NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát ez jó szar védekezés volt most,

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Orbán te fasz felugrani bazdmeg

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943
 nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyz
NB3 osztályozók
zacknorb
Mi a Tatával toljuk oda-vissza.
Dzsokijuing
Tudnám, h mitől erőnyerő a Hali?
Willie Parker
Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencse
zacknorb
Elvileg bukó az NB2 és kiesett a kiscsapat az NB3-ból, így az erőnyerő kifejezés visszás.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
 nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyz
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
Willie Parker
Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencse

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Brady nem visszavonult???
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
sima 0-1 nekünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 550 — Saturday Night Lights
NB3 osztályozók
zacknorb

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 550 — Saturday Night Lights
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕
peach
Nem maradtál le semmiről.
Fiam a lelátón 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
A Fehér Nyúl csinált az EB-re első félidő, második félidő, ráadás sör hármast, a meccsre tökéletes lesz.
Hajrá mi🇭🇺

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gula kezd, jó döntés.
Kenny
Úgy számoltam én is, hogy itt Gula, hétvégén Dibusz

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Sammie Szmodics, aki (az ügynöke szerint) nemrég még magyar válogatott akart lenni, most kezd ellenünk az íreknél.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Gula kezd, jó döntés.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Mekkora már ez a Maurice Revello torna. Egy jó kis 4-3as olasz-japán, majd után egy időpontban kéne 2 meccset játszania az ukránoknak, az indonézeket lemosták 3al, az Egyiptom ellenit meg elhalasztották.

több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy Ilicic még játszik, azt hittem már rég visszavonult egy klinikába. Erre most becserélték.

több mint 1 éve
Vezetnek a csajok Svájc ellen!
warr_b
Nyerés!
És az azeriek is verték a törököket, borult a papírforma

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

Sixo
Ezt mondjuk szerintem így keresgélés nélkül a csapatok minimum 90 százalékának 3 random játékosának nevének betűiből ki lehetne rakni 😀

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Az utóbbi hetekben ez a kedvenc twitter fiókom, igazi gyöngyszemekkel, mint pl ez:

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vezetnek a csajok Svájc ellen!

25 perc múlva meg kezdődik a Bonaire-Sint Marteen barimeccs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Nagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.
Sixo
Kéne szólni nekik is előtte, hogy ne tűnjön erőszaknak.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.
Sixo
Ne legyen vezéráldozat

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 106 — The Mathematician
igen, iden mar eleg szepen latszottak rajta az oregedes jegyei. raadasul ne felejtsuk el, hogy a city sztem a BL dontoben is jobban nezett ki miutan megserult.
csebi
idén sztem a sérülések látszottak meg rajta
de nyilván az EB nem fog segíteni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
🚨🇸🇦 Kevin de Bruyne: “If I play in Saudi for two years, I'll be able to earn an incredible amount...”.

“Before that I had to play football for 15 years and I may not even reach that amount yet”.

“You have to think about what that could mean next”, told @HLN_BE.
ozibozi
32 éves... 35 lenne azt mondom menjen bohóckodjon még 2 évet, de ha már most elmegy az nagy csalódás lenne nekem - még ha örülnék is neki természetesen 😁
davemayer
Lehet 32 éve született, de a teste közelebb van egy 40 éveséhez, mint egy 30aséhoz.
Sixo
igen, iden mar eleg szepen latszottak rajta az oregedes jegyei. raadasul ne felejtsuk el, hogy a city sztem a BL dontoben is jobban nezett ki miutan megserult.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.