Soccer
Szeretném azért látni, hogy idén egy-két saját nevelésű játékost is belemártunk a felnőtt fociba, látszik hogy a többi rivális is ezzel tartja a víz fölött a transzfer egyenlegét, nekünk is kell újból előhúzni 2-3 peremembert.Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
Heisman nádor
Nelsont- is remélem hogy elengedjük, ennyit tudnia kell egy akadémistának is.
Mikel Merino recreating photos of him posing in an Arsenal kit as a child. 🤯
— afcstuff (@afcstuff) August 27, 2024
2005 ⏩ 2024
Once a Gooner, Always a Gooner. ❤️ pic.twitter.com/IeAql234Z0
Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
Heisman nádor
Aaron Ramsdale ➡️ Southampton — £18m initial fee, potentially rising to £25m after add-ons, plus a sell-on clause for Arsenal.
— afcstuff (@afcstuff) August 28, 2024
Thoughts on the move & reported fee, Gooners? 🤔 pic.twitter.com/pqeskY0UFc
Nem ertem Cholot tényleg....
Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
bőrszalonna megint hova?
de comannál is felmerültek az is wtf
-
elvileg Mortont vitte volna a Leverkusen, de visszautasítottuk
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Azért ne túlozz, mert az csak kis része a beszélgetésnek és arra akarnak utalni, hogy itt magasabb szinten vannak a nagyobb gondok. Már alapból ő, hogy ülhetett le a kispadra. És amúgy kb a második mondat, ahol megemlíti Ágai-Kiss András, hogy azért nem olyan jó edző, mint amilyen focista volt.Az első 15 percet minden Green Bay szurkoló és Warrb-nek ajánlom.Hagyjuk már ezt, szegény ártatlan Gera, hát ő itt a nagy áldozat, persze. Nála még te is jobb edző lennél részegen, álmodból fölkeltve.
www.youtube.com/watch?v=l5ZRopjVtSk&ab_channel=24.hu
Sixo
Itt max a Vasas szurkolók az áldozatok, hogy hosszú évek óta ezt a szar fos köpedelmet kell nézniük.
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
www.express.co.uk/sport/football/1941200/transfer-news-live-chelsea-man-utd-arsenal
www.football365.com/news/arsenal-shake-transfer-market-bombshell-liverpool-nunez
🚨💣 Enzo Maresca on Chelsea's bomb squad: “All the players who in this moment are training apart will NOT get any minutes in case they stay.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 28, 2024
My advice to Sterling? He knows exactly what he has to do.
It’s not just Raheem, all of them."
(Source: @kierangill_DMpic.twitter.com/ZTWLxW9qsn
🚨 Chelsea owe Raheem Sterling £70m in wages and bonuses for the remaining three years of his contract. 🔵💰
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 28, 2024
(Source: @MailSportpic.twitter.com/sByJd63oem
Gera akkor lenne áldozat ha ez az első beégése lenne, de mindenhol szar volt és csak a neve miatt kap még mindig munkátAz első 15 percet minden Green Bay szurkoló és Warrb-nek ajánlom.Hagyjuk már ezt, szegény ártatlan Gera, hát ő itt a nagy áldozat, persze. Nála még te is jobb edző lennél részegen, álmodból fölkeltve.
Sixo
Itt max a Vasas szurkolók az áldozatok, hogy hosszú évek óta ezt a szar fos köpedelmet kell nézniük.
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Az első 15 percet minden Green Bay szurkoló és Warrb-nek ajánlom.Hagyjuk már ezt, szegény ártatlan Gera, hát ő itt a nagy áldozat, persze. Nála még te is jobb edző lennél részegen, álmodból fölkeltve.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Szép csendben letelt Tonali eltiltása is, ma este kezd is a Ligakupában, kb a legnagyobb idei Newcastle erősítés lehet.Egyetért veled.
Tony Adams
Ő is magára fogadott.
Apa, kezdődik!
Amellett, hogy valóban elítélendő, ha egy sportoló kimegy rambózni a nézőtérre, itt és most kellene szarrá perelni a helyi szervezőket.
Failure to protect well-being of spectators, causing extreme emotional distress by negligence, stb stb.
Miért a játékosoknak kell megvédenie a hozzátartozókat, miért nem azok csinálják, akiknek ez lenne a feladata?
Persze. Jovanović-ot biztos nem dícsérték meg a végén. Persze ez nem az aki a Lokiban meg a Szegedben nyomta 😄Ázsiai U20 SAFF bajnokság döntőjét Banglades nyerte Nepál ellen 4-1-re.tegnapi Kevin Durand kupa elődöntőjében láttad mekkora fordítást csinált a címvédő Mohun Bagan?
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
„Az elmúlt évek alapján jelenleg még az UEFA Európa-liga és Konferencia-liga az a két sorozat, ahol a legnagyobb valószínűséggel találkozhatunk NB I-es csapattal, ezért rendkívül fontosnak tartottuk, hogy a magyar szurkolók továbbra is ingyenesen, előfizetés nélkül láthassák a mérkőzéseit. Nagy öröm számunkra, hogy ezt elértük a következő időszakra” – fogalmazott Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.
Ezért nem jutott tovább a BL-ben a Fradi!
Ázsiai U20 SAFF bajnokság döntőjét Banglades nyerte Nepál ellen 4-1-re.tegnapi Kevin Durand kupa elődöntőjében láttad mekkora fordítást csinált a címvédő Mohun Bagan?
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Szerencsére a Liverpool nem így működik.Ilyenkor kellene azt mondani, mondj egy összeget amiért hozzánk jönnél.sőt egy évvel korábban Csulanénit is akarták, csak ő is Madridba akart menni. Caicedo sosem akart Liverpoolba menni, Lavia meg azóta is kapja az ívet a karmaizabiccstól, egy év alatt sikerült neki száz percet pályán tölteni a bajnokságban.A sérülés óta én nem látom benne azt aki volt. Én még a tavalyi példát tudom mondani, Klopp akarta Bellinghamet aztán Caicedót aztán Laviát, erre kapott egy Endot.kivéve, hogy most visszatért a régi adatelemző csapat, akik mégiscsak segítettek összerakni Kloppnak a csapatot.Kényszerpálya igazolás, én igazából nem csodálom, hogy Klopp ráunt erre.Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
KeyG
gondolom ha Slot ellene lett volna, akkor nem igazolják le.
slowmotion
KeyG
ha lettek volna Edwardsék, akkor valszeg szereztünk volna valakit, sőt az sem biztos, hogy Bellinghamre rámegyünk.
slowmotion
Számomra a vkp az lyukas poszt a Poolnál, jelenleg is.
KeyG
Lehet szépíteni, de kőkemény moneyballt nyomnak, főleg most hogy pár év után újra összeállt az Edwards, Ward duó, kiegészülve Hughes-zal. Csak felépítettek egyszer már egy domináns csapatot.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
csak a Fenway nem így működik.Ilyenkor kellene azt mondani, mondj egy összeget amiért hozzánk jönnél.sőt egy évvel korábban Csulanénit is akarták, csak ő is Madridba akart menni. Caicedo sosem akart Liverpoolba menni, Lavia meg azóta is kapja az ívet a karmaizabiccstól, egy év alatt sikerült neki száz percet pályán tölteni a bajnokságban.A sérülés óta én nem látom benne azt aki volt. Én még a tavalyi példát tudom mondani, Klopp akarta Bellinghamet aztán Caicedót aztán Laviát, erre kapott egy Endot.kivéve, hogy most visszatért a régi adatelemző csapat, akik mégiscsak segítettek összerakni Kloppnak a csapatot.Kényszerpálya igazolás, én igazából nem csodálom, hogy Klopp ráunt erre.Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
KeyG
slowmotion
KeyG
ha lettek volna Edwardsék, akkor valszeg szereztünk volna valakit, sőt az sem biztos, hogy Bellinghamre rámegyünk.
slowmotion
KeyG
Ilyenkor kellene azt mondani, mondj egy összeget amiért hozzánk jönnél.sőt egy évvel korábban Csulanénit is akarták, csak ő is Madridba akart menni. Caicedo sosem akart Liverpoolba menni, Lavia meg azóta is kapja az ívet a karmaizabiccstól, egy év alatt sikerült neki száz percet pályán tölteni a bajnokságban.A sérülés óta én nem látom benne azt aki volt. Én még a tavalyi példát tudom mondani, Klopp akarta Bellinghamet aztán Caicedót aztán Laviát, erre kapott egy Endot.kivéve, hogy most visszatért a régi adatelemző csapat, akik mégiscsak segítettek összerakni Kloppnak a csapatot.Kényszerpálya igazolás, én igazából nem csodálom, hogy Klopp ráunt erre.Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
KeyG
slowmotion
KeyG
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers