Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
Gyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
- JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kár h nincs opciós vétel a srácon. 😒WHAT A GOAL FROM HUIJSEN pic.twitter.com/UOsr15lzfo
— Juventus News Live (@juvenewslive) February 18, 2024
Sixo
több mint 1 éve
Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
A Bayern meg remélem kinevezi majd vezetőedzőnek az igazi mágust, Lőw Zsoltot!
r.baggio
Sixo
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
az utolsó 2 meccsen 2-5 a gólkülönbsége a PécsnekAz a Pécs, amelyik 20 meccsen 9 gólt szerzett és 15-öt kapott?Nekem is eszembe jutott.🙂A VASASról beszélünk gondolom…Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől: az MTK mi a búbánatos lófaszt művel?Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
nagylaza, főpohárnok
Gondolhatta a nagyérdemű, hogy megfelelő erősítés kell, mert ez kevés lesz az MB1-be. De ennek ellenére nem érkezett komoly erősítés. Egy sehova nem kellő Hej, egy paksi gyenge védelem közepén kiöregedő Kádár és egy újpestet elhagyó, nem különösebben erős Antonov érkezett, akik így-úgy bizonyos mértékig meg tudták oldani a még nb2-ben is jellemző hátsó problémákat.
Előre azonban nem érkezett senki, marad egy sokat sérült Német K és a többiek, akik magyar szinten futottak még, játékosok, vagy éppen kiöregedő már a fociból sokat nem remélő emberek.
Mindez pedig egy fiatal és sehol sem bizonyított Horváth Dáviddal, akinek vezetőedzőként sincs sok tapasztalata, pláne NB1-es szinten.
Ezek elegye egy borzalmasan gyenge csapatot adott össze, akiknek azonban abban mindenképp szerencséjük van, hogy a Kisvárda, Kövesd, Dózsa hármas még náluk is sokkal gyengébbnek tűnik.
1-1 jó meccsre így 3-4 gyenge jut. A nerencváros, a vidi és a felcsút játékosállománya klasszisokkal jobb, ezt képtelenek kiegyenlíteni, mert taktika semmi, a játékerőt pedig leírtam.
Hát kb ennyi...
Klaci79
4-0-ig néztem a Felcsút-meccset, látom, már 5-1...
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
ozibozi
Nagy szerencsémre lemaradtam a Budafok elleni diadalmenetről. Két 0-0 egymás után, bravó. Na, majd holnap, a Pécs ellen...
nagylaza, főpohárnok
Akkora 0-0 lesz mint a ház, mehet rá a 2000 euró.
warr_b
több mint 1 éve
Asworth MU, már szólt a Newcastle-nek hogy lépne. Félek elkezdenek a jó irányba menni. Ennek egy remek lépése elküldeni ETH-t.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jürgen is elérhető lett a héten. 😀 Megnézném mit tudna év végéig ezzel a kerettel csinálniLemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadvaAmíg állnak a BL Ben hülyeség
- JC6
Negritis, a vajda
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.
csebi
több mint 1 éve
Akkor nem ő lesz az interimLőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
több mint 1 éve
Szeltik ikszelt a Killie-vel, a Gers úgy vezet két ponttal, hogy eddig mindkét Old Firmön a ződek nyertek 😮
több mint 1 éve
Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
több mint 1 éve
Lemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadvaAmíg állnak a BL Ben hülyeség
- JC6
Negritis, a vajda
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Csak nem...Az a Pécs, amelyik 20 meccsen 9 gólt szerzett és 15-öt kapott?Nekem is eszembe jutott.🙂A VASASról beszélünk gondolom…Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől: az MTK mi a búbánatos lófaszt művel?Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
nagylaza, főpohárnok
Gondolhatta a nagyérdemű, hogy megfelelő erősítés kell, mert ez kevés lesz az MB1-be. De ennek ellenére nem érkezett komoly erősítés. Egy sehova nem kellő Hej, egy paksi gyenge védelem közepén kiöregedő Kádár és egy újpestet elhagyó, nem különösebben erős Antonov érkezett, akik így-úgy bizonyos mértékig meg tudták oldani a még nb2-ben is jellemző hátsó problémákat.
Előre azonban nem érkezett senki, marad egy sokat sérült Német K és a többiek, akik magyar szinten futottak még, játékosok, vagy éppen kiöregedő már a fociból sokat nem remélő emberek.
Mindez pedig egy fiatal és sehol sem bizonyított Horváth Dáviddal, akinek vezetőedzőként sincs sok tapasztalata, pláne NB1-es szinten.
Ezek elegye egy borzalmasan gyenge csapatot adott össze, akiknek azonban abban mindenképp szerencséjük van, hogy a Kisvárda, Kövesd, Dózsa hármas még náluk is sokkal gyengébbnek tűnik.
1-1 jó meccsre így 3-4 gyenge jut. A nerencváros, a vidi és a felcsút játékosállománya klasszisokkal jobb, ezt képtelenek kiegyenlíteni, mert taktika semmi, a játékerőt pedig leírtam.
Hát kb ennyi...
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
ozibozi
Nagy szerencsémre lemaradtam a Budafok elleni diadalmenetről. Két 0-0 egymás után, bravó. Na, majd holnap, a Pécs ellen...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Szerencsétlen Kane. :/Csak őt sajnálom.
Jughead
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Mondjuk Upa úgy tolja általában hogy mindig az az ember benyomása hogy edzőt buktat. Már Nagelsmann alatt elkezdte😃Nah vajon túléli-e ezt Tuchel, vagy Csebi kielégül ?Upa edzőt buktat. Sosem kedveltem jobban mint most az elmúlt két meccs után.
Sixo
Tuchel RAUS!
csebi
több mint 1 éve
Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadvaAmíg állnak a BL Ben hülyeség
- JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadva
több mint 1 éve
Szerencsétlen Kane. :/
több mint 1 éve
Az a Pécs, amelyik 20 meccsen 9 gólt szerzett és 15-öt kapott?Nekem is eszembe jutott.🙂A VASASról beszélünk gondolom…Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől: az MTK mi a búbánatos lófaszt művel?Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
nagylaza, főpohárnok
Hát kb ennyi...
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bravo Bochum!
több mint 1 éve
WHAT A GOAL FROM HUIJSEN pic.twitter.com/UOsr15lzfo
— Juventus News Live (@juvenewslive) February 18, 2024
több mint 1 éve
Hojlund megmenti TenHaag hátsóját?
több mint 1 éve
Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jó kis meccs volt ez a Luton-MU, remélhetőleg a Pool ellen is ilyen tökösek lesznek.I hope not 😊
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Van itt Girona, Leverkusen, Bologna, stb.De most egy új sorozat indul, az Almería watch: 25 meccs után se sikerült nyerni, hiába szerezte meg az ex-Levantés Marc Pubill a vezetést, Uzuni egyenlített.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz