NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lehet ők szopatni szeretnekNagyon meg fogjuk ma baszni az íreket.A te hibád
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
A skót B-től kikapna sose jó előjel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ez a veretlenség is idegesítő volt már nekik is
több mint 1 éve
Észre se vettem h Dibusz védÉs "majdnem' hárított 2 támadóval szemben
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mire bepötyögtem ezen a kurva telefonon, a hülyegyerek elbaszta 😊Annyi kieg, h nem lett xNem irigylem a studio vendegeket, hogy errol a masodik felidorol kell okosakat mondani...Pedig lehetne.
gamerkr
Az volt a cél, hogy a két és fél hete nem meccsterhelt játekosok átmozgatást kapjanak, és idegenből különben is jó a döntetlen.
Ráadásul az ellenfélben azért csupa PL-, Csampó- és SPL-játékosok vannak.
slowmotion
Willie Parker
több mint 1 éve
Nem tragédia a vereség, a játék mondjuk elég hervasztó volt általában, de talán annak sem egy ilyen sörmeccsen kell a csúcson lennie.
több mint 1 éve
Végre lekerül a magy nyomás a fiúkról 😀
több mint 1 éve
Észre se vettem h Dibusz védÉn kb 70. Percben mikor mondták a nevét kirugásnál
Willie Parker
több mint 1 éve
Kleinheiser mit keres mèg a válogatottban??? Azt hittem mar a közelben nincs vagy mèg mindig a norvègoknak rúgott 1000 èves gólja miatt 😏 eddig tartott a nagy veretlensèg 😛
több mint 1 éve
Ez szép volt

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
nézzük a jó oldalát, legalább nem az EB döntőben szakadhatott volna meg a sorozat 😊
több mint 1 éve
Észre se vettem h Dibusz véd
több mint 1 éve
Na, oda a veretlenség is(A Leverkusen is itt bukta el 2 hete)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ügyes
több mint 1 éve
Annyi kieg, h nem lett xNem irigylem a studio vendegeket, hogy errol a masodik felidorol kell okosakat mondani...Pedig lehetne.
gamerkr
Az volt a cél, hogy a két és fél hete nem meccsterhelt játekosok átmozgatást kapjanak, és idegenből különben is jó a döntetlen.
slowmotion
több mint 1 éve
Na azt hittem elbaltázzák
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ok 😊Nem irigylem a studio vendegeket, hogy errol a masodik felidorol kell okosakat mondani...Pedig lehetne.
gamerkr
slowmotion
több mint 1 éve
Egyébként kéz volt
több mint 1 éve
vége a streaknek, hülye Kleini miatt
több mint 1 éve
Nem irigylem a studio vendegeket, hogy errol a masodik felidorol kell okosakat mondani...Pedig lehetne.
gamerkr
több mint 1 éve
Szobot minek csapágyazza?Az autógyárak Mekkája vagyunk.
ThundersNFL a Paraszt
Minden főnök vagy csapágyaztat vagy rugóztat vagy csuklóztat.
több mint 1 éve
Ez a meccs miben szolgálta a felkészülést?Folyamatosan agyfasz lesz
Hogy a szurkolókat felkészítsék, h párszor agyfaszt kapnak majd?
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Milyen kereszt labda a kicsitől
több mint 1 éve
Szobot minek csapágyazza?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018