 1 éve
ha humoros akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy mi itt fejjel nem rúgunk labdába 😊
több mint 1 éve
az igazság néha fáj :/céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Ezért már most megköveznek az EB győzelem hívők
Toto21
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ez egy langyos híg fos ami semmire sem jóNem jár érte pont
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön be
több mint 1 éve
Hát nem a támadó foci ünnepét látjuk, hogy ilyen finoman fogalmazzak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lidl lasagne sütésében több izgalom van
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez egy langyos híg fos ami semmire sem jó
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
Varga játszott, fel se tünt idáigNekem az volt újdons!g, h John O'Shea az írek szöv kapja, aki a MU-ban a cipőjét nem tudta rendesen bekötni
ozibozi
több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Kovács Kálmán is rájuk tippelt
Toto21
több mint 1 éve
Varga játszott, fel se tünt idáig
több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Ezért már most megköveznek az EB győzelem hívők
Toto21
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...
több mint 1 éve
Szobo eddig hozza a Liverpooli formáját 😕 sok a rossz passzAnnyira semmit nem csinál a csapat, hogy vagy semerre nem haladnak, vagy hosszú passzokat kell adni, az meg nem mindig jön be.
Nomac
Plusz igazából ebből a válogatottból viszonylag kevesen látják úgy a dolgokat, mint ő (megjegyzem, a Liverpoolban is). Az előbb is volt egy szép megoldása, meg egy visszapassz Langnak, ahol utóbbi nem figyelt, pedig azt neki kellett volna átvennie, és áttörni a védővonalat.
Szoboszlainak olyan csapat kellene, amelyik ki tudja használni a váratlan megoldásokat, nem pedig csak a kockázatmenteset tudja és akarja végrehajtani.
több mint 1 éve
Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊Puhány😊😊😊
Lúdas Solymi
Draft

több mint 1 éve
Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊
több mint 1 éve
Cserpes Laurának egyszer eskü küldök egy óriási nádudvari kolbászt - a reklám utánTövig nyomnám majonézzel 😁😁😁
Willie Parker
Draft

több mint 1 éve
Istenem ezek az 1 perces agymosások...még jó h le van némítva és csak véletlenül néztem oda.Atommal fenyegetnek már...