Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Sunderland till i die
Gyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
- JC6
de ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Sixo
Kár h nincs opciós vétel a srácon. 😒
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.
Kenny
Minek van a magyar fociban értelme?

A Bayern meg remélem kinevezi majd vezetőedzőnek az igazi mágust, Lőw Zsoltot!
r.baggio
Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.
Sixo
Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől: az MTK mi a búbánatos lófaszt művel?
nagylaza, főpohárnok
Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
Gondolhatta a nagyérdemű, hogy megfelelő erősítés kell, mert ez kevés lesz az MB1-be. De ennek ellenére nem érkezett komoly erősítés. Egy sehova nem kellő Hej, egy paksi gyenge védelem közepén kiöregedő Kádár és egy újpestet elhagyó, nem különösebben erős Antonov érkezett, akik így-úgy bizonyos mértékig meg tudták oldani a még nb2-ben is jellemző hátsó problémákat.
Előre azonban nem érkezett senki, marad egy sokat sérült Német K és a többiek, akik magyar szinten futottak még, játékosok, vagy éppen kiöregedő már a fociból sokat nem remélő emberek.
Mindez pedig egy fiatal és sehol sem bizonyított Horváth Dáviddal, akinek vezetőedzőként sincs sok tapasztalata, pláne NB1-es szinten.
Ezek elegye egy borzalmasan gyenge csapatot adott össze, akiknek azonban abban mindenképp szerencséjük van, hogy a Kisvárda, Kövesd, Dózsa hármas még náluk is sokkal gyengébbnek tűnik.
1-1 jó meccsre így 3-4 gyenge jut. A nerencváros, a vidi és a felcsút játékosállománya klasszisokkal jobb, ezt képtelenek kiegyenlíteni, mert taktika semmi, a játékerőt pedig leírtam.
Hát kb ennyi...
Klaci79
MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.
4-0-ig néztem a Felcsút-meccset, látom, már 5-1...
nagylaza, főpohárnok
Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊
Klaci79
A VASASról beszélünk gondolom…
ozibozi
Nekem is eszembe jutott.🙂
Nagy szerencsémre lemaradtam a Budafok elleni diadalmenetről. Két 0-0 egymás után, bravó. Na, majd holnap, a Pécs ellen...
nagylaza, főpohárnok
Az a Pécs, amelyik 20 meccsen 9 gólt szerzett és 15-öt kapott?
Akkora 0-0 lesz mint a ház, mehet rá a 2000 euró.
warr_b
az utolsó 2 meccsen 2-5 a gólkülönbsége a Pécsnek
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Asworth MU, már szólt a Newcastle-nek hogy lépne. Félek elkezdenek a jó irányba menni. Ennek egy remek lépése elküldeni ETH-t.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadva
- JC6
Amíg állnak a BL Ben hülyeség
Negritis, a vajda
Lemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.
csebi
Jürgen is elérhető lett a héten. 😀 Megnézném mit tudna év végéig ezzel a kerettel csinálni
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Kenny

r.baggio
Sixo
Akkor nem ő lesz az interim
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Szeltik ikszelt a Killie-vel, a Gers úgy vezet két ponttal, hogy eddig mindkét Old Firmön a ződek nyertek 😮
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Kenny

r.baggio

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
- JC6
Negritis, a vajda
Lemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
Gondolhatta a nagyérdemű, hogy megfelelő erősítés kell, mert ez kevés lesz az MB1-be. De ennek ellenére nem érkezett komoly erősítés. Egy sehova nem kellő Hej, egy paksi gyenge védelem közepén kiöregedő Kádár és egy újpestet elhagyó, nem különösebben erős Antonov érkezett, akik így-úgy bizonyos mértékig meg tudták oldani a még nb2-ben is jellemző hátsó problémákat.
Előre azonban nem érkezett senki, marad egy sokat sérült Német K és a többiek, akik magyar szinten futottak még, játékosok, vagy éppen kiöregedő már a fociból sokat nem remélő emberek.
Mindez pedig egy fiatal és sehol sem bizonyított Horváth Dáviddal, akinek vezetőedzőként sincs sok tapasztalata, pláne NB1-es szinten.
Ezek elegye egy borzalmasan gyenge csapatot adott össze, akiknek azonban abban mindenképp szerencséjük van, hogy a Kisvárda, Kövesd, Dózsa hármas még náluk is sokkal gyengébbnek tűnik.
1-1 jó meccsre így 3-4 gyenge jut. A nerencváros, a vidi és a felcsút játékosállománya klasszisokkal jobb, ezt képtelenek kiegyenlíteni, mert taktika semmi, a játékerőt pedig leírtam.
Hát kb ennyi...
Klaci79
MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.
nagylaza, főpohárnok
Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊
Klaci79
ozibozi
Nagy szerencsémre lemaradtam a Budafok elleni diadalmenetről. Két 0-0 egymás után, bravó. Na, majd holnap, a Pécs ellen...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Csak nem...
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Szerencsétlen Kane. :/
Jughead
Csak őt sajnálom.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
- JC6
Lazio után
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Nah vajon túléli-e ezt Tuchel, vagy Csebi kielégül ?
Sixo
Upa edzőt buktat. Sosem kedveltem jobban mint most az elmúlt két meccs után.

Tuchel RAUS!
csebi
Mondjuk Upa úgy tolja általában hogy mindig az az ember benyomása hogy edzőt buktat. Már Nagelsmann alatt elkezdte😃
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
- JC6

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Szerencsétlen Kane. :/
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Hát kb ennyi...
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
ozibozi
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bravo Bochum!
több mint 1 éve
Hojlund megmenti TenHaag hátsóját?
dande2
Reméljük.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hojlund megmenti TenHaag hátsóját?
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Jó kis meccs volt ez a Luton-MU, remélhetőleg a Pool ellen is ilyen tökösek lesznek.
Heisman nádor
I hope not 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Van itt Girona, Leverkusen, Bologna, stb.
De most egy új sorozat indul, az Almería watch: 25 meccs után se sikerült nyerni, hiába szerezte meg az ex-Levantés Marc Pubill a vezetést, Uzuni egyenlített.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz