Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Na, Roy Hodgson újra csapat nélkül, kirakta a Crystal Palace. Az osztrák Oliver Glasner veszi át a helyét, aki amúgy nem tudom kicsoda, de ez biztosan az én szegénységi bizonyítványom.ő mondott le, szerintem főleg egészségügyi okok miatt, remélem már sehol nem vállal szerepet az ő korában.
De a komoly kérdés: vajon melyik lesz RH új csapata?
Mikey
Glasner a Frankfurttal nyert EL-t még a 21/22-es évben, nem tűnik rossz projektnek a Palace számára
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Na, Roy Hodgson újra csapat nélkül, kirakta a Crystal Palace. Az osztrák Oliver Glasner veszi át a helyét, aki amúgy nem tudom kicsoda, de ez biztosan az én szegénységi bizonyítványom.De a komoly kérdés: vajon melyik lesz RH új csapata?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Sasa Kalajdzic 5 év alatt 3 ACL. Szegény ember, egyből is nehéz visszajönni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.Szegény Kylian, mindjárt elkezdem sajnálni! 😊
rob3r7o
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Azért érdemes megnézni az "eredménysorát", valahol hihetetlen, hogy a játékoskarrier miatti neve ennyi ideig kitart, és gondolom még ezek után is el tudja majd adni magát legalább az araboknak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
🚨🔵⚪️ Gennaro Gattuso has been sacked.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 19, 2024
Gattuso and his staff have just been informed by Olympique Marseille board
about their decision. pic.twitter.com/4KH1G2UtH1
több mint 1 éve
Itt a gyerektartáson már nem kell aggódni.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) February 19, 2024
több mint 1 éve
Lassan 50 évvel Franco halála után már ideje volna.Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
rob3r7o
YoungZeeZee
több mint 1 éve
mehetünk visszább is ugyeCamavinga, Alaba, Rüdiger ( esetleg Militao és Tchouameni)De hát ő csak tejcsoki 😁Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
rob3r7o
YoungZeeZee
Meg akkor Vinicius, Bellingham amúgy micsoda hogy csak idént nézzük.
kapitnono
Toto21
Robinho, Ronaldo, Makelele, Robi Carlos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Camavinga, Alaba, Rüdiger ( esetleg Militao és Tchouameni)De hát ő csak tejcsoki 😁Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
rob3r7o
YoungZeeZee
kapitnono
Szerkesztette: Toto21
több mint 1 éve
Igen, ez teljesen jogos hogy el kéne küldeni Tuchelt, nem való a Bayernbe.oke, ertem.Nem a történésre gondoltam hanem a mit vársz egy lilától meg a fotózkodás része.ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
A Bayern meg remélem kinevezi majd vezetőedzőnek az igazi mágust, Lőw Zsoltot!
r.baggio
Sixo
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …
csebi
zavi27
csebi
zavi27
de alapvetoen elkepesztoen duhos/merges vagyok a Tuchelre es az egesz stabjarra. 1 ev alatt sikerult egy tetszetos, eredmenyes focit jatszato keretbol kihozni ezt, ami most megy (a nagy semmit). mikozben megkaptak a vilag egyik legjobb kilenceset pluszba.
atigazolasi fronton elkepeszto donteseket hozott Tuchel, es ha tovabb folytatja az amokfutasat akkor vszeg de Ligt is el fog igazolni. plusz, ha Low Zsotika miatt igazol el Kimmich az is gyonyoru eredmeny lesz.
csebi
több mint 1 éve
oke, ertem.Nem a történésre gondoltam hanem a mit vársz egy lilától meg a fotózkodás része.ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …
csebi
zavi27
csebi
zavi27
de alapvetoen elkepesztoen duhos/merges vagyok a Tuchelre es az egesz stabjarra. 1 ev alatt sikerult egy tetszetos, eredmenyes focit jatszato keretbol kihozni ezt, ami most megy (a nagy semmit). mikozben megkaptak a vilag egyik legjobb kilenceset pluszba.
atigazolasi fronton elkepeszto donteseket hozott Tuchel, es ha tovabb folytatja az amokfutasat akkor vszeg de Ligt is el fog igazolni. plusz, ha Low Zsotika miatt igazol el Kimmich az is gyonyoru eredmeny lesz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.Hely van?
Go Vikings!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De hát ő csak tejcsoki 😁Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
rob3r7o
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
rob3r7o
több mint 1 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.Most éppen jóba van velük Vitya, fix dobják az SMS-t hogy nicht zsidók
Go Vikings!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem a történésre gondoltam hanem a mit vársz egy lilától meg a fotózkodás része.ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27
csebi
több mint 1 éve
Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet. 2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.
több mint 1 éve
viszont annak ertelmet csak nem sikerult megkerdojelezni.Nem, az se volt poénBezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27
Bálesz
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kint van a 3. évad, 3 résszel, amibe minden benne van. Síróshmm, nekem 17 epizódot és 2 évadot írt. emlékeim szerint az első kettő volt 9, illetve 8 részes. de akkor valószínűleg benéztem a dolgot.Új évadSunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
Gyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
- JC6
peach
zacknorb
peach
több mint 1 éve
Nem, az se volt poénBezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27

több mint 1 éve
hmm, nekem 17 epizódot és 2 évadot írt. emlékeim szerint az első kettő volt 9, illetve 8 részes. de akkor valószínűleg benéztem a dolgot.Új évadSunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
Gyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
- JC6
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27