NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki tweetelte? Hírvigó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Az első lépéseket már meg is tette a Liverpool...
shagi0206
Mikey
több mint 1 éve
Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Az első lépéseket már meg is tette a Liverpool...
shagi0206
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
looks like Xabi Alonso watches Marco Rossi ball!
— bence 🍯 (@BenceSudar) February 10, 2024
no but seriously that's exactly the same goal dfkm😭 pic.twitter.com/8tsGhfnUHx
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🛡 title defended 🛡
— Unofficial Football Club Championship (@UFCC_World) February 10, 2024
🇩🇪 @bayer04fussball successfully defended the #UFCC (Unofficial Football Club World Champion) title vs 🇩🇪 @FCBayern, 29th defence of title #7
🚀 longest ever #UFCC title series #AlltimeRecord #B04FCB 3-0
Next challenger: 🇩🇪 @FCH1846 17/02/2024 pic.twitter.com/xBAXpk3cAw
Ezt a jó Fraditól vették el (akik amúgy a 6. Leverkusen regnálásnak vetettek véget)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🚨 Bayern CEO Dreesen announces that Thomas Tuchel job is still safe: “Nothing has changed”.Lazio esélye a győzelemre megnőtt!
“Deserved defeat today but we won't give up, we keep going”.
ozibozi
Bojkott a Bayern Münchenben.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🚨 Bayern CEO Dreesen announces that Thomas Tuchel job is still safe: “Nothing has changed”.“Deserved defeat today but we won't give up, we keep going”.
több mint 1 éve
Én háromról tudok, elvileg a Bayern is ott van. De igen: poolhoz kötődik legjobban és sztem is ez a legsanszosabbCarlo marad 2026-ig, de Alonso szerződésében két klub szerepel aki hívja ő oda megy a Pool és a Real.már két ünnep közt volt extensionCarlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
davemayer
zacknorb
Szerintem elmegy most Liverpoolba pár évre onnan meg Real lesz.
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Catanzaro keményen nyomja, kb 3-4 pont kell a biztos bent maradáshoz.mondjuk ma nagyon tépkedték az idegeimet, miután 1:2-ről fordítottak emberelőnyben, az utolsó öt percben három, azaz három darab olyan kontrát basztak el, ahol emberfórban vitték a labdát a védőre (4v3, 3v2, 3v1), és teljesen változatos módon baszták el ezeket.
ilyenkor szokott jönni egy felívelésből meg kapu előtti kavarodásból kapott gól, szerencsére most ez elmaradt.
több mint 1 éve
ha Nunez nem bassza ma el azt az 1v1-t a kapus ellen, akkor 6 egységre majdnem 18 jött volna vissza.
több mint 1 éve
Bundeszligán belül nem tudom, csinálna-e közvetlen váltástAsszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Amúgy halkan jegyzem meg hogy a bayernhez is ugyanannyi kötődése van, nem lenne meglepő ha nyáron oda menne
davemayer
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
rom meccset senki nem nezte?a masodik roma golnal senki nem vette eszre, hogy azert lett ilyen nagy gol, mert a tamaszkodoval veletlenul picit megpockolte rugas elott.. a kapus is szettarta kezet, hogy bazz.
több mint 1 éve
elvileg nyilatkozta párszor hogy Liverpoolhoz kötődik leginkábbAsszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Amúgy halkan jegyzem meg hogy a bayernhez is ugyanannyi kötődése van, nem lenne meglepő ha nyáron oda menne
davemayer
aztán ki tudja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Carlo marad 2026-ig, de Alonso szerződésében két klub szerepel aki hívja ő oda megy a Pool és a Real.már két ünnep közt volt extensionCarlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
davemayer
zacknorb
Szerintem elmegy most Liverpoolba pár évre onnan meg Real lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
már két ünnep közt volt extensionCarlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Carlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Minek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
több mint 1 éve
Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Elmegy nyomni egy urbanmeyert?
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azért jó mostanában Roma meccseket nézni. Csak így tovább sráncok!
több mint 1 éve
csak nálam nincs kép most?igen, AMC Mikro holnapamc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
deyell
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
igen, AMC Mikro holnapamc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
amc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
buhloone mindstate
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
amc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊
több mint 1 éve
Jó hogy elment Kane a Müntyenbe bajnoki címet nyerni.Vaaagy a Bájern egy proven winnert akart igazolni, csak nem ellenőrizték Kén trophy cabinetjét
ulpianus