NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lehet 32 éve született, de a teste közelebb van egy 40 éveséhez, mint egy 30aséhoz.🚨🇸🇦 Kevin de Bruyne: “If I play in Saudi for two years, I'll be able to earn an incredible amount...”.32 éves... 35 lenne azt mondom menjen bohóckodjon még 2 évet, de ha már most elmegy az nagy csalódás lenne nekem - még ha örülnék is neki természetesen 😁
“Before that I had to play football for 15 years and I may not even reach that amount yet”.
“You have to think about what that could mean next”, told @HLN_BE.
ozibozi
davemayer
több mint 1 éve
🚨🇸🇦 Kevin de Bruyne: “If I play in Saudi for two years, I'll be able to earn an incredible amount...”.32 éves... 35 lenne azt mondom menjen bohóckodjon még 2 évet, de ha már most elmegy az nagy csalódás lenne nekem - még ha örülnék is neki természetesen 😁
“Before that I had to play football for 15 years and I may not even reach that amount yet”.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
🚨🇸🇦 Kevin de Bruyne: “If I play in Saudi for two years, I'll be able to earn an incredible amount...”.“Before that I had to play football for 15 years and I may not even reach that amount yet”.
több mint 1 éve
We now take you to Uruguay for this bizarre goal pic.twitter.com/nybDJmjevL
— 🇲🇨 Sickos Committee 🇲🇨 (@SickosCommittee) June 4, 2024

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Január közepén még írt a Colts topikba.Stez már évek óta nincs köztünk.Belichick nem valami fórumozó köztünk? Csak mert ő kiment a horvát-észak-macedónra. 😀Stez lesz az.
Heisman nádor
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Stez már évek óta nincs köztünk.Belichick nem valami fórumozó köztünk? Csak mert ő kiment a horvát-észak-macedónra. 😀Stez lesz az.
Heisman nádor
warr_b
több mint 1 éve
Holnaptól folytatódnak az afrikai és észak-amerikai VB-selejtezők, szerdától az ázsiaiak is 😊

több mint 1 éve
Belichick nem valami fórumozó köztünk? Csak mert ő kiment a horvát-észak-macedónra. 😀Stez lesz az.
Heisman nádor

több mint 1 éve
Belichick nem valami fórumozó köztünk? Csak mert ő kiment a horvát-észak-macedónra. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Lloyd Kelly Newcastle 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Vótmá, hogy megbaszták a fradit?Kifizettük azzal, hogy az EoN-t is megvette az MVM július 1-től.
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/nb-i-ferencvaros/2024060405255663610
Sixo
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Vótmá, hogy megbaszták a fradit?sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/nb-i-ferencvaros/2024060405255663610
több mint 1 éve
Futbologyn jó lenne kipipálni, de munka lesz bőven hétvégére 😕7-én pótolhatod, ugyanott Albánia Azerbajdzsán 😉Ez az ami itt volt… el is felejtettem 😕Muci gól az albánoknál, Laci a félidőben állt csak be.Kint voltál Szombathelyen? 😁
Heisman nádor
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Nem vagyok igazi szurkoló 😕
több mint 1 éve
7-én pótolhatod, ugyanott Albánia Azerbajdzsán 😉Ez az ami itt volt… el is felejtettem 😕Muci gól az albánoknál, Laci a félidőben állt csak be.Kint voltál Szombathelyen? 😁
Heisman nádor
warr_b
Heisman nádor

több mint 1 éve
Ez az ami itt volt… el is felejtettem 😕Muci gól az albánoknál, Laci a félidőben állt csak be.Kint voltál Szombathelyen? 😁
Heisman nádor
warr_b
több mint 1 éve
Vinicius távozik a Reálból !🚨⚪️ Real Madrid have decided NOT to trigger the buy option clause for Brazilian right back Vinicius Tobias.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 3, 2024
2004 born RB will return to Shakhtar Donetsk and start pre-season there with chances to stay at the club. pic.twitter.com/UgZBJsqFyR
több mint 1 éve
Muci gól az albánoknál, Laci a félidőben állt csak be.Kint voltál Szombathelyen? 😁
Heisman nádor

több mint 1 éve
Scalvininek elülső keresztszalag szakadása van. Az ebt fixen kihagyja, és lehet az egész 24/25ös szezont.íj baszki csórikám, ráadásul egy full érdektelen meccs végén 😕
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Scalvininek elülső keresztszalag szakadása van. Az ebt fixen kihagyja, és lehet az egész 24/25ös szezont.
több mint 1 éve
Muci gól az albánoknál, Laci a félidőben állt csak be.
több mint 1 éve
Nem beszélem az albánt ...A Por La 20 😀🏆Üdvözlünk Madridban Mbappé! 🟣⚪️20 gólig? Azt én is megrúgnám a Reálban.
20-ig nem szabad megállni! 🏆
KeyG
Sixo
KeyG
több mint 1 éve
A Por La 20 😀🏆Üdvözlünk Madridban Mbappé! 🟣⚪️20 gólig? Azt én is megrúgnám a Reálban.
20-ig nem szabad megállni! 🏆
KeyG
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!