NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát ez jó szar védekezés volt most,
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Orbán te fasz felugrani bazdmeg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Elvileg bukó az NB2 és kiesett a kiscsapat az NB3-ból, így az erőnyerő kifejezés visszás.Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencseTudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
Willie Parker
zacknorb
több mint 1 éve
Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencseTudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Brady nem visszavonult???
több mint 1 éve
sima 0-1 nekünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕Nem maradtál le semmiről.
peach
Fiam a lelátón 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
A Fehér Nyúl csinált az EB-re első félidő, második félidő, ráadás sör hármast, a meccsre tökéletes lesz.Hajrá mi🇭🇺
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gula kezd, jó döntés.Úgy számoltam én is, hogy itt Gula, hétvégén Dibusz
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sammie Szmodics, aki (az ügynöke szerint) nemrég még magyar válogatott akart lenni, most kezd ellenünk az íreknél.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mekkora már ez a Maurice Revello torna. Egy jó kis 4-3as olasz-japán, majd után egy időpontban kéne 2 meccset játszania az ukránoknak, az indonézeket lemosták 3al, az Egyiptom ellenit meg elhalasztották.
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy Ilicic még játszik, azt hittem már rég visszavonult egy klinikába. Erre most becserélték.
több mint 1 éve
Vezetnek a csajok Svájc ellen!Nyerés!
warr_b
És az azeriek is verték a törököket, borult a papírforma
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezt mondjuk szerintem így keresgélés nélkül a csapatok minimum 90 százalékának 3 random játékosának nevének betűiből ki lehetne rakni 😀
Sixo

több mint 1 éve
Az utóbbi hetekben ez a kedvenc twitter fiókom, igazi gyöngyszemekkel, mint pl ez:"Jordan Henderson was on the same flight as me. I went up to him and he did the classic on the phone trick, he didn’t speak just held it next to his ear. On the plane I saw him struggling on a three letter word level on a puzzle game, so joke's on him."
— Spotted Footballers (@SpottedPlayers) June 4, 2024
Submitted by Henry D
több mint 1 éve
Vezetnek a csajok Svájc ellen! 25 perc múlva meg kezdődik a Bonaire-Sint Marteen barimeccs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.Kéne szólni nekik is előtte, hogy ne tűnjön erőszaknak.
Sixo
több mint 1 éve
Nagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.Ne legyen vezéráldozat
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
igen, iden mar eleg szepen latszottak rajta az oregedes jegyei. raadasul ne felejtsuk el, hogy a city sztem a BL dontoben is jobban nezett ki miutan megserult.idén sztem a sérülések látszottak meg rajta
csebi
de nyilván az EB nem fog segíteni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
igen, iden mar eleg szepen latszottak rajta az oregedes jegyei. raadasul ne felejtsuk el, hogy a city sztem a BL dontoben is jobban nezett ki miutan megserult.Lehet 32 éve született, de a teste közelebb van egy 40 éveséhez, mint egy 30aséhoz.🚨🇸🇦 Kevin de Bruyne: “If I play in Saudi for two years, I'll be able to earn an incredible amount...”.32 éves... 35 lenne azt mondom menjen bohóckodjon még 2 évet, de ha már most elmegy az nagy csalódás lenne nekem - még ha örülnék is neki természetesen 😁
“Before that I had to play football for 15 years and I may not even reach that amount yet”.
“You have to think about what that could mean next”, told @HLN_BE.
ozibozi
davemayer
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.