NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Dini még mindig nem jó lábbal 111. fejezet
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ha oldalról odaver, az nem sárga?Oldalról volt az.Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
csipkelli
Nemes samu09
több mint 1 éve
Oldalról volt az.Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
több mint 1 éve
Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros e
több mint 1 éve
Kár volt azért a 11esért a meccs elején, a sirályok azt leszámítva kevés veszélyt jelentettek.Remélem jegyzeteltél @iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Kár volt azért a 11esért a meccs elején, a sirályok azt leszámítva kevés veszélyt jelentettek.
több mint 1 éve
Mennyi drama qeen van a fradiban.
több mint 1 éve
Jók ezek a Bundesliga tiltakozások. Ilyenekből lesz Danilho Doekhi 45+25' percben szerzett gólja 😀Az első félidő 70. percében szépen hangzik 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Jók ezek a Bundesliga tiltakozások. Ilyenekből lesz Danilho Doekhi 45+25' percben szerzett gólja 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Abu Fani megint fejbe rúgta Varga Barnabást.
több mint 1 éve
De jó, hogy kimentem cigizni 😀
több mint 1 éve
DARWINNNNN! VÉGRE!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
DARWIN! <3

Liverpool Fc
több mint 1 éve
nah Darwin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ha a fullos A-csapat csinálná ezt, akkor lehetne nyugodtan mondaninem az indokát kérdeztem, tudom h sok a sérült. De attól még a mostani és az Arsenal elleni meccs az nagyon kevés.Nem tud meglepni a ma látottak alapján, hogy szétfocizott minket az Arsenal. Ez ma is nagyon gyenge, szerencsére az ellenfél sem túl jó. Eljött a gyenge időszak?hogy mi? egy olyan csapatnyi sérültünk van, akik top 6-ban végeznének a PL-ben, kreatív szekció a kórházban egy az egyben
shagi0206
slowmotion
shagi0206
több mint 1 éve
nem az indokát kérdeztem, tudom h sok a sérült. De attól még a mostani és az Arsenal elleni meccs az nagyon kevés.Nem tud meglepni a ma látottak alapján, hogy szétfocizott minket az Arsenal. Ez ma is nagyon gyenge, szerencsére az ellenfél sem túl jó. Eljött a gyenge időszak?hogy mi? egy olyan csapatnyi sérültünk van, akik top 6-ban végeznének a PL-ben, kreatív szekció a kórházban egy az egyben
shagi0206
slowmotion
több mint 1 éve
Nem tud meglepni a ma látottak alapján, hogy szétfocizott minket az Arsenal. Ez ma is nagyon gyenge, szerencsére az ellenfél sem túl jó. Eljött a gyenge időszak?hogy mi? egy olyan csapatnyi sérültünk van, akik top 6-ban végeznének a PL-ben, kreatív szekció a kórházban egy az egyben
shagi0206
több mint 1 éve
Quansahnak nincs túl jó meccse ma
több mint 1 éve
Nem tud meglepni a ma látottak alapján, hogy szétfocizott minket az Arsenal. Ez ma is nagyon gyenge, szerencsére az ellenfél sem túl jó. Eljött a gyenge időszak?
több mint 1 éve
ezek szerint igenez sztem Les leszde ki passzolt? mert nekem nagyon olyan, hogy a Burnley játékosról került oda
Negritis, a vajda
shagi0206
mondjuk köszönjük meg hogy nem fújták vissza meki miatt
több mint 1 éve
ez sztem Les leszBurnley játékosról ment oda a labda szerintem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez sztem Les leszde ki passzolt? mert nekem nagyon olyan, hogy a Burnley játékosról került oda
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez sztem Les lesz
több mint 1 éve
Kerkezt félidőben beküldték Kelly helyére. 2-0ég a nemouth.